Arkadaşım bendede aynı sorun vardı vadafondan turkcelle geçtim düzeldi...

oncelikle uzun süre sarjın gitmesini istiyorsan gereksız giriş ekranlarını ve ınternete vaglı widgetleri kaldır sıyah tema yada duvar kagıdı kullan ve telefonu sarja tak dolsun dolunca cıkar telı kapat 2 .3 saat arası kapalıyken yine sarja tak sonra aç son oalrak acıkken 30 dakıka daha sarj yap bataryan uzun sure dayanacaktır
polluxea♪;4371246' Alıntı:dostum zor bi işlem degil aslında..o zaman batarya kalibrasyonu dye bi konu vardı ona bak 1-2 sayfa ilerde olması lazım

bende hem belle yuklu C7 hemde 701 var.701 i deli kullaniyorum (internet oyun mail kanusma) 2 gun gidiyor. C7 ise sadece gunde bir kac kere konusuluyor ve bir hafta gidiyor.C6 nin pil amperaji dusuk.belki bu yuzdendir.
Whatapps ın ne kadar şarj emdıgını bilmiyorsun galiba arkadaşım birgunde whatapps ı kullanmadan dene farkı göreceksın ayrıca açık birakıyorum dıyosunyok kardeş kalibrasyon falan bir işe yaramıyor.belle nin şarz olayı sorunlu.ekranı ışığını en düşükte kullanıyorum.müzik video vs. de dinlemem pek.whatssap açık sadece ama 1 gün tam bile gitmiyor.çeyrek şarzı gördüğüm zaman yarı yolda kalmayım diye şarza takıyorum tekrar.kaliteli telefonumuz var şu hale bak,onu kıs bunu kıs keyif kalmadı.yakında nerdeyse şarz cihazı ile gezeceğim
app stop diye bir uygulama var.acik olan uygulamari kapatiyor.bu uygulama belki faydali olur
ben sorunun nerden kaynaklandığını buldum galiba telefonun şarjı 100% olunca şarjı kesiyor ve 90% altına düşmeden şarj etmiyor ama telefon şarja takılıysa 50% olsa bile olsabile şarj etmiyor illaki çıkartıp tekrar takmak gerekiyor o yüzden batarya kalibrasyonu falan hikaye yani sen bataryayı 90% nın üstünde şarj edemiyorsun ve 100% oldummu hemen şarjı kesiyor 101% olmuyor bile bir gram bile fazla dolduramıyorsun bataryayı söküp şarj edebilsek o zaman kalibre olur gibime geliyor
ben sorunun nerden kaynaklandığını buldum galiba telefonun şarjı 100% olunca şarjı kesiyor ve 90% altına düşmeden şarj etmiyor ama telefon şarja takılıysa 50% olsa bile olsabile şarj etmiyor illaki çıkartıp tekrar takmak gerekiyor o yüzden batarya kalibrasyonu falan hikaye yani sen bataryayı 90% nın üstünde şarj edemiyorsun ve 100% oldummu hemen şarjı kesiyor 101% olmuyor bile bir gram bile fazla dolduramıyorsun bataryayı söküp şarj edebilsek o zaman kalibre olur gibime geliyor
Bende şarj yaklaşık 50 saat filan gidiyor.Kalibrasyon yapmadım daha.Günde 30 40 sms int sürekli açık.Arka planda çoğu widget açık.Ekran son parlaklıkta.15 dk filanda asphalt 6 oynuyorum.Anladım bence nokia adam seçiyor bu yazılımda![]()
![]()