Buyuk Whatsapp Guncellemesi geldi

Sponsorlu Bağlantılar

ÖEY

ÖEY

Üye
Ara yüzde bir değişiklik yok. Ayarlarda en üstteki seçeneğin ne olduğu belli değildi o düzeltilmiş, uygulamanın açılışı hızlanmış, bildirimleri bilemiyorum daha denemedim, smilelar eklenmiş ve sesli arama gelmiş, bence bu büyük güncelleme değil çünkü daha önce resimleri paylaşılan uygulama görüntülerinde ara yüzde farklıydı, arka fon resmi seçilebilecek diyorlardı. Belki bu amber öncesi hazırlık olabilir, neyse şu anda önemli olan biri hemen GÖKHAN'a haber versin :D:D

• Beğen
Tepkiler: nanotex

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Bu ne hız yahu yeminle bildirimlere yetişemiyorum:alkis

anilakbay

Üye
Bence tek eksiği Favoriler ekranına yenileme butonu. Symbian da bile var. Koyarlar diye düşünmüştüm. Ama yine yok! Umarım gelecek olan sürümlerde olur..

hironakamura

hironakamura

Üye
arkadaşlar bu ayarlarda kilit ekranı menüsünün, detaylı durumu görüntülenecek uygulamayı seçin bölümünde whatsapp önceden var mıydı?

önceden olsa bile bunu deneyen var mı?

serecans

serecans

Üye
oh beee sonunda teşekkürler

ÖEY

ÖEY

Üye
Bence tek eksiği Favoriler ekranına yenileme butonu. Symbian da bile var. Koyarlar diye düşünmüştüm. Ama yine yok! Umarım gelecek olan sürümlerde olur..

ayarlara girip favoriler yazan yere dokunursan otomatik olarak güncelliyor listeyi ve uygulamanın ilk versiyonundan beri var ama sen ayrı bir buton olarak yer almasından bahsediyorsan bence gereksiz.

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar bu ayarlarda kilit ekranı menüsünün, detaylı durumu görüntülenecek uygulamayı seçin bölümünde whatsapp önceden var mıydı?

önceden olsa bile bunu deneyen var mı?

önceden de vardı ama ben hiç denemedim:D

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
  • Beğen
Tepkiler: n000k, OttomaN TigeR, pissed26 ve 3 diğerleri
ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
bakalım pil performansı nasıl etkilenecek :eller:

kursat99

kursat99

Üye
Ben önceden kullanmadım az önce yükledim ama bir sorun görmedim :oke:

sameet33

sameet33

Üye
Kesinlikle mükemmel.

smltrl

Üye
Şu an ağlıyorum

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Özgür görseller harika :oke:

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece

smltrl

Üye
Arkadaşlar bişey sorcam acil cevap verir misiniz sohbet ekranında seçeneklerden bilgiye tıkalyıp ekranı yana kaydırınca paylaşılan medya içerikleri gözüküyordu güncelleyince bunlar siliniyor mu biri deneyebilir mi lütfen

ÖEY

ÖEY

Üye
Arkadaşlar şimdi fark ettim söyleyen oldu mu onu da bilmiyorum ama artık uygulamaya girip çıktıktan sonra müzik çaları açmıyor :D

anilakbay

Üye
Herkese duyurulur!! Whatsaap tekrar güncellendi. 2.10.488 sürüm numarası an itibariyle 2.10.491.0 yükleyenler tekrar girip baksınlar :D

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Resimler
gibi telefona önceden kaydedilmiş videoları gönderme hala yok gerisi olmuş yani süper

tanercoskun

tanercoskun

Üye
Aylarca güncelleme bekle sonra 1 günde 2kere gelsin pes doğrusu

• Beğen
Tepkiler: n000k
ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye

:kıskıs::kıskıs:

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece
SonyXperia

SonyXperia

Üye
Ben kullanmıyorum ama ilgilenenlere hayırlı olsun :)

Üst Alt