Avea'yı Eleştiriyorum;Çünkü Görüşlerinizi Paylaşın

Sponsorlu Bağlantılar

SagoKenji

SagoKenji

Üye
avea bence diyer operatorlere bakarak cok geride cünki dediginiz gibi kapsama alanı cok dar bu konuyla ilgili hiç bir calısmaları bulunmuyor vede müsteri hizmetleri bölümünde bence sikayetleri dikkate almılıyorlar onlara yazılı sunmak lazım herhalde

dgru avea geride ama avea öyle bişey üzerinde calısıoki cıktıgında türkiyenn en cok tercih edilen hattı olcak bence simdiden gecin aveaya cünkü eski kullanıcılarina bi kiyak yaparlar:D:D:D:yuru

downloader55

Üye
Mobilvizyon guzel ama cok kontor yıyor , Zaman zaman kontorlerı dusurmuyor bi kac gu sonra yarısı iniyor

ultraadrenalin

ultraadrenalin

Üye
ucuzmuş gibi görünüyor ama en çok kazıklayan operatör

Ersclk

Üye
çünkü heryöne 150dk tarifesini kullandığım zaman 150 dklık süre dolmadığı halde 65 lira fatura yolladı hani tarife ücreti 36 liraydı.. bence beş para etmez bir gsm şirketi..

colaturka14

Üye
sagokenji nasıl bir çalışmaymış o? bilgin varsa bize de söyle de biz de blelim.

BuRoCk41

BuRoCk41

Üye
aveayi elestiriyorum çünkü: bazen ben birilerini ararken şebeke yok diyor birde turkcell gibi kampanyalar olmuyor

maxibrk

maxibrk

Üye
Arkadaşım avea nere turkcell nere.. Bunları kıyaslamasan diyorum :D

harun_30

Üye
evet aveadn aşırı derecede şikayetçiym bazen teleofonla görüşürken kontrum olduğu halde kendiliğinden kapanıyr ve 0 kontörünz var diyr sonradan bakıyrum kontör yerine gelmiş kontrleride çok bereketsiz :) ondan sonra msjlar bazen geç gidiyr sinir ediyr adamı kısaca

sselena99

Üye
HERYÖNE SINIRSIZ TARİFESİNİ KULLANIYOR İKEN ANİDEN GEÇEN HAFTA TARİFE KULLANIMINIZ MAKUL SEVYE ÜSTÜNDE OLUP AYNI KULLANIM DEVAM EDERSE EK BEDEL TALEP ETME VE HATTINIZI KAPATMA DAHİL HAKLARIMIZIN SAKLI OLDUĞUNU HATIRLATIRIZ ŞEKLİNDE BİR MESAJ GELDİ. MERAKIMDAN ÜŞENMEDİM 3 GÜN SONRA GELEN FATURAMI SANİYE SANİYE TOPLADIM SÖZÜM ONA 10.000 DAKIKA İLE SINIRLIYA HANİ BU HER AY 100 TL NİN ÜZERİNDE ÖDEDİĞİM HAT??? TOPLAM GÖRÜŞME DETAY SÜRELERİM 2030 DAKİKA AYRICA İÇİNDE HİÇ BİR İ AŞAN GÖRÜŞME YOK YANİ AVEANIN BAHSİNİ ETTİĞİ ARANDIKÇA KAZANAN NUMARALARI ARAYIP TA SABAHA KADAR U AÇIK TUTMA GİBİ BİR CEHALETİM YOK. BİR AY İÇİNDE TOPLAM 865 DETAY DÖKÜMÜM VAR BUNLARDAN 30 TANESİ MESAJ 15 TANESİ EXTRA ÜCRET ÖDEDİĞİM YURT DIŞI ARAMA KALDI 820 SINIRSIZ TARİFEDEN YAPILAN ARAMA BUNLARDAN SADECE 50 TANESİ DAKİKA OLARAK TAMAMLANMIŞ 20 DAKİKAYI GECEN GÖRÜŞME SAYISI 5 GERİ KALANI HEP DAKIKA TAMAMLAMAYAN SANİYE BAZLI GÖRÜŞMELER VE HEP FARKLI NUMARALAR DEDİĞİM GİBİ HEPSİNİN TOPLAMIDA 2030 DAKİKA GERİYE 7970 DAKİKA YASAL HAKKIM VAR İKEN BU GÜN AVEA BENİM TARİFEMİ HAKSIZ KULLANIYORMUŞUM DİYE HERYÖNE 1000 TARİFESİ İLE DEĞİŞTİRMİŞ.

