Galaxy S3 i9300 ★Aziz04★ Note 4 Lite Rom 4.4.4 v2.0 ٠•●☆★YENİ★☆●•(11-01-2015)

Sponsorlu Bağlantılar

Rom'u Beğendiniz Mi?

• Beğendim

Kullanılan: 88 74.6%
  • Beğenmedim

Kullanılan: 12 10.2%
  • Siyah klavye mi?

Kullanılan: 22 18.6%
  • Beyaz klavye mi?

Kullanılan: 32 27.1%

• Kullanılan toplam oy
    118
deadhmachine

deadhmachine

Üye
Hocam v2 de home tuşuna basınca ana menüye dönüyor ve bazen Wifi ayar menüsü açılıp hemen kapanıyor bilgine ve emeklerinden dolayı sonsuz teşekkürler 2-3 saygısız için geri çekilme ye gerek yok herzaman arkandayız devamını 4 gözle bekliyoruz

• Beğen
Tepkiler: helppo

sat s3 al

sat s3 al

Üye
konuyla alakalı değil ama note 4 kamera zip bulunurmu

revolt25

revolt25

Üye
Konu bayagi karismis oncelikle calismalariniz icin tesekkurler aziz bey. Ben 4.3 efextreme rom kullaniyorum halen yeni versiyonlara gecmek istiyorum , konuda birden fazla rom paylasilmis hangisini yuklemeliyim suanda guncel, stabil, hatasiz normal kullanim icin ? Tekrar tesekkurler..

• Beğen
Tepkiler: Aziz04
deadhmachine

deadhmachine

Üye
Konu bayagi karismis oncelikle calismalariniz icin tesekkurler aziz bey. Ben 4.3 efextreme rom kullaniyorum halen yeni versiyonlara gecmek istiyorum , konuda birden fazla rom paylasilmis hangisini yuklemeliyim suanda guncel, stabil, hatasiz normal kullanim icin ? Tekrar tesekkurler..
Şuanda ben note 4 romun un v2 sini kullanıyorum sizede tavsiye ederim bende efextreme romdam geçiş yaptım gayet memnunum

• Beğen
Tepkiler: helppo, Yiğit Türkmen, revolt25 ve 1 kişi daha
helppo

helppo

Üye
siyah klavye de ekranın yarısı dışarı çık çıktı yarısı yok çok büyük acaba neden arkadaşlar

baronsavas

baronsavas

Üye
Kardeşim Emeğine sağlık.
Usb ile internet paylaşımı yapılmıyor. Bunun çözümü var mı?

ege099

ege099

Üye
Rom iyi hoş güzel ama şarjım yarım gün bile yetmiyor çok fazla gidiyor bunun sebebi ne olabilir arkadaşlar oyun oynamam sadece mobil veri açıp biraz face twitter bakarım full şarjla 6 saatte %10 lari görüyorum bunun için yardımcı olurmusunuz

GreaTH

GreaTH

Üye
Rom iyi hoş güzel ama şarjım yarım gün bile yetmiyor çok fazla gidiyor bunun sebebi ne olabilir arkadaşlar oyun oynamam sadece mobil veri açıp biraz face twitter bakarım fu ll şarjla 6 saatte %10 lari görüyorum bunun için yardımcı olurmusunuz

S3 e 2100 mAh Batarya Yetmiyor Her ne kadar Rom yuklesende Bu Sarj Sorunu Ortadan kalkmiyor Hangi Romu yuklediysem Hep Sarj Sorunu yasiorm Stock Romda Yari Yariya gidiyor. Batarya Kalibrasyonu bile ise yaramiyor

ege099

ege099

Üye
S3 e 2100 mAh Batarya Yetmiyor Her ne kadar Rom yuklesende Bu Sarj Sorunu Ortadan kalkmiyor Hangi Romu yuklediysem Hep Sarj Sorunu yasiorm Stock Romda Yari Yariya gidiyor. Batarya Kalibrasyonu bile ise yaramiyor
Dostum sende de mi durum böyle sanki bende anormalmiş gibi geliyor en fazla 1saat 50dk ekran bekleme alabiliyorum bazıları 4 saat aldıklarını söylüyorlar kafam çok karışık

ferhat1905123

ferhat1905123

Üye
vallaha kardeşim bende yeni batarya aldım 2 hafta önce 6 saat ekran süresi aldım :)

ege099

ege099

Üye
6 saat ekran süresi mi vaya arkadaş bizde alırız ozaman bi screenshoot cekip atabilirmisin
Bu arada hangi model batarya aldın onu da paylaşırsan sevinirim

ferhat1905123

ferhat1905123

Üye
6 saat ekran süresi mi vaya arkadaş bizde alırız ozaman bi screenshoot cekip atabilirmisin
Bu arada hangi model batarya aldın onu da paylaşırsan sevinirim
valla kardeşim orjinal 2100 batarya ile aldım ama şöyle aldım wifi bağlantısını kullanarak biraz oyun birazda film izledim öyle aldım 6 saat süreyi 1 kere aldım daha sonra 5 saate yakın aldım hep kullandığım şuan ki rom süper stabil valla

GreaTH

GreaTH

Üye
Sif ekrani acik tutup islem yapmadan ekran goruntusu atiyorlar Bunu bizde yapariz

ferhat1905123

ferhat1905123

Üye
yok kardeşim devamlı işlem yaptım ve 5 saate yakın ekran süresi alıyorum

ege099

ege099

Üye
Ben ekrani full acik tutsam da alamam 5 saati en fazla 3

ferhat1905123

ferhat1905123

Üye
Ben ekrani fu ll acik tutsam da alamam 5 saati en fazla 3
telefonu ne zaman aldın kardeş ben geçen sene aldım bataryam şişti değiştirdim ve baya fark etti valla
al bu romu bir dene istersen

ege099

ege099

Üye
Telefonu alalo yaklasik 15 ay oldu yeni batarya alayım bari yapıcak bir şey yok ama inşallah sorun yazılımsal değildir donanımsaldır boşuna almış olurum bataryayı

ferhat1905123

ferhat1905123

Üye
valla kardeşim bende senn gibi eski batayamla en fazla 3 saat ekran süresi alıyorum yeni batarya ile 5 saat oldu
Telefonu alalo yaklasik 15 ay oldu yeni batarya alayım bari yapıcak bir şey yok ama inşallah sorun yazılımsal değildir donanımsaldır boşuna almış olurum bataryayı
ama dediğim romu dene sen bi ben çok memnunum valla

uzman47

uzman47

Üye
valla kardeşim bende senn gibi eski batayamla en fazla 3 saat ekran süresi alıyorum yeni batarya ile 5 saat oldu

ama dediğim romu dene sen bi ben çok memnunum valla
Bunda radyo goruntulu konusma akilli kaydirma ve duraklatma calisiyor mu bide incallui acik kaliyor mu

GreaTH

GreaTH

Üye

Bosuna alma Bak s3 de Genel sorun Batarya Yetmiyor. Ben 2 yıldır kullaniorm bataryayi Stock Rom yükledim Daha az gidiyor

Üst Alt