yasirtaha
Üye
Sivas soğuktur + havasıda temiz telefon ondan sağlamdır.Maşallah diyelimde nazar değmesin![]()
amin Allah nazarlardan saklasın herkesin telefonu sorunsuz olur inşallah
Sivas soğuktur + havasıda temiz telefon ondan sağlamdır.Maşallah diyelimde nazar değmesin![]()
amin Allah nazarlardan saklasın herkesin telefonu sorunsuz olur inşallah
Arkadaşlar ben telefonumu servise verdim yaklaşık bir 15 gün oluyor. Telefonun içi aşırı sallanıyordur çünkü öle titreşim motoru falan değil içinde sallanan sey en az 50 gr ağırlığında olmalı bu ataletinden belli oluyor çünkü. Ayrıca bende foto ekranına geçinde ekran yeşil oluyordu. Ve konuşurken ses cızırtılı gidiyordu karşı tarafa.
Beyefendiler telefondaki çizikleri bahane edip tamir dediler. Asıl bomba olan ise servis raporunda ;
Telefonu açtığım anakartı sökmeye çalışırken tornavida ile anakartı delerek zarar verdiğim yazıyor. Evrak elime ulaşınca burada hepinizle paylaşacağım.
Böyle bir rezalet ne duydum ne gördüm. Şimdi ne olacak ???
Galaxy Note 2 almadığıma çok pişmanım...
teslim kağıdında cihazın teslim edilirken ki durumu yazar. Cihaz geldiğinde teslim alma ve tüketici haklarına şikayet et. Muhtemelen o dedikleri olay serviste gerçekleşmiştir.
Ali abi eğer arkadaşın dediği gibi ise bunların yaptığı tam sahtekarlık
oradaki teknşsyenin sahtekarlığı diyelim. Bu gibi durumlarda onun cebinden çıkar masraflar o da bundan kurtulmak için böyle bir harekette bulunmuş olabilir.
servisten bilgiyi alınca sonucu paylaştım oyüzden hortladıHaydaa bu konu niye hortladı şimdi yaw
Beyaz Lumia 920'lerde herhangi bir sorun yok.
Her renkten arada birkaç sorunlu cihaz çıkabilir.
Beyaz meleğin adını kötüye çıkardınız, lekelediniz iyice![]()
ama beyazdan başka hiçbirinde bu sorunların olduğunu duymadım problem yaşayanlarınki genelde beyaz timde sarıyla kırmızıyı denedim köşedeki gıcırtı bile yok 
servisten bilgiyi alınca sonucu paylaştım oyüzden hortladıama beyazdan başka hiçbirinde bu sorunların olduğunu duymadım problem yaşayanlarınki genelde beyaz timde sarıyla kırmızıyı denedim köşedeki gıcırtı bile yok
![]()

demekki sana sağşamı denk gelmiş
Benimki de beyaz ama içinden tıkırtı falan gelmiyor.
Gelen tek tıkırtı; tıkır tıkır işleyişinin tıkırtısı
Sıkıntı yok![]()