Buyuk Whatsapp Guncellemesi geldi

Sponsorlu Bağlantılar

alical33

alical33

Üye
v3 olacaktı sanki oda ambere artık :D

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Tuh be Gökhan şimdi bir güncelleme alacak somuru:

• Beğen
Tepkiler: nanotex
ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
ben de üst komşudaydım, geldiğimde direk son güncellemeyi yüklemişim yani tek güncellemeyle işi bitirdim :) (tabi sonradan öğrendim).

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
bende 1 tana aldım :D
ama bana fazlasıyla yeterde o şimdi yine beğenmez arka plan resmi değişmiyor falan diye :kıskıs:

Dur bakalım ben Gökhan'ın yorumu merak ediyorum. :D

- - - Eklendi - - -

ben de üst komşudaydım, geldiğimde direk son güncellemeyi yüklemişim yani tek güncellemeyle işi bitirdim :) (tabi sonradan öğrendim).

Sağlık olsun Murat bir şey kaçırmadın zaten:)

• Beğen
serinaga

serinaga

Üye
Yahu bu kadar mı olur, açtım wechat'i karıştırıyordum, nasıl bir şey diye. Derken bir bakayım dedim ne var ne yok buralarda, uyyy whatsapp'tan çalkalanıyor ortalık, hemen yükledim, gerçekten hız harika olmuş, ayrıca daha stabil gibi geldi bana, şaka-maka whatsapp'ın adı var ama wechat'te iyi gibi geldi bana ...

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye

Sevinçten telefonu yedi galiba, baksana ses soluk yok :kıskıs:
:kıskıs:

Gökhan neredesin be kardeşim müjdemi isterim,
Öyle bir zaman ki şuan seni arar gözlerim,
Kaç sayfadır bekliyoruz yorumunu heyecanla,
Hadi ama kardeşim gel de bir şeyler karala,
Al sana güncelleme durma hadi hemen yükle,
Nacizane yorumunu lütfen bizden esirgeme.

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece, n000k ve nanotex
versino2

versino2

Üye
nokıa 701 e geldi mi güncelleme bana çıkmadı hala

serinaga

serinaga

Üye

:kıskıs:

Gökhan neredesin be kardeşim müjdemi isterim,
Öyle bir zaman ki şuan seni arar gözlerim,
Kaç sayfadır bekliyoruz yorumunu heyecanla,
Hadi ama kardeşim gel de bir şeyler karala,
Al sana güncelleme durma hadi hemen yükle,
Nacizane yorumunu lütfen bizden esirgeme.

Gökçen 10 Numara olmuş, döktürmüşsün ...

narnia16

narnia16

Üye
Yahu bu kadar mı olur, açtım wechat'i karıştırıyordum, nasıl bir şey diye. Derken bir bakayım dedim ne var ne yok buralarda, uyyy whatsapp'tan çalkalanıyor ortalık, hemen yükledim, gerçekten hız harika olmuş, ayrıca daha stabil gibi geldi bana, şaka-maka whatsapp'ın adı var ama wechat'te iyi gibi geldi bana ...

Aynen abi wechat banada iyi gibi geldi ama whatsapp ın yerini alması biraz zor

nanotex

nanotex

Üye
Merhaba arkadaşlar, geç kalmamın sebebi şu: Dışarıda dolaşıyorduk arkadaşlarla.. her saatbaşı güncellemeleri kontrol ediyordum ve zamanı gelmişti. Wassap ı bir açtım.. güncelle yazısını görünce bayılıverdim yere. Ondan sonrasını hatırlamıyorum arkadaşlar toplamış hastanede bi uyandım kızlar filan.. Şaka şaka :D

Kardeşimi kaldıramadım masadan, o yüzden geciktim. Olay şöyle gelişti: Biraz dolaştıktan sonra eve geldim uzandım, wifi ye bağlandım. Dedim bir bakayım şu wassap'a. O da ne! güncelle yazıyor :D açıkçası kalbim gitti geldi ilk başta. İndiriliyor yazısını heyecanla izledim, her pikseli gözümle takip ettim ve bitti. Başlat'a bastım, wassap a dokundum ve çat diye açıldı :D Hemen ayarları filan kurcaladım arkaplan desteği için ama nafile.

Kısacası yenilikleri sayarsak: ayarlar kısmındaki enter'a basınca gönderme seçeneği isimsizdi, o düzeltilmiş.
Emoji seçeneği gelmiş alt kısma, güzel.
Bildirimler çat diye geliyor şimdiye kadar hiç gecikmedi.
Arkaplan uygulamalarından engellenebiliyor artık. (Şarjı yiyor diyen arkadaşlara özel)
Sesli arama kısayolu eklenmiş. Resim gönderdiğimizde sohbet ekranında büyük boy görünüyor.
Video göndermek için kayıt aracı değiştirilmiş, ama denemedim.

Kısaca can alıcı yerler düzeltilmiş ama eksik yönlerini sayayım: Arkaplan yok.. en çok beklenen buydu.
Kayıtlı ses ve video hala gönderilmiyor.
Ve yeni güncellemeyle gelen sorun.. mesela bir konuşmanın içindeyken telefonu kilitlerseniz, başka bir kişiden bildirim geldiğinde, dokunduğunuzda en son kalan kişinin sohbet sayfası açılıyor :) bu hata düzeltilmeli bence iyi olmadı. Bunun dışında birşey farkedersem paylaşırım arkadaşlar. Ama bence bu büyük bir güncelleme değildi. Sadece arkada olan, altyapı yenilenmesiydi.

Sanırsam whatsapp ve instagram konusunda forumda adım çıkmış :D haha yani güzel eğleniyoruz :D beni hatırladığınız, düşündüğünüz için teşekkür ederim. Sağlığım gayet yerinde :kop: Nice wassap güncellemelerine :icelim:

• Beğen
Tepkiler: hironakamura, bulutsuzgece, n000k ve 2 diğerleri
narnia16

narnia16

Üye
Beklenen adam geldi.Ne ara bu kadar derinlemesine inceleme fırsatı buldunuz.Baya hızlısınız :D

• Beğen
luckysleven

luckysleven

Üye
bu 2. güncelleme nedir bana gelmedi 2. güncelleme :allalla:

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Rica ederim kardeşim ne demek. :D

pissed26

pissed26

Üye

bencede sadece adı var wechat her platformda whatsapptan daha iyi ama kullanıcı sayısı az :)

Üst Alt