beyaz lumia 920lerin kasası hatalımı yoksa ?

Sponsorlu Bağlantılar

uMTOku

Üye
Büyük bir şey oynuyor gibi ses sorun olmaz ama
Sent from my Lumia 920 using Board Express

Kingmortall

Kingmortall

Üye
n8 de aynı sallayınca ses geliyor sıkıntı yok kısacası

n000k

n000k

Üye
Benin telde sorunsuz suan.umarim ilerde sorun cikmaz :)
Sent from my {Lumia 920 aşkım} using Board Express

alical33

alical33

Üye
    Konu Sahibi
Ben o sesin kameranın hareketli parçasından kaynaklandığını duydum..

En ufak bir sallantıya duyuluyorsa, rahatsız edici olmalı..
ufak bi sallamada değil bira şiddetli sallayınca duyuluyorda pek önemli nişey değil galiba kamerayla ilgili olduğunu nerden duydun kaybak varmı ?

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
n8 de aynı sallayınca ses geliyor sıkıntı yok kısacası

Benim N8 de ses falan yok L920 de ne derece ses geliyor bilemem ama sıkıntı çözülse iyi olur bir telefondan ses geldiğiniilk defa duydum

alical33

alical33

Üye
    Konu Sahibi
müşteri hizmetlerini aradım içinde bi parça yer değiştiriyormuş gibi bi ses varsa aldığınız yere götürün alalı 1 ay olmadığı için serviste tamir görmesi gerekirse cihazınız değişir ama hafif tıkırtı gibi bir ses varsa telefonun görüntü sabitleyicisinden geliyor olabilir dedi bende de zaten küçük bi ses geliyor muhtemelen ordan veya vibratördendir konu kapanabilir arkadaşlar yorumlarınız için sağolun

IVI-Elia

Üye
Ohh be içim rahatladı.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Ohh be içim rahatladı.

Paniğe gerek yok arkadaşlar.
Telefonun donanımı genel olarak iyi.
Donanımsal gibi görünen tek "genel" sorun; erken ve aşırı ısınma sorunu.
Bunun dışında geneli kapsayacak donanımsal bir sorunu yok.
Haa bir de ben hoparlörün konumunu beğenmedim açıkçası.
Oyun ve uygulamalarda telefonu yatay kullanırken elimiz genellikle altta usb'nin iki tarafında bulunan hoparlörden aşağıya bakanını kapatıyor. Böyle olunca hoparlörden çıkacak sesi kapatmış oluyoruz kullanırken. Ama elimizde tutmaya da mecburuz.
Bana kalırsa hoparlörü usb'nin iki tarafına küçük çıkışlar halinde koyacaklarına, düğmelere yakın olan tarafa tek ve daha geniş olarak koysalardı hiç değilse elimizin kapatması önlenmiş olurdu. (Eğer benim tutuşumda bir sorun yoksa, hemen hemen herkes bunu farketmiştir diye düşünüyorum)

Yazılımsal eksik ve sorunları ise güncellemelerle giderilecektir.
Şimdilik telefona ve sisteme iyice alışmaya bakın.

İlk birkaç gün genellikle çok zorlanıyorlar alışmakta.
Yepyeni bir arayüz, değişik menü ve özellikler.
Gün geçtikçe telefona daha çok alışıyor ve hakim oluyorsunuz.

• Beğen
Tepkiler: IVI-Elia
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
ısınma sorunu yaşayanlar özellikle ekran ve dokunmatik güncellemesinden sonra bu sorunu yaşayanlar dokunmatik hassasiyetini normale alınca 3g internette bile ısınma olmuyor.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
ısınma sorunu yaşayanlar özellikle ekran ve dokunmatik güncellemesinden sonra bu sorunu yaşayanlar dokunmatik hassasiyetini normale alınca 3g internette bile ısınma olmuyor.

Şimdi ekranın hassasiyet ayarını normale aldım.
Birkaç gün böyle deneyeyim bakayım, erken ısınma olayında biraz düzelme olacak mı?
:hmmm

Parlaklık ayarından da olabilir gerçi. Sürekli yüksek parlaklık ayarında durduğu için ekran çipinden dolayı ısınma oluyor da olabilir. Çünkü dikkat edersen ısınmalar genellikle oyun oynarken ve navigasyonu sürekli karıştırırken oluyor. Ekranın aktif olarak kullanıldığı durumlarda ısınma hızlanıyor.

Dokunmatik ayarı değişikliği sonuç vermezse, bir de parlaklığı deneyeceğim sonra.
:hmmm

phantomddl

Üye
Benim ekran hassasiyeti düşük, yaklaşık 2 saat aralıksız Wordament oynadım, aşırı ısınma olmadı.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
ben ekran&dokunmatik güncellemesinden sonra telefon kilitli cebimdeyken bile ısınma oluyordu iki gündür normale aldım hiç bir sorun yok.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
ben ekran&dokunmatik güncellemesinden sonra telefon kilitli cebimdeyken bile ısınma oluyordu iki gündür normale aldım hiç bir sorun yok.

Bakalım ben de bir iki gün normal ayarında bir deneyeyim.
Eskisine göre daha iyi olursa buradan belirtirim.

remzi33

remzi33

Üye
Bn on dakik önce ekran hassasiyetini normale aldım ve akran buz gibi oldu bilginize. Bu da demek oluyor ki sorun yazılımsal. Ama her halükarda değiştircm titreşimden dolayı

n000k

n000k

Üye
Bn on dakik önce ekran hassasiyetini normale aldım ve akran buz gibi oldu bilginize. Bu da demek oluyor ki sorun yazılımsal. Ama her halükarda değiştircm titreşimden dolayı
dostum sen zaten değiştir.. eğer gerçekten titrerken cızırtılı ses çıkarıyorsa problemli cihaz demektir..

PremiumWork

PremiumWork

Üye
Arkadaşlar her telefondan gelir az buz ses eğer çok fazla geldiğini düşünüyorsanuz getirin.Isınma sorunuda aynı şekil telefonun ekranı saden yeni teknoloji olabilir böyle aksaklıklar ihtiyaç dışı kullanımlarda düşürün ayarları.Buarada güzel telefon iyi günlerde kullanmanız dileğiyle....

• Beğen
Tepkiler: phantomddl ve n000k
n000k

n000k

Üye
Arkadaşlar her telefondan gelir az buz ses eğer çok fazla geldiğini düşünüyorsanuz getirin.Isınma sorunuda aynı şekil telefonun ekranı saden yeni teknoloji olabilir böyle aksaklıklar ihtiyaç dışı kullanımlarda düşürün ayarları.Buarada güzel telefon iyi günlerde kullanmanız dileğiyle....
teşekkürler dostum

- - - Eklendi - - -

bende ekran hassasiyetini kapadım bakalım ne olcak.. normal moddaykende hassasiyeti çok iyi telefonun.. :)

yasirtaha

yasirtaha

Üye
Benim ekran buz gibi acaba Sivasın soğuk havasından olabilir mi

• Beğen
Tepkiler: n000k ve phantomddl

Üst Alt