Galaxy S3 i9300 ★Aziz04★ Note 4 Lite Rom 4.4.4 v2.0 ٠•●☆★YENİ★☆●•(11-01-2015)

Sponsorlu Bağlantılar

Rom'u Beğendiniz Mi?

• Beğendim

Kullanılan: 88 74.6%
  • Beğenmedim

Kullanılan: 12 10.2%
  • Siyah klavye mi?

Kullanılan: 22 18.6%
  • Beyaz klavye mi?

Kullanılan: 32 27.1%

• Kullanılan toplam oy
    118
Aziz04

Aziz04

Üye
    Konu Sahibi
Hazır olduğunda

• Beğen
Tepkiler: helppo

Darqos

Darqos

Üye
Bu romun note 2 için olanı varmı Türkçe olanı ?

tolgahk9300

tolgahk9300

Üye
ne zmn hazır olur tahmince
Bde s3 lere ART rom felan varmı

stuxnet

stuxnet

Üye
Ustadan dört gözle beklenilen , Tüm sensörleri aktif hale getirmesi ( Göz sensörü kaydırma vs. ) ve 3G Görüntülü görüşmenin aktif edilmesi , bu romda görüyorum ki FM. Radyo S5'teki gibi sağlam inşallah ustamızın elinden en iyisi gelicek merakla bekliyoruz :)

• Beğen
Tepkiler: Aziz04
Aziz04

Aziz04

Üye
    Konu Sahibi
Ankette eşitlik var klavye seçimlerinde
Kararsız kaldım bende :(

stuxnet

stuxnet

Üye
Beyaz Klavye candır :)
usta klavye için bi önerim var
istersen kurulumda Siyah- Beyaz diye seçenek ekle ona göre APK kursun ? isteyen siyah isteyen beyaz yapsın ?

• Beğen
Tepkiler: helppo ve Aziz04

funny_halil

Üye
@aziz04 Hocam yeter hadi gelsin artık yeter

tomm

tomm

Üye
  • Beğen
Tepkiler: helppo ve Aziz04
zaferozkan

zaferozkan

Üye
S5 romu siyah ekranda kaldı, iki kez kurdum ancak sonuç değişmedi,

zaferozkan

zaferozkan

Üye
Note4 v2 rom hız ve stabilite açısından v1 den iyimi acaba, ona göre indirip kurmak istiyorum, kullanan arkadaşlar yorum yaparsa iyi olur, v1 kurmuştum bir hafta kullanımda takılma ve yavaşlama yapıyordu,

• Beğen
Tepkiler: Aziz04
helppo

helppo

Üye
Aziz den en ıyısı sıyah yap klsvyeyi

alemdarsezer

alemdarsezer

Üye
beyaz olsun azizzzzz

Aziz04

Aziz04

Üye
    Konu Sahibi
Ben en iyisi klavyeyi romdan kaldırıp
İki tane biri siyah, diğeri beyaz zip hazırlayayım
Kurulumdan sonra hangisini istiyorsanız onu flashlayın :)

• Beğen
Tepkiler: ezezel, Adem Da, helppo ve 1 kişi daha
gfbli_erdi

gfbli_erdi

Üye
aziz kardeş rom ne aşamada

Darqos

Darqos

Üye
Asdfghjkl

tolgahk9300

tolgahk9300

Üye
rom tahmini ne zman çıkar dört gözle bekliyorum bütün arkadaşlarıma da söyledim hep birlikte beklemedeyiz :D

bjkmert45

bjkmert45

Üye
Aziz Hocam öncelikle Günaydın. Rom hakkında fark ettiğim bazı şeyleri söylemek istedim yeni gelen güncellemede onlarla ilgilenirseniz çok sevinirim. Sürçi lisan edersem de affola :)

* Wifi Paylaşımı yapılamıyor.

* V 1.0 Romunda kullanılıp bunda kullanılmayan özelliklerin bir kısmı sistemde kalmış yani kalıntıları onlar RAM kullanımını etkiliyor.

* V 1.0 olup 2.0 da çıkarttığın ses dosyalarını ekstra olarak zip halinde verebilirsen ve ya tekrar 3.0 Roma gömebilirsen çok mutlu olurum.

* Klavye tercihini de Aroma şeklinde yapabilirsen kimsenin sıkıntı çekeceğini düşünmüyorum. Ben hem siyah hem beyaz kullanırım tercih sana kalmış :)

* Menü tuşuna bastığımızda açılan Task Manager'ı ben orijinal SIII şeklinde beğeniyordum onun içinde bizlere ayrı bir zip hazırlarsan çok mutlu olurum.

---- Bunlar dışında Romun hiç bir gediği eksiği yok. Hatta uzunca bir zamandır kullandığım ve beğendiğim tek ROM diyebilirim. Önce ki yazılarında okumuştum. Fütursuz arkadaşın birisinin kullandığı bir kaç kelime yüzünden bırakmaya karar verecektin. Ben de Symbian'da CFW yapıyordum. Hani yapılan işini az çok biliyorum. Sabrına da hayranlıkla bakıyorum. İyi çalışmalar başarılar. Her zaman yanındayız @aziz04 :)

• Beğen
Tepkiler: leogs05, baronsavas, helppo ve 1 kişi daha

Üst Alt