beyaz lumia 920lerin kasası hatalımı yoksa ?

Sponsorlu Bağlantılar

yasirtaha

yasirtaha

Üye

alical33

alical33

Üye
    Konu Sahibi
ekran hassasiyetini bende deniyim bi bakalım ne olacak .. :)

uMTOku

Üye
Isınma oluyor arkadaşlar ben minimumda kullanıyorum her şeyi aynı anda uygulama açmamaya çalışın yazılımla çoğu kısmını hallederler boşuna panik yapmayın
Sent from my Lumia 920 using Board Express

digitayf

Üye
Arkadaşlar ben telefonumu servise verdim yaklaşık bir 15 gün oluyor. Telefonun içi aşırı sallanıyordur çünkü öle titreşim motoru falan değil içinde sallanan sey en az 50 gr ağırlığında olmalı bu ataletinden belli oluyor çünkü. Ayrıca bende foto ekranına geçinde ekran yeşil oluyordu. Ve konuşurken ses cızırtılı gidiyordu karşı tarafa.

Beyefendiler telefondaki çizikleri bahane edip tamir dediler. Asıl bomba olan ise servis raporunda ;

Telefonu açtığım anakartı sökmeye çalışırken tornavida ile anakartı delerek zarar verdiğim yazıyor. Evrak elime ulaşınca burada hepinizle paylaşacağım.

Böyle bir rezalet ne duydum ne gördüm. Şimdi ne olacak ???

Galaxy Note 2 almadığıma çok pişmanım...

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Arkadaşlar ben telefonumu servise verdim yaklaşık bir 15 gün oluyor. Telefonun içi aşırı sallanıyordur çünkü öle titreşim motoru falan değil içinde sallanan sey en az 50 gr ağırlığında olmalı bu ataletinden belli oluyor çünkü. Ayrıca bende foto ekranına geçinde ekran yeşil oluyordu. Ve konuşurken ses cızırtılı gidiyordu karşı tarafa.

Beyefendiler telefondaki çizikleri bahane edip tamir dediler. Asıl bomba olan ise servis raporunda ;

Telefonu açtığım anakartı sökmeye çalışırken tornavida ile anakartı delerek zarar verdiğim yazıyor. Evrak elime ulaşınca burada hepinizle paylaşacağım.

Böyle bir rezalet ne duydum ne gördüm. Şimdi ne olacak ???

Galaxy Note 2 almadığıma çok pişmanım...

teslim kağıdında cihazın teslim edilirken ki durumu yazar. Cihaz geldiğinde teslim alma ve tüketici haklarına şikayet et. Muhtemelen o dedikleri olay serviste gerçekleşmiştir.

komando04

komando04

Üye

teslim kağıdında cihazın teslim edilirken ki durumu yazar. Cihaz geldiğinde teslim alma ve tüketici haklarına şikayet et. Muhtemelen o dedikleri olay serviste gerçekleşmiştir.

Ali abi eğer arkadaşın dediği gibi ise bunların yaptığı tam sahtekarlık

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

Ali abi eğer arkadaşın dediği gibi ise bunların yaptığı tam sahtekarlık

oradaki teknşsyenin sahtekarlığı diyelim. Bu gibi durumlarda onun cebinden çıkar masraflar o da bundan kurtulmak için böyle bir harekette bulunmuş olabilir.

komando04

komando04

Üye

oradaki teknşsyenin sahtekarlığı diyelim. Bu gibi durumlarda onun cebinden çıkar masraflar o da bundan kurtulmak için böyle bir harekette bulunmuş olabilir.

abi böyle durumlarda bizim haklı çıkmamız daha az olasılıkta ne yapsan inandıramıyosun sonuçta kendi elemanını bırakıp bize inanmıyolar.yani olan bize oluyo kanıtta yok sağlam verdiğine dair burada kendini nasıl savunacak bilinmez valla

sawserez

sawserez

Üye
Aynısı bendede oluyor siyah lumia 920 titreşim motoru yazmış bi arkadaş ama imkansız ben elektronikçiyim büyük ihtimal ile ya kablosuz şarj ekipmanı veya bataryadır yakında içi açılacak ve resimleri ile içeriği yayınlanacak

alical33

alical33

Üye
    Konu Sahibi
yayınlada bizde ona göre sorunluysa gönderelim servise

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Bu yapılan hareket tamemen Ahlaksızca ne insan nede ticaret ahlakına uygun bu tip hareketleri yapanlar daha ağır sözleri hakediyor malesef

alical33

alical33

Üye
    Konu Sahibi
bikere saçmalığa bak sen içinden ses geliyor diye gönderiyorsun adam sana sökmeye çalışırken board ı delmiş diyor board delinse telefon çalışmazki zaten bari biraz destekli bişey sallasaydı. hiç durma tüketici haklarına git bence böyle personeller yüzünden nokia kötü oluyor işte

mrtaksy

Üye
Bende sorun tok
Sent from my RM-821_eu_turkey_343 using Board Express

alical33

alical33

Üye
    Konu Sahibi
telefonu kasadan gelen seslerden dolayı servise gönderdim değişim talebiyle inşallah onaylanır..

alical33

alical33

Üye
    Konu Sahibi
sesin piden geldiğini teli söküp düzelttiklerini ama mekanik müdahale olmadığını söylediler çok inandırıcı değilmi

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Haydaa bu konu niye hortladı şimdi yaw :)
Beyaz Lumia 920'lerde herhangi bir sorun yok.
Her renkten arada birkaç sorunlu cihaz çıkabilir.
Beyaz meleğin adını kötüye çıkardınız, lekelediniz iyice :kıskıs:

alical33

alical33

Üye
    Konu Sahibi
Haydaa bu konu niye hortladı şimdi yaw :)
Beyaz Lumia 920'lerde herhangi bir sorun yok.
Her renkten arada birkaç sorunlu cihaz çıkabilir.
Beyaz meleğin adını kötüye çıkardınız, lekelediniz iyice :kıskıs:
servisten bilgiyi alınca sonucu paylaştım oyüzden hortladı :D ama beyazdan başka hiçbirinde bu sorunların olduğunu duymadım problem yaşayanlarınki genelde beyaz timde sarıyla kırmızıyı denedim köşedeki gıcırtı bile yok :)

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
servisten bilgiyi alınca sonucu paylaştım oyüzden hortladı :D ama beyazdan başka hiçbirinde bu sorunların olduğunu duymadım problem yaşayanlarınki genelde beyaz timde sarıyla kırmızıyı denedim köşedeki gıcırtı bile yok :)

Benimki de beyaz ama içinden tıkırtı falan gelmiyor.
Gelen tek tıkırtı; tıkır tıkır işleyişinin tıkırtısı :kop2:
Sıkıntı yok :)

Üst Alt