Tuh be Gökhan şimdi bir güncelleme alacak![]()

bende 1 tana aldım
ama bana fazlasıyla yeterde o şimdi yine beğenmez arka plan resmi değişmiyor falan diye![]()

ben de üst komşudaydım, geldiğimde direk son güncellemeyi yüklemişim yani tek güncellemeyle işi bitirdim(tabi sonradan öğrendim).

valla onu herkes gibi ben de bekliorum
Dur bakalım ben Gökhan'ın yorumu merak ediyorum.

Dur bakalım ben Gökhan'ın yorumu merak ediyorum.

Sevinçten telefonu yedi galiba, baksana ses soluk yok![]()

Gökhan neredesin be kardeşim müjdemi isterim,
Öyle bir zaman ki şuan seni arar gözlerim,
Kaç sayfadır bekliyoruz yorumunu heyecanla,
Hadi ama kardeşim gel de bir şeyler karala,
Al sana güncelleme durma hadi hemen yükle,
Nacizane yorumunu lütfen bizden esirgeme.
Gökçen 10 Numara olmuş, döktürmüşsün ...
nokıa 701 e geldi mi güncelleme bana çıkmadı hala
Yahu bu kadar mı olur, açtım wechat'i karıştırıyordum, nasıl bir şey diye. Derken bir bakayım dedim ne var ne yok buralarda, uyyy whatsapp'tan çalkalanıyor ortalık, hemen yükledim, gerçekten hız harika olmuş, ayrıca daha stabil gibi geldi bana, şaka-maka whatsapp'ın adı var ama wechat'te iyi gibi geldi bana ...

açıkçası kalbim gitti geldi ilk başta. İndiriliyor yazısını heyecanla izledim, her pikseli gözümle takip ettim ve bitti. Başlat'a bastım, wassap a dokundum ve çat diye açıldı
Hemen ayarları filan kurcaladım arkaplan desteği için ama nafile.
bu hata düzeltilmeli bence iyi olmadı. Bunun dışında birşey farkedersem paylaşırım arkadaşlar. Ama bence bu büyük bir güncelleme değildi. Sadece arkada olan, altyapı yenilenmesiydi.
haha yani güzel eğleniyoruz
beni hatırladığınız, düşündüğünüz için teşekkür ederim. Sağlığım gayet yerinde
Nice wassap güncellemelerine 

bu 2. güncelleme nedir bana gelmedi 2. güncelleme![]()
Her şeyini inceledim dostumBeklenen adam geldi.Ne ara bu kadar derinlemesine inceleme fırsatı buldunuz.Baya hızlısınız![]()
insan işsiz olmasın.İdare eder ya tamam tamam sevdim güzel olmuşAdama bakın ya gene memnun değil
- - - Eklendi - - -
linke tıklayarak tekrar yükle.
Abi bu arada şiirin için ayrıyetten teşekkürlerimi sunarım 
Yahu bu kadar mı olur, açtım wechat'i karıştırıyordum, nasıl bir şey diye. Derken bir bakayım dedim ne var ne yok buralarda, uyyy whatsapp'tan çalkalanıyor ortalık, hemen yükledim, gerçekten hız harika olmuş, ayrıca daha stabil gibi geldi bana, şaka-maka whatsapp'ın adı var ama wechat'te iyi gibi geldi bana ...