Galaxy S3 i9300 ★Aziz04★ Note 4 Lite Rom 4.4.4 v2.0 ٠•●☆★YENİ★☆●•(11-01-2015)

Sponsorlu Bağlantılar

Rom'u Beğendiniz Mi?

• Beğendim

Kullanılan: 88 74.6%
  • Beğenmedim

Kullanılan: 12 10.2%
  • Siyah klavye mi?

Kullanılan: 22 18.6%
  • Beyaz klavye mi?

Kullanılan: 32 27.1%

• Kullanılan toplam oy
    118
Yiğit Türkmen

Yiğit Türkmen

Üye
Kardeşim adam uğraşmış çabalamış ortaya çok güzel bir rom çıkartmış hepimiz severek kullanıyoruz hata varsa söylüyoruz düzeltiyor adam hiç bi karşılık beklemeden o kadar uğraşıyor sen burda çıkmışsın stock rom daha iyi diyosun o zaman git stock rom paylaşılan konuların altına yorum yap burda ne işin var? Beğenmediysen beğenmedim butonuna tıkla 'şarj süresi beni tatmin etmedi ama yine de eline emeğine sağlık' gibi şeyler yaz sanki adama para vermişsinde romu senin için yapıyor biraz daha dikkatli olun lütfen

• Beğen
Tepkiler: tdd46 ve helppo

ossimone

ossimone

Üye
güzel işler yapıyorsan aziz hocam böyle şeylere ve bunları görmezden gelmeye alışacaksın ... her zaman karşılaşacaksın böyle yorumlarla.. şimdi o kadar insan olumlu yorum yapıp senin bir kelime yazmanı yada yazdığı bir yorumu beğenmeni beklerken bir insan böyle bir yorum yaptı diye çekip gitmek doğru yada etik olmaz diye düşünüyorum.. biz her zaman yanındayız sen yanında olanlara bak derim naçizane ...

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
Blekota da da bir aralar whatsapp kapaniyordu ram yetersizliginden. Bunlar zamanla olacak seyler arkadaslar birakin adam tasarlasin romunu kimse kullanmak zorunda degil. Suan s5 kullaniyorum 2 ay onceki kullandigim s3 romundan fark yok diyebilirim. Lollipop portlanirsa cok iyi olur s5'e epey yakismis.

Yiğit Türkmen

Yiğit Türkmen

Üye
Bide söylediğin hataların doğruluğu önemli real racing 3 kasıyo demişsin az önce denedim hiç kasmıyor sadece o oyun da değil çok oyun denedim mc5, nfsmw hiç birinde bi sıkıntı yok şarjında stockla arasında pek bi fark yok biraz yorum oku ayarları yap gereksizleri sil sende anlarsın böyle olduğunu

• Beğen
Tepkiler: helppo, ezezel ve ossimone
GreaTH

GreaTH

Üye
Oyun Oynarken Mutlaka Güç Tasarrufunu Kapatin Sarj Ve Oyun Stabili Bozulmamis olcak Denerseniz Anlicaksiniz

The Arrow

The Arrow

Üye
Oyunlarda hiç bir sıkıntı yok sarzda stok romla aynı daha once bi cok rom kullandım hep 4-5 gun surdu ilk defa azizin yaptıgı romu kullanıyorum ve en cok hosuma giden rom adam bizim icin ugrasıyo milletin yaptıgına bak

• Beğen
Tepkiler: helppo ve tomm
ferhat1905123

ferhat1905123

Üye
Burada benim için çok değerli insanlar.
Ben eğer burada birşeyler yapmaya çalışıyorsam bunu size verdiğim değer için yapıyorum. Yoksa hiçbir kazancım olmadan neden gece gündüz rom dosyaları üzerinde çalışayım ki?
Neyse çok fazla uzatmak istemiyorum. Sadece şunu çok iyi anladım ki meyve veren ağaç taşlanır.
Ben bu saatten sonra rom işlerini bırakıyorum. Tabi forumuda.
Hakkınızı helal edin hoşçakalın arkadaşlar...
aziz kardeşim nolur gitme sana ihtiyacımız var var nolur boş insanlar için değmez sen adamın dibisin

• Beğen
Tepkiler: helppo
Aziz04

Aziz04

Üye
    Konu Sahibi
Üzerinde çalıştığım ve halen çalışmakta olduğum şarj durumu iyi olan s5 Lite rom'u çalışmalarım bittikten sonra yayınlayacağım...
Bu rom sizleri uzun bir zaman götürür..!

• Beğen
Tepkiler: helppo, uzman47, ferhat1905123 ve 1 kişi daha
ferhat1905123

ferhat1905123

Üye
Üzerinde çalıştığım ve halen çalışmakta olduğum şarj durumu iyi olan s5 Lite rom'u çalışmalarım bittikten sonra yayınlayacağım...
aziz kardeşim bizi bırakma lütfen

• Beğen
ferhat1905123

ferhat1905123

Üye
ne kirletmesi kardeşim burda adamı bu hali getirenler yüzünden aziz kardeşim gidecek bi daha onun gibisi gelmez bu foruma

• Beğen

omegafi

Üye
Bir xda ya bakıyorum bir buralara. Yahu biz niye böyle saçmayız? Ayarımız bozuk, şuurumuz eksik, tavrımız biçimsiz...

