Galaxy S3 i9300 ★Aziz04★ Note 4 Lite Rom 4.4.4 v2.0 ٠•●☆★YENİ★☆●•(11-01-2015)

Rom'u Beğendiniz Mi?

• Beğendim

Kullanılan: 88 74.6%
  • Beğenmedim

Kullanılan: 12 10.2%
  • Siyah klavye mi?

Kullanılan: 22 18.6%
  • Beyaz klavye mi?

Kullanılan: 32 27.1%

• Kullanılan toplam oy
    118

SpyChef

Üye
Güzelmiş orjinali gibi masallah

dostum sabahtan aksama kadar oyun oybuyorum diyorsun 3 saat ekran suresini begenmiyorsun. oyun oynama ile normal kullanim cok farkli. o kadar oyun oynamaya 3 saat ekran suresi harika bence. normal kullanimda bile 3 saati goremeyenler var

kardeşim bende blekota s5 v11 kullanıyorum sen naptinda ram 450 500u geçmiyor ?
yardimci olursan

Tepkiler: samigo
Kardesim sen hem cam kenari hem koridor istiyorsun o is biraz zor hem ben sunu anladim sarj suresinde uygulama kullaniminda romlar arasinda pek bir fark yok sana sunu tavsiye edeyim cak cm11 tabanli bi rom uzerine gorselligi arttirmak icin bi launcher al sana atma otme olmayan hizli bi rom. Ayrica sunuda soyleyim dun cm12 yuklu idi sarjim%92 idi verdigi ekran suresi 3 gun 2 saat

samigo

Üye
kardeşim bende blekota s5 v11 kullanıyorum sen naptinda ram 450 500u geçmiyor ?
yardimci olursan

Dostum ben öncelikle aziz hocanın ayarlarını yaptım hemen söleyiveriyim ne yaptığımı öncelikle boeffla kernel 6.3 var , en son diye 6.5 yükledim hiç ama hiç hoşuma gitmedi , 6.4 yükledim oda kötü ram konusunda , en son 6.3 çok hoşuma gitti ve sırayla şu ayarları yaptım zram ı 800 e çektim swapiness i 95 yaptım al tarafındaki ayarlarıda yukarıdan aşağıya sırayla 72,80,84,88,95,122 yaptım sonrada gereksiz sistem uygulamarını sildim torch uygulaması,note uygulamaları vb. onlarıda remove adlı programdan sildim sonrada bu şekilde oldu ama bir hafta felan sonra oluyor hemen olmuyor yani şuanda 40-45 uygulama var oyun dahil ram böle çok iyi yani

Aziz bir ara radyo seyi vermisti flaslamak icin bulamadim yorumlarda blekota note 4 v 3.1 e flaslicam varmi elinde olan ?

bu rom nasıl normal kullanım için ve modern combat 4 5 sadece oynanacak cihazda sıkıntı yaparmı bu yoksa s5mı lıtemı ındırsm
teması guzel modern 4 5 kaldırıcak stabıl rom varmı

SUREKLİ DONUP RESET ATIYOR ACABA NEDENDİR YARDIMCI OLABİLECEK VAR MI

kardeşim kralsın be kralllllllllllllllllllllllllllllllllllll

note 4 v3 noldu arkadaşlar ne zamandır bişey denmiyo

blues61

Üye
Linkte sıkıntı var gibi geldi bana tekrar atar mısınız?
Ayrıca galaxypower nickli arkadaşa katılıyorum.v3 için el atarsanız seviniriz

aynen ya telefondan şoğmaya başladım değiştirmeyi düşünüyorum orjinal batarya almak istiyorum interneten orinal olduğunu nasıl anlıya bilirim

Aziz04

Üye
    Konu Sahibi
Değerli arkadaşlar sıkıntılarımdan dolayı uzun zamandır çalışmalarıma devam edemeyip ara vermek zorunda kalmıştım. Kusura bakmayın kısa zaman sonra kaldığım yerden devam edeceğim yeni çalışmalarıma. Saygılar...

Tepkiler: uzman47, ortak42, stuxnet ve 11 diğerleri

morki05

Üye
Şükür

Tepkiler: helppo, uzman47 ve Aziz04
çok şükür aziz kardeşim 5.0 rom istiyoruz senden artık

Tepkiler: Aziz04, helppo ve uzman47

edibo

Üye
Sabırla bekliyoruz sizi üstad...

Tepkiler: Aziz04, helppo ve uzman47
Hosgeldin aziz usta