Aziz Hocam öncelikle Günaydın. Rom hakkında fark ettiğim bazı şeyleri söylemek istedim yeni gelen güncellemede onlarla ilgilenirseniz çok sevinirim. Sürçi lisan edersem de affola
* Wifi Paylaşımı yapılamıyor.
* V 1.0 Romunda kullanılıp bunda kullanılmayan özelliklerin bir kısmı sistemde kalmış yani kalıntıları onlar RAM kullanımını etkiliyor.
* V 1.0 olup 2.0 da çıkarttığın ses dosyalarını ekstra olarak zip halinde verebilirsen ve ya tekrar 3.0 Roma gömebilirsen çok mutlu olurum.
* Klavye tercihini de Aroma şeklinde yapabilirsen kimsenin sıkıntı çekeceğini düşünmüyorum. Ben hem siyah hem beyaz kullanırım tercih sana kalmış
* Menü tuşuna bastığımızda açılan Task Manager'ı ben orijinal SIII şeklinde beğeniyordum onun içinde bizlere ayrı bir zip hazırlarsan çok mutlu olurum.
---- Bunlar dışında Romun hiç bir gediği eksiği yok. Hatta uzunca bir zamandır kullandığım ve beğendiğim tek ROM diyebilirim. Önce ki yazılarında okumuştum. Fütursuz arkadaşın birisinin kullandığı bir kaç kelime yüzünden bırakmaya karar verecektin. Ben de Symbian'da CFW yapıyordum. Hani yapılan işini az çok biliyorum. Sabrına da hayranlıkla bakıyorum. İyi çalışmalar başarılar. Her zaman yanındayız
@aziz04