HANİ NE OLDU O YALAN REKLAMLARIN AVEAAAAAAA MADEM O 10.000 DAKİKA DEMESEYDİN 2000 İ GECERSEN KÜLAHLARI DEĞİŞİRİZ DESEYDİN YA.

ÇOK MERAK EDİYORUM AVEANIN MAKUL SÜRESİ NEDİR. SÖZLEŞMEDE 10.000 YAZIYORDU AMA GALİBA BEN APTALIM 2000 İ 10.000 OKUYORUM.

ÇOK AYIP VALLAHİ ÇOK AYIP BU MİLLETE BU YAPILMAZ AVEA YETKİLİLERİ DUYSUN SESİMİ ONLAR DUYMAZSA TÜRK ADALETİNE SIĞINIYORUM. YASAL HAKKIMI İSTİYORUM.

HERYÖNE 1000 TARİFESİNİ KULLANMAYACAĞIM ADIMA KAYITLI 3 AVEA HATTIMI KAPATIP ÇEVREMDE BENİM YÜZÜMDEN AVEALI OLMUŞ 20NİN ÜZERİNDE ARKADAŞIMIDA İKNA EDECEĞİM AYRICA HERYERDE DE AVEANIN BANA YAPTIĞI BU HAKSIZLIĞI ANLATACAĞIM.

DAHA BİR AY ÖNCE AVEA YA ÖVGÜ YAĞDIRAN BEN ŞİMDİ AYNI DÜŞÜNCEDE DEĞİLİM HAKLI DEĞİL ÇÜNKİ.

cglr07

cglr07

Üye
bende 2 aya kadar avea kullanıyordum ve yol güzargahlarında özellikle çekmiyor şuanda çekiş gücü en düşük olan hat.Bunun dışında 3g'si en kötü olan avea.Konuşturma kampanyaları çok güzel ama sadece kendi içinde hesaplı.Ben turkcell'e geçtim ve şuanda en kaliteli hizmeti aldığıma inanıyorum eğer kaliteli hizmet istiyorsanız belirli ücretleride ödemek zorundasınız ucuz etin yahnisi bu kadar olur

arven_005

arven_005

Üye
arkadaşlar bide bişey sorcam mesela avea da gece 2-3 gibi kontör göndermiyo internet paketine abone olduğunuz zaman onay mesajı gelmio...bilmiyorum başka warmı da bu sorun diğer operatörlerde de olabiliyo mu yoksa sadece avea da mı ???

sethaa

sethaa

Üye
Aynen arkadasım..

Degerli abonemiz, sozlesmenizdeki kullanim kosullari geregince mevcut tarifeniz degistirilecektir. Gun icinde HERYONE1000 tarifesi kullanımınıza açılacaktır :@

Bu mesaj dün anneme ve teyzeme gelmis. Ustelik ikiside beni sevinçle arayıp, gunluk konusmamız 1000 saate çıktı şeklinde algılamışlar mesajı.. En kısa zamanda ikisi de aveayı önce kontorluye cevirip, sonra hemen birkaç gun sonra vodafone ya da turkcell e geciş yapacaklar..

