Galaxy S3 i9300 ★Aziz04★ Note 4 Lite Rom 4.4.4 v2.0 ٠•●☆★YENİ★☆●•(11-01-2015)

Sponsorlu Bağlantılar

Rom'u Beğendiniz Mi?

• Beğendim

Kullanılan: 88 74.6%
  • Beğenmedim

Kullanılan: 12 10.2%
  • Siyah klavye mi?

Kullanılan: 22 18.6%
  • Beyaz klavye mi?

Kullanılan: 32 27.1%

• Kullanılan toplam oy
    118

Aziz04

Aziz04

Üye
    Konu Sahibi
Sarj Ve Ram 'den Kaybediyor Telefon Sorunlu bi Cihaz Yapmislar. Bataryam Yeni olmasina Ragmen Ben cok Rom yukleyen biriyim Vede Her romda Sarj cok gidiyor. Stock Roma Dondm bi ara, Sarj custom roma gore biraz daha Az gidiyordu
Aslında iyi cihaz sorunlu değilde eksikleri var bunuda samsung bilerek ve isteyerek yapıyor
Yoksa 2 gb ram verebilirdi. Ama ileriye dönük cihazlarıda düşünmek lazım bu kez bir sonraki cihaza 3 gb ram vermesi gerekirdi!
Sonra batarya 2100 mah yeterli olmuyor işte bu bir gerçek. Yukarıda yazdıklarım batarya içinde geçerli!!!

• Beğen
Tepkiler: helppo ve tomm
ferhat1905123

ferhat1905123

Üye
Aslında iyi cihaz sorunlu değilde eksikleri var bunuda samsung bilerek ve isteyerek yapıyor
Yoksa 2 gb ram verebilirdi. Ama ileriye dönük cihazlarıda düşünmek lazım bu kez bir sonraki cihaza 3 gb ram vermesi gerekirdi!
Sonra batarya 2100 mah yeterli olmuyor işte bu bir gerçek. Yukarıda yazdıklarım batarya içinde geçerli!!!
aziz kardeşim s5 4.4.4 romunda mobil veri bildirim çubuğunda yok nasıl eklicez oraya

uzman47

uzman47

Üye
Aziz hocam bence s5 4.4.2 romunu gelistirsen daha iyi olur.goruntulu arama radyo ve butun sensorler calisiyor mesela akilli kaydirma,akilli duraklatma gibi.. ..bunun sarj ve ram konusunu ve incall sorununu bir halletsen varya .

• Beğen
Tepkiler: birpesimist38
GreaTH

GreaTH

Üye
s5 Romu inşallah Bu rom gibi fazla sarj tuketmez.

• Beğen
Tepkiler: uzman47
uzman47

uzman47

Üye
aziz kardeşim s5 4.4.4 romunda mobil veri bildirim çubuğunda yok nasıl eklicez oraya
Onu sonradan ayarlicam diyordu simdilik ayarlar -mobil aglardan giriyorsun
@uzman47 ya ben bu romu dün yükledim. çok da beğendim, gayet güzel kullanıyodum. biraz kurcalarken XPosed uygulamasına girdim, modülleri aktif hale getirmiyordu, aktif hale getirmek için framework'ü yükleyin diyordu. tıkladım ve yeniden başlatım ama başlamadı. samsung yazısında kaldı öylece :(
Kardes ne yaptin sorunu hallettin mi

melih161

melih161

Üye
@uzman47 megawipe ve ardından v1 yükledim. önceki v2'ydi, bütün emeklerim boşa gitti, 2 gündün kendime göre kişiselleştirmeyle uğraşıyordum tam da bitti sayılırdı, herşey gitti ama teselli olarak v1 daha iyiymiş. v2 çok eksikmiş meğer.

• Beğen
alemdarsezer

alemdarsezer

Üye
@uzman47 megawipe ve ardından v1 yükledim. önceki v2'ydi, bütün emeklerim boşa gitti, 2 gündün kendime göre kişiselleştirmeyle uğraşıyordum tam da bitti sayılırdı, herşey gitti ama teselli olarak v1 daha iyiymiş. v2 çok eksikmiş meğer.

kardeşim kendine göre kişisellestirmeyi nasıl yapıyorsun acaba ;)

Aziz04

Aziz04

Üye
    Konu Sahibi
v2.0 romda şarj durumundan memnun olmayan varsa,
Rom dosyasını açıp. Sistem/priv app içinden systemui.apk dosyasını silip
Aşağıdaki systemui.apk dosyasını aynı konuma atıp kaydedip çıkın.
Ve romu yeniden kurun

• Beğen
melih161

melih161

Üye
kardeşim kendine göre kişisellestirmeyi nasıl yapıyorsun acaba ;)
ya zil sesi yonu, bildirimler sesleri, kulladığım uygulamaları yükleme, tuş kilidi modeli falan kendime göre ayarlamaları yapıyordum. kisilleştirmeden kasıt oydu.

