ufak bi sallamada değil bira şiddetli sallayınca duyuluyorda pek önemli nişey değil galiba kamerayla ilgili olduğunu nerden duydun kaybak varmı ?Ben o sesin kameranın hareketli parçasından kaynaklandığını duydum..
En ufak bir sallantıya duyuluyorsa, rahatsız edici olmalı..
n8 de aynı sallayınca ses geliyor sıkıntı yok kısacası
Ohh be içim rahatladı.
ısınma sorunu yaşayanlar özellikle ekran ve dokunmatik güncellemesinden sonra bu sorunu yaşayanlar dokunmatik hassasiyetini normale alınca 3g internette bile ısınma olmuyor.

ben ekran&dokunmatik güncellemesinden sonra telefon kilitli cebimdeyken bile ısınma oluyordu iki gündür normale aldım hiç bir sorun yok.
dostum sen zaten değiştir.. eğer gerçekten titrerken cızırtılı ses çıkarıyorsa problemli cihaz demektir..Bn on dakik önce ekran hassasiyetini normale aldım ve akran buz gibi oldu bilginize. Bu da demek oluyor ki sorun yazılımsal. Ama her halükarda değiştircm titreşimden dolayı
teşekkürler dostumArkadaşlar her telefondan gelir az buz ses eğer çok fazla geldiğini düşünüyorsanuz getirin.Isınma sorunuda aynı şekil telefonun ekranı saden yeni teknoloji olabilir böyle aksaklıklar ihtiyaç dışı kullanımlarda düşürün ayarları.Buarada güzel telefon iyi günlerde kullanmanız dileğiyle....

neden olmasın dostumBenim ekran buz gibi acaba Sivasın soğuk havasından olabilir mi
ısınmaya meydan kalmıyordur telefonun 
Benim ekran buz gibi acaba Sivasın soğuk havasından olabilir mi