HERYÖNE SINIRSIZ TARİFESİNİ KULLANIYOR İKEN ANİDEN GEÇEN HAFTA TARİFE KULLANIMINIZ MAKUL SEVYE ÜSTÜNDE OLUP AYNI KULLANIM DEVAM EDERSE EK BEDEL TALEP ETME VE HATTINIZI KAPATMA DAHİL HAKLARIMIZIN SAKLI OLDUĞUNU HATIRLATIRIZ ŞEKLİNDE BİR MESAJ GELDİ. MERAKIMDAN ÜŞENMEDİM 3 GÜN SONRA GELEN FATURAMI SANİYE SANİYE TOPLADIM SÖZÜM ONA 10.000 DAKIKA İLE SINIRLIYA HANİ BU HER AY 100 TL NİN ÜZERİNDE ÖDEDİĞİM HAT??? TOPLAM GÖRÜŞME DETAY SÜRELERİM 2030 DAKİKA AYRICA İÇİNDE HİÇ BİR İ AŞAN GÖRÜŞME YOK YANİ AVEANIN BAHSİNİ ETTİĞİ ARANDIKÇA KAZANAN NUMARALARI ARAYIP TA SABAHA KADAR U AÇIK TUTMA GİBİ BİR CEHALETİM YOK. BİR AY İÇİNDE TOPLAM 865 DETAY DÖKÜMÜM VAR BUNLARDAN 30 TANESİ MESAJ 15 TANESİ EXTRA ÜCRET ÖDEDİĞİM YURT DIŞI ARAMA KALDI 820 SINIRSIZ TARİFEDEN YAPILAN ARAMA BUNLARDAN SADECE 50 TANESİ DAKİKA OLARAK TAMAMLANMIŞ 20 DAKİKAYI GECEN GÖRÜŞME SAYISI 5 GERİ KALANI HEP DAKIKA TAMAMLAMAYAN SANİYE BAZLI GÖRÜŞMELER VE HEP FARKLI NUMARALAR DEDİĞİM GİBİ HEPSİNİN TOPLAMIDA 2030 DAKİKA GERİYE 7970 DAKİKA YASAL HAKKIM VAR İKEN BU GÜN AVEA BENİM TARİFEMİ HAKSIZ KULLANIYORMUŞUM DİYE HERYÖNE 1000 TARİFESİ İLE DEĞİŞTİRMİŞ.

HANİ NE OLDU O YALAN REKLAMLARIN AVEAAAAAAA MADEM O 10.000 DAKİKA DEMESEYDİN 2000 İ GECERSEN KÜLAHLARI DEĞİŞİRİZ DESEYDİN YA.

ÇOK MERAK EDİYORUM AVEANIN MAKUL SÜRESİ NEDİR. SÖZLEŞMEDE 10.000 YAZIYORDU AMA GALİBA BEN APTALIM 2000 İ 10.000 OKUYORUM.

ÇOK AYIP VALLAHİ ÇOK AYIP BU MİLLETE BU YAPILMAZ AVEA YETKİLİLERİ DUYSUN SESİMİ ONLAR DUYMAZSA TÜRK ADALETİNE SIĞINIYORUM. YASAL HAKKIMI İSTİYORUM.

HERYÖNE 1000 TARİFESİNİ KULLANMAYACAĞIM ADIMA KAYITLI 3 AVEA HATTIMI KAPATIP ÇEVREMDE BENİM YÜZÜMDEN AVEALI OLMUŞ 20NİN ÜZERİNDE ARKADAŞIMIDA İKNA EDECEĞİM AYRICA HERYERDE DE AVEANIN BANA YAPTIĞI BU HAKSIZLIĞI ANLATACAĞIM.

DAHA BİR AY ÖNCE AVEA YA ÖVGÜ YAĞDIRAN BEN ŞİMDİ AYNI DÜŞÜNCEDE DEĞİLİM HAKLI DEĞİL ÇÜNKİ.

