Galaxy S3 i9300 ★Aziz04★ Note 4 Lite Rom 4.4.4 v2.0 ٠•●☆★YENİ★☆●•(11-01-2015)

Sponsorlu Bağlantılar

Rom'u Beğendiniz Mi?

• Beğendim

Kullanılan: 88 74.6%
  • Beğenmedim

Kullanılan: 12 10.2%
  • Siyah klavye mi?

Kullanılan: 22 18.6%
  • Beyaz klavye mi?

Kullanılan: 32 27.1%

• Kullanılan toplam oy
    118

ferhat1905123

ferhat1905123

Üye
@aziz04 aziz kardeşim s5 lite 2 gün şarjı giden rom ne zam gelir bari bunu cevapla: ?

mtrhsts

mtrhsts

Üye
Bu Romda real racing 3 de kasiyordu stock rom yükledim 0 kasma hem de isinmiyor şarj 2 ye katlar boeffla kernel 5.5 le herkese tavsiye ederim

mtrhsts

mtrhsts

Üye
Ayrıca görüntülü görüşme ve radyo keyfide cabası

gfbli_erdi

gfbli_erdi

Üye
Bu romdan stock roma dönmek istesem efs yedeği almam gerekir mi
Bide stock rom hangisi

uzman47

uzman47

Üye
Arkadaşlar bende en son note 4 romandan sonra S5 romunu denedim ve sonuç olarak stock 4.3 Norveç romuna geri döndüm ve fark çok bazı şeyler eksik fakat fazlası çok hız farkı süper herkese tavsiye ederim tertemiz bir S3 ünüz olsun [emoji6] ...
Buydu heralde.

Aziz04

Aziz04

Üye
    Konu Sahibi
Bu Romda real racing 3 de kasiyordu stock rom yükledim 0 kasma hem de isinmiyor şarj 2 ye katlar boeffla kernel 5.5 le herkese tavsiye ederim
Tavsiyen için tşk ederim.
Ama benimde sana bir tavsiyem var. Eğer bir yerde birileri senin için birşeyler yapmaya çalışıyorsa ve bunu karşılıksız yapıyorsa. O gösterilen emeğe saygı duy. Saygı görürsün...

• Beğen
Tepkiler: deadhmachine, morki05, uzman47 ve 5 diğerleri
Yiğit Türkmen

Yiğit Türkmen

Üye
Sadece merak ettiğim için real racing 3 ü indirdim güç tasarrufunda oynarken bile hiç kasma yok senin telefonda bi sıkıntı var bence

Aziz04

Aziz04

Üye
    Konu Sahibi
Burada benim için çok değerli insanlar.
Ben eğer burada birşeyler yapmaya çalışıyorsam bunu size verdiğim değer için yapıyorum. Yoksa hiçbir kazancım olmadan neden gece gündüz rom dosyaları üzerinde çalışayım ki?
Neyse çok fazla uzatmak istemiyorum. Sadece şunu çok iyi anladım ki meyve veren ağaç taşlanır.
Ben bu saatten sonra rom işlerini bırakıyorum. Tabi forumuda.
Hakkınızı helal edin hoşçakalın arkadaşlar...

• Beğen
Tepkiler: morki05, tomm, uzman47 ve 3 diğerleri

abuzer0006

Üye
Hayır sen bu kadar zayıf olamazsın

Yiğit Türkmen

Yiğit Türkmen

Üye
Hocam 2-3 boş adam yüzünden sinirlenme bence

• Beğen
Tepkiler: Aziz04

abuzer0006

Üye
İnanmak istemiyorum seni tanımıyorum amma bir kardes gibi gordum
Burdaki herkeste oyle bu yazan arkadaşta bi çok kez senın romanını kurmustur
Neden formu takip etsin oyle degilmi

• Beğen
Tepkiler: ezezel, mtrhsts ve Aziz04
ezezel

ezezel

Üye
hocam boşver ya herkes istediği romu yüklemekte özgürdür sen sallama böyle şeyleri... ben şahsen emeklerine çok saygı duyuyorum takdir ediyorum bu karşılıksız hizmetlerinden dolayı ve burada birçok arkadaş benimle aynı fikirdedir eminim öyle çekip gitmek olmaz ama yine de karar senin saygı duyarım... devam edersen de ilerde geliştireceğin romlarının takipçisiyim bilmeni isterim :)
ayrıca şunu da söyleyim ne real racingde ne de asphalt 8de herhangi bi kasma yok boeffla configle ayarları düzgün yaparsanız hiçbir sıkıntı olmuyor...

• Beğen
Tepkiler: tomm, helppo, uzman47 ve 3 diğerleri

abuzer0006

Üye
Yaa biz rom daki hataları cıkartıyoruz v3 daha iyi olsun diyee bizimde corba tuzumuz olsun diye birde önümüze gelene seni övüyoruz bizim memleketimizde de bu işleri yapan var diye simdi hemen nereye korkarak gitmek

• Beğen
Tepkiler: uzman47
uzman47

uzman47

Üye
Burada benim için çok değerli insanlar.
Ben eğer burada birşeyler yapmaya çalışıyorsam bunu size verdiğim değer için yapıyorum. Yoksa hiçbir kazancım olmadan neden gece gündüz rom dosyaları üzerinde çalışayım ki?
Neyse çok fazla uzatmak istemiyorum. Sadece şunu çok iyi anladım ki meyve veren ağaç taşlanır.
Ben bu saatten sonra rom işlerini bırakıyorum. Tabi forumuda.
Hakkınızı helal edin hoşçakalın arkadaşlar...
@aziz04 hocam bizi yüzüstü birakma seni devamli takip ediyoruz.guzel seyler yapiyorsun.kesinlikle forumu birakma lütfen..

• Beğen
Tepkiler: helppo ve ezezel
helppo

helppo

Üye
Tavsiyen için tşk ederim.
Ama benimde sana bir tavsiyem var. Eğer bir yerde birileri senin için birşeyler yapmaya çalışıyorsa ve bunu karşılıksız yapıyorsa. O gösterilen emeğe saygı duy. Saygı görürsün...
emeğin benim için hep gözde kaaardaaaşş
ben sana hep diyorum seni kıymetini sana değer veren bilir azizim gitme bu forum senin sayende güzel oluyor :alkis:op:
al tavsiyeni kendine sakla ben defalarca stock rom kurdum ne aziz 04 nede blekota rom gibi görsel şarjı hava durumu wifi ....özelliklerin hiç biri stock rom da yok arkadaşımız hiç bir maddiyat beklemeden bizler için rom yapsın sende burda laf at:@:off:mtrhsts

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: uzman47
mtrhsts

mtrhsts

Üye
Ben laf atmak istememistim bu romlarda çok hızlı çok güzel çok kullanışlı ben bazı kardeşlerimiz sarj sıkıntısı olduğunu söyledi ve bazı sıkıntılar fakat bu Romda o kadar güzel ki bunlar göze gelmez aziz 04 bize kızmış ben sizlere saygı duyarım ve bir daha bu tarz yorum yapmam!...

• Beğen
Tepkiler: helppo
mtrhsts

mtrhsts

Üye
Aziz abi daha S5 romunu bitirmeden nereye [emoji6] [emoji2] [emoji1]

Üst Alt