• Beğen
Aziz04

Aziz04

Üye
    Konu Sahibi
ya zil sesi yonu, bildirimler sesleri, kulladığım uygulamaları yükleme, tuş kilidi modeli falan kendime göre ayarlamaları yapıyordum. kisilleştirmeden kasıt oydu.
Xposed'in böyle bir hata vermesi ilginç
Farklı kernel flashladınız mı öncesinde?

ossimone

ossimone

Üye
v2.0 romda şarj durumundan memnun olmayan varsa,
Rom dosyasını açıp. Sistem/priv app içinden systemui.apk dosyasını silip
Aşağıdaki systemui.apk dosyasını aynı konuma atıp kaydedip çıkın.
Ve romu yeniden kurun

hemen deneyelim

uzman47

uzman47

Üye
Aziz hocam bence s5 4.4.2 romunu gelistirsen daha iyi olur.goruntulu arama radyo ve butun sensorler calisiyor mesela akilli kaydirma,akilli duraklatma gibi.. ..bunun sarj ve ram konusunu ve incall sorununu bir halletsen varya daha guzel olur bence☺

• Beğen
Tepkiler: birpesimist38 ve Aziz04
Aziz04

Aziz04

Üye
    Konu Sahibi
Aziz hocam bence s5 4.4.2 romunu gelistirsen daha iyi olur.goruntulu arama radyo ve butun sensorler calisiyor mesela akilli kaydirma,akilli duraklatma gibi.. ..bunun sarj ve ram konusunu ve incall sorununu bir halletsen varya daha guzel olur bence☺
Tmm hocam çalışmalarım devam ediyor
Yanlız 4.4.2 değil, 4.4.4

• Beğen
uzman47

uzman47

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Aziz04
Aziz04

Aziz04

Üye
    Konu Sahibi
Peki hocam goruntulu arama radyo ve bahse konu sensorleride halledebileceksen valla super olur
Görüntülü arama için çözüm bulmaya çalışıyorum zaten tek takıldığım sorun bu...
Dilersen bu zaman zarfında tango, skype gibi alternatifler kullanabilirsin

• Beğen
uzman47

uzman47

Üye
Görüntülü arama için çözüm bulmaya çalışıyorum zaten tek takıldığım sorun bu...
Dilersen bu zaman zarfında tango, skype gibi alternatifler kullanabilirsin
Aziz hocam blekota v10 rom uzerinde calisma yspsan 4.4.2 tabanli bunu sadelestirsen daha iyi olmazmi tum ozellikler calisiyor zaten bunun ram ve sarj konusuna nir el atsan

• Beğen
Tepkiler: birpesimist38 ve Aziz04

funny_halil

Üye
Oooo hoşgeldin @aziz04 hocam tatilde hızlandırılmış kurs gibiymiş.Hocam 2 gün sarj giden rom ne oldu ne zaman gelir? Hocam benim incallui (arama) sıkıntı var onu nasıl duzeltebilirim gidip geliyor ses bazen kendiliğinden kapanıyor konuşma

• Beğen
Tepkiler: Aziz04
birpesimist38

birpesimist38

Üye
Aziz hocam blekota v10 rom uzerinde calisma yspsan 4.4.2 tabanli bunu sadelestirsen daha iyi olmazmi tum ozellikler calisiyor zaten bunun ram ve sarj konusuna nir el atsan

aynen katılıyorum..
hantalligi yüzünden kullanmiyorum el atsan süper olur..

faruk349

Üye
aziz bey wifi modem olarak kullanmayla alakali birsey demediniz. fix leme felan var mi. internet dagitmiyor. ac kapa yapiyor dagitmayi. olece kaldim. yardimci olursaniz cok sevinirim. rom gercekten guzel elinize saglik

• Beğen
Tepkiler: Aziz04 ve ezezel

Üst Alt