Galaxy S3 i9300 ★Aziz04★ Note 4 Lite Rom 4.4.4 v2.0 ٠•●☆★YENİ★☆●•(11-01-2015)

Sponsorlu Bağlantılar

Rom'u Beğendiniz Mi?

• Beğendim

Kullanılan: 88 74.6%
  • Beğenmedim

Kullanılan: 12 10.2%
  • Siyah klavye mi?

Kullanılan: 22 18.6%
  • Beyaz klavye mi?

Kullanılan: 32 27.1%

• Kullanılan toplam oy
    118
gfbli_erdi

gfbli_erdi

Üye
aziz başkan bide bana yardımcı olur musun

ekremesiroglu

Üye
mp3 dosyalarını zil sesi olarak atayamıyoruz

hafıza kartı içine ringtones diye klasör oluşturun. daha sonra zil sesi yapmak istediğiniz mp3 ü ringtones klasörünün içine atın. zil sesleri seçenekleri arasında çıkacaktır

• Beğen
Tepkiler: ferhatcee
ferhatcee

ferhatcee

Üye
hafıza kartı içine ringtones diye klasör oluşturun. daha sonra zil sesi yapmak istediğiniz mp3 ü ringtones klasörünün içine atın. zil sesleri seçenekleri arasında çıkacaktır

teşekkürler işe yaradı ..

veysbaba

veysbaba

Üye
YAUW SABAHTANDIR TLFUM AÇILMIYO BU NASIL BİŞİYDİR YAA NAPICAM ŞİMDİ EKSİZSİZ YAPIN İŞLEMLERİNİZİ YAAAAAAAA

stuxnet

stuxnet

Üye
Sorun yaşayan arkadaşlar ekleyin skype adresimi : eyup.simsek1

veysbaba

veysbaba

Üye
kardeş faceini versene
telefonum açılmıo sabahtandır naapmam gerek ilgilenirmisiniz ark.lar

stuxnet

stuxnet

Üye
face yok kardeşim

veysbaba

veysbaba

Üye
abi o zaman burdan adım adım ne yapmam gerek yaz ve odinle yapabilecegim şekilde olsun telf. açılmıo kafayı yiyecem çalışan adamım ben tlf. lazım bana
herşey odinle olsun sanaa zahmet başka bişiyle yapamıorum

uzman47

uzman47

Üye
abi o zaman burdan adım adım ne yapmam gerek yaz ve odinle yapabilecegim şekilde olsun telf. açılmıo kafayı yiyecem çalışan adamım ben tlf. lazım bana
herşey odinle olsun sanaa zahmet başka bişiyle yapamıorum
Note4 v2 miydi yukledigin rom

deadhmachine

deadhmachine

Üye
Aziz hocam S5 romunuzu kurdum simgeler biraz büyük geldi yapılacak birsey varmi

uzman47

uzman47

Üye
Ilk sayfada philz touch 6.48 recovery zipi vardi onu flashladin mi

uzman47

uzman47

Üye
hayır önce ilk sıradaki wipe mi ne sonra rom yaptım
Kardesim sana soyle tarif edeyim.ilk once philz touch zipini cwm den flashla recovery menun philz olmus olacak cunku bu rom philz le yuklenir. Daha sonra bu romun ve megawipe dosyasinin zip dosyalarini harici hafizaya atacan ondan sonra install zip sd card1 den megawipe zipuni flaslican ki komle eski rom kalintilarini silecek ondan sonra yine ayni yerden romun zipini flaslican.. ;)

stuxnet

stuxnet

Üye
özelden ulaşırsan sana daha iyi yardımcı olurum

veysbaba

veysbaba

Üye
Kardesim sana soyle tarif edeyim.ilk once philz touch zipini cwm den flashla recovery menun philz olmus olacak cunku bu rom philz le yuklenir. Daha sonra bu romun ve megawipe dosyasinin zip dosyalarini harici hafizaya atacan ondan sonra install zip sd card1 den megawipe zipuni flaslican ki komle eski rom kalintilarini silecek ondan sonra yine ayni yerden romun zipini flaslican.. ;)
abi telefon açılmıo içine atım hafıza kartın nasıl yapıcam ?

serdar431

serdar431

Üye
YAUW SABAHTANDIR TLFUM AÇILMIYO BU NASIL BİŞİYDİR YAA NAPICAM ŞİMDİ EKSİZSİZ YAPIN İŞLEMLERİNİZİ YAAAAAAAA
islemler normal.kardes sen eksik yapmışsın ona buna camur atma kendin beceremiyorsun konu sahibine kiziyorsun. iyi okusan görürsün ilk once root edin sonra philz touch recovery yukleyin diyor

• Beğen
Tepkiler: Aziz04
veysbaba

veysbaba

Üye
tlfonum önceden rootluydu zaten bu ikinci deneyişim denemz olsaydım

Üst Alt