By_Vatan55

By_Vatan55

Üye
aveayi elestiriyorum çünkü: bazen ben birilerini ararken şebeke yok diyor birde turkcell gibi kampanyalar olmuyor
arkdaşım sen ttcell in yaptıgı kampayanın detaylarını incele sonra konuş sonrada avea ya bak :@

Rakunid

Üye
Avea hattım operatör tarafından sınırsızdan her yöne 1000 tarifesine geçmiş. Müşteri hizmetleri kullanımız makul seviyenin üstünde diyor. benim iznim olmadan nasıl başka bir tarfieye geçirebilirler beni? Hayretsin Avea!!!

colaturka14

Üye
sene 2001 izmitteyim.ilk telefonumu almışım hattım yok.telsim ve turkcell hatlar 50 tl civarında.ben de o zamanki adıyla ARİA olan bir bayiye girdim.lüks bir yerdi ama içerisi bomboştu.bütün personel etrafımızda pervane oluyordu.Biz de tabi ki şaşırmıştık bu ilgi nedenle.ozamnın parasıyla 13 tlye 100 kontörlü hat almıştım.(diğerlerine göre ucuz olduğu için).oaradi görevlilerden birisi arianın izmitteki ilşk müşterisi olduğumu söyledi çok şaşrmıştım.eve geldik herkese çağrı atıyoruz.kimse böyle bir numaranın varlığından haberdar değil (0555).bizim memlekette çekmedği için 1 sene sonra da turkcell hat almıştım.sonraları ariayı öğretmen hattına çevirdim.avea oldu fakat önüne geçilmez faturalardan kurtulmak için herkes gibi ben de kullanmamaya başladım.askerdeykn de yeni bir kontörlü avea hattı almıştım. hala onu kullanıyorum. avea ilk günkü haline göre çekim alanı olarak iyi fakat diğerleri daha iyi.aradan geçen 8 seneye göre iyileşme var ama diğerleri de armut toplamıyor yani.:D ve ben nedenini bilmiyorum ama yaşadığım tüm olumsuzluklara rağmen hala avea kullanıyorum.(diğer hattım da askerlik yaptığım süre içerisinde kontor yükleyemediğim için kapanmış durumda)

alemci776

alemci776

Üye
dediklerinizin hepsine katılıyorum heryerde çekmez mesaj alırsın gönderirken başarısızsın der.

maniactolga

Üye
2 ay önce numara taşıma başlayınca hattımı vodafone dan avea ya taşıdım. sırf çok güzel kampanyaları var diye. ama çok aceleci davranmışım. üstüne vodafone bomba gibi kampanyalar yaptı ve kampanyaları avea dan daha hesaplı bence. üstüne üstlük altyapı sorunuda var. bırakın 3G yi daha normal gsm kapsama alanı problemi var bazı yerlerde çekmiyor. konuşurken kesiliyor. kafasına göre kontör alıyor. sonra tekrar kontörleri geri veriyor. tam bir rezalet. gerçi hata bende türk telekom ttnet ile zaten 5 senedir sömürürken birde avea ya geçip cep telefonundada kendi isteğimle sömürülmeye evet dedim. geçende vodafone dan arayıp tekrar geri dönmek istermisiniz diye sordular. eğer 10 gün içinde bulunduğum bölgeye 3G gelmezse vodafone tekrar geçiş yapıcam. çekilebilecek bir hali kalmadı avea nın.

nis1903

nis1903

Üye
bulunduğum yerdeki baz istasyonunun kaldırılmasıyla iyiden iyiye deli etti avea beni.müşteri hizmetlerini arayıp soruyosun ama onlarda senden fazla bilmiyolar.baz istasyonunun mahkeme kararıyla kaldırıldığını aveadan 1 hafta sonra öğrenebildim ki ben daha önceden öğrendim, arayıp aveaya haber vermeye üşendim.müşteri hizmetleri çok zayıf, buna örnek vericek olursak; "yeter kardeşim ben turkcell'e geçicem" gelen yanıt basit: "siz bilirsiniz".ve hala kız arkadaşımı ikna edemediğim için bu işkenceye katlanıyorum

tatlı çilek

tatlı çilek

Üye
aveayı eleştiriyorum çünkü bi kerede al şu kontör bizden demedi :Ç

Üst Alt