• Beğen
Tepkiler: ezezel

dukewipen

Üye
Usta dediğin gibi meyve veren ağaç taşlanabilir, bu ağacın kötü olduğun dan değil meyve yemesini bilmeyenlerdendir. Takılma bunlara emeğine sağlık gayet başarılı işler yapıyorsun yıldırmasın seni bunlar.

Teşekkürler Tekrardan.
Bu arada v2 için menu tuşu multi task çalıştırıyor ya fark ettim ki!!! basılı tutunca bu defa menu tuşu haline geliyormuş :D:D

• Beğen
Tepkiler: morki05 ve Aziz04
Aziz04

Aziz04

Üye
    Konu Sahibi
Usta dediğin gibi meyve veren ağaç taşlanabilir, bu ağacın kötü olduğun dan değil meyve yemesini bilmeyenlerdendir. Takılma bunlara emeğine sağlık gayet başarılı işler yapıyorsun yıldırmasın seni bunlar.

Teşekkürler Tekrardan.
Bu arada v2 için menu tuşu multi task çalıştırıyor ya fark ettim ki!!! basılı tutunca bu defa menu tuşu haline geliyormuş :D:D
Evet kardeşim sol dokunmatik tuşa basınca son uygulamarın gelmesi bence çok daha hoş ve kullanışlı. s5 ve note 4 gibi...
Yanlız çoğu arkadaş bunu bilmiyor olsa gerek ki bu durumdan çok rahatsız. Mesela rehberdeyken sol dokunmatik tuşa basılı tutunca ayarlar menüsü çıkıyor bu durum bütün uygulamar için geçerli.
Ama bir kez basıldığında son uygulamalar gelir.
Güzel yanı home tuşuna uzun basma derdinden kurtulmuş oluyoruz ve home tuşunu sürekli böyle kullanırsak çabuk bozulur
Neyse sonraki versiyonda bu özelliği devre dışı bırakacağım.
Çünkü çoğunluk normal s3 tarzı istiyor

• Beğen
Tepkiler: zaferozkan, morki05, dukewipen ve 3 diğerleri
uzman47

uzman47

Üye
Evet kardeşim sol dokunmatik tuşa basınca son uygulamarın gelmesi bence çok daha hoş ve kullanışlı. s5 ve note 4 gibi...
Yanlız çoğu arkadaş bunu bilmiyor olsa gerek ki bu durumdan çok rahatsız. Mesela rehberdeyken sol dokunmatik tuşa basılı tutunca ayarlar menüsü çıkıyor bu durum bütün uygulamar için geçerli.
Güzel yanı home tuşuna uzun basma derdinden kurtulmuş oluyoruz ve home tuşunu sürekli böyle kullanırsak çabuk bozulur
Aziz hocam s5 lite romu duzenliyom dedin ya blekota v10 romunu kastediyorsun ;)

• Beğen
Tepkiler: Aziz04
Aziz04

Aziz04

Üye
    Konu Sahibi
Bu arada ram çok yükseliyor diyen arkadaşlar
Geliştirici seçeneklerden arka plan işlemlerini sınırlandırın.
En fazla 2 işlem yapın
Aziz hocam s5 lite romu duzenliyom dedin ya blekota v10 romunu kastediyorsun ;)
Evet v-10 üzerinde çalışmam vardı ama yarım bıraktım.
Nedeni ise ben artık 4.4.2 taban üzerinde çalışmak istemiyorum. Hele 5.0 gelmeye yakınken

• Beğen
Tepkiler: helppo ve uzman47
uzman47

uzman47

Üye
Bu arada ram çok yükseliyor diyen arkadaşlar
Geliştirici seçeneklerden arka plan işlemlerini sınırlandırın.
En fazla 2 işlem yapın

Evet v-10 üzerinde çalışmam vardı ama yarım bıraktım.
Nedeni ise ben artık 4.4.2 taban üzerinde çalışmak istemiyorum. Hele 5.0 gelmeye yakınken
Anladim hocam :(

ezezel

ezezel

Üye
Hocam s5 note 4 tarzı daha güzel s3 gibi olmasa daha güzel oşur bence ya da öyle yapcaksan bi zip dosyası hazırlasan da flaşlasak bi sonraki versiyon için☺

ekremesiroglu

Üye
v1 kullanıyorum. nedendir bilmem telefonu cebimden çıkarırken fener ışığı yanıyor. ayarlardan ses açma ışığı ile diyor ama aktif durumda değil. tuşu kilitleyince de yukarı ses düğmesine basıyorum yanmıyor yani ses düğmesi ile alakalı değil. masa üstünde fener widgeti var yanınca ondan da söndüremiyorum. birisinin yanında olunca aptal durumuna düşüyo insan :)

Üst Alt