ferhat1905123
Üye
her hangi birkonuya gir üstte yazıyor@ferhat1905123 kardeşim forumda konu acma ve ekran goruntusu nasil yapiliyor
her hangi birkonuya gir üstte yazıyor@ferhat1905123 kardeşim forumda konu acma ve ekran goruntusu nasil yapiliyor
Aslında iyi cihaz sorunlu değilde eksikleri var bunuda samsung bilerek ve isteyerek yapıyorSarj Ve Ram 'den Kaybediyor Telefon Sorunlu bi Cihaz Yapmislar. Bataryam Yeni olmasina Ragmen Ben cok Rom yukleyen biriyim Vede Her romda Sarj cok gidiyor. Stock Roma Dondm bi ara, Sarj custom roma gore biraz daha Az gidiyordu
aziz kardeşim s5 4.4.4 romunda mobil veri bildirim çubuğunda yok nasıl eklicez orayaAslında iyi cihaz sorunlu değilde eksikleri var bunuda samsung bilerek ve isteyerek yapıyor
Yoksa 2 gb ram verebilirdi. Ama ileriye dönük cihazlarıda düşünmek lazım bu kez bir sonraki cihaza 3 gb ram vermesi gerekirdi!
Sonra batarya 2100 mah yeterli olmuyor işte bu bir gerçek. Yukarıda yazdıklarım batarya içinde geçerli!!!
Aziz hocam bence s5 4.4.2 romunu gelistirsen daha iyi olur.goruntulu arama radyo ve butun sensorler calisiyor mesela akilli kaydirma,akilli duraklatma gibi.. ..bunun sarj ve ram konusunu ve incall sorununu bir halletsen varya .Aslında iyi cihaz sorunlu değilde eksikleri var bunuda samsung bilerek ve isteyerek yapıyor
Yoksa 2 gb ram verebilirdi. Ama ileriye dönük cihazlarıda düşünmek lazım bu kez bir sonraki cihaza 3 gb ram vermesi gerekirdi!
Sonra batarya 2100 mah yeterli olmuyor işte bu bir gerçek. Yukarıda yazdıklarım batarya içinde geçerli!!!
Onu sonradan ayarlicam diyordu simdilik ayarlar -mobil aglardan giriyorsunaziz kardeşim s5 4.4.4 romunda mobil veri bildirim çubuğunda yok nasıl eklicez oraya
Kardes ne yaptin sorunu hallettin mi@uzman47 ya ben bu romu dün yükledim. çok da beğendim, gayet güzel kullanıyodum. biraz kurcalarken XPosed uygulamasına girdim, modülleri aktif hale getirmiyordu, aktif hale getirmek için framework'ü yükleyin diyordu. tıkladım ve yeniden başlatım ama başlamadı. samsung yazısında kaldı öylece![]()
@uzman47 megawipe ve ardından v1 yükledim. önceki v2'ydi, bütün emeklerim boşa gitti, 2 gündün kendime göre kişiselleştirmeyle uğraşıyordum tam da bitti sayılırdı, herşey gitti ama teselli olarak v1 daha iyiymiş. v2 çok eksikmiş meğer.
ya zil sesi yonu, bildirimler sesleri, kulladığım uygulamaları yükleme, tuş kilidi modeli falan kendime göre ayarlamaları yapıyordum. kisilleştirmeden kasıt oydu.kardeşim kendine göre kişisellestirmeyi nasıl yapıyorsun acaba![]()
Xposed'in böyle bir hata vermesi ilginçya zil sesi yonu, bildirimler sesleri, kulladığım uygulamaları yükleme, tuş kilidi modeli falan kendime göre ayarlamaları yapıyordum. kisilleştirmeden kasıt oydu.
v2.0 romda şarj durumundan memnun olmayan varsa,
Rom dosyasını açıp. Sistem/priv app içinden systemui.apk dosyasını silip
Aşağıdaki systemui.apk dosyasını aynı konuma atıp kaydedip çıkın.
Ve romu yeniden kurun
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Tmm hocam çalışmalarım devam ediyorAziz hocam bence s5 4.4.2 romunu gelistirsen daha iyi olur.goruntulu arama radyo ve butun sensorler calisiyor mesela akilli kaydirma,akilli duraklatma gibi.. ..bunun sarj ve ram konusunu ve incall sorununu bir halletsen varya daha guzel olur bence☺
Peki hocam goruntulu arama radyo ve bahse konu sensorleride halledebileceksen valla super olurTmm hocam çalışmalarım devam ediyor
Yanlız 4.4.2 değil, 4.4.4
Görüntülü arama için çözüm bulmaya çalışıyorum zaten tek takıldığım sorun bu...Peki hocam goruntulu arama radyo ve bahse konu sensorleride halledebileceksen valla super olur
Aziz hocam blekota v10 rom uzerinde calisma yspsan 4.4.2 tabanli bunu sadelestirsen daha iyi olmazmi tum ozellikler calisiyor zaten bunun ram ve sarj konusuna nir el atsanGörüntülü arama için çözüm bulmaya çalışıyorum zaten tek takıldığım sorun bu...
Dilersen bu zaman zarfında tango, skype gibi alternatifler kullanabilirsin
Aziz hocam blekota v10 rom uzerinde calisma yspsan 4.4.2 tabanli bunu sadelestirsen daha iyi olmazmi tum ozellikler calisiyor zaten bunun ram ve sarj konusuna nir el atsan