Lumia 920 İzlenimlerim ve Alacaklara Tavsiyelerim

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

musicianfaruk

musicianfaruk

Üye
    Konu Sahibi
sarı kırmızı renk arasında kaldım ama sarı çok cırtlak bi renk gibi olcak sanki :hmmm sizce hangi renk ?turkcel timden alacam

Sarı aslında hoş duruyo ama tercih olarak sarı değilse ben size beyazı öneririm . Şahsi fikrim kırmızının tonunu ben çok beğenmedim . Beyaz ise çok parlak ve kalite kokan bi beyaz tonunda . Simsiyah ekranınında etkisiyle çok karizmatik duruyo . Şahsen Beyaz Lumia 920 kullanıyorum

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
sarı kırmızı renk arasında kaldım ama sarı çok cırtlak bi renk gibi olcak sanki :hmmm sizce hangi renk ?turkcel timden alacam

sarıyı görmeden cırtlak diye yargılamasan iyi edersin.

emelli

emelli

Üye
Sarı aslında hoş duruyo ama tercih olarak sarı değilse ben size beyazı öneririm . Şahsi fikrim kırmızının tonunu ben çok beğenmedim . Beyaz ise çok parlak ve kalite kokan bi beyaz tonunda . Simsiyah ekranınında etkisiyle çok karizmatik duruyo . Şahsen Beyaz Lumia 920 kullanıyorum
şu kırmızıyı bi elime almam lazım eğer dediğiniz gibi tonu hoş değilse beyaz alırım siyah almam önceki telefonlarım hep siyahtı benide kararttı siyah tonlar artık yeter :ehe

serinaga

serinaga

Üye
Tamamen katılıyorum konu sahibi arkadaşa, Lumia bir farklılık, bir tarzdır, alacaklara duyurulur, Lumia 820 ...

NUD

NUD

Üye
Kesinlikle aynı fikirdeyim

- - - Eklendi - - -

Kesinlikle aynı fikirdeyim

kuralsiz9

Üye
Bende mağazada inceledim cidden harika cihaz dokunmatik ve ekran kalitesi mükemmeldi fakat oyun uygulama fazla olmadığı için android bir telefon alıcam ve zaten bütçem 800 tl :(

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Bende mağazada inceledim cidden harika cihaz dokunmatik ve ekran kalitesi mükemmeldi fakat oyun uygulama fazla olmadığı için android bir telefon alıcam ve zaten bütçem 800 tl :(

lumia620 800tl'ye alabilecegin bir çok android telefondan çok daha iyi performans verir. Hatta önümüzdeki ay çıkacak olan huawei ascend w1 de öyle.

PureFood

PureFood

Üye

Paranı çer çöpe verme arkadaşım..Yazık edersin. L620 beklentilerini fazlasıyla karşılar.

dedereis123

dedereis123

Üye
Agir diyen kimya hepsi psikolojik adamda note 2 var gelmis bizim teller cok agir oldugunu soyluyor , guzel konu olmus eline saglik

- - - Eklendi - - -

Android eskidi bence hep ayni seyler , biraz farklilik iyidir diye dusunuyorum

• Beğen
Tepkiler: musicianfaruk
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Kapak mahiyetinde bir konu olmuş, izlenimlerini bizimle paylaştığın için teşekkürler.

• Beğen
DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
o yaşanan bazı problemler ilk parti ürünlerde benim gibi şanssız arkadaşlara denk geldi... inşallah ilerde sorun çıkmaz güle güle kullanın..

• Beğen
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt