Avea'yı Eleştiriyorum;Çünkü Görüşlerinizi Paylaşın

Sponsorlu Bağlantılar

zorbey27

zorbey27

Üye
ewet

haingeceler42

Üye
tmm çekim konusunda haklısın gercekten avea cekmedigi yerlerde turkcell cekiyor ama avantaj konusunda en hesaplısı en uygunu tabiki avea avea nın tek sorunn bazı yerlerde cekmemesi geri her şeyi fevkaladenin fevkinde

Solamente

Üye
sevmiyom ısınamadım bi türlü + call center ları da çok gıcık çekmiyo

capkin_prens

Üye
avea heryerde cekmıyor ve bayram fialan olunca hiç atılmıyor mesaj gitmıyor bile atıldı gösterıyor herkes şikayetci aveadan ama ilgilenen olmayınca aynı hamam aynı tas misali

ouSahin

ouSahin

Üye
oh be diyerek reklam çıkartıyorlar her yerde çekiyor filan dediler ama...hiç bir yerde çekmiyor hala bu sorun çözülmedi:nono:

evcili61

evcili61

Üye
Yaa Aveanın eleştirilmiyecek yönü yokki kontör soracam kontör sorma 2 kontör birini arıcam dünyanın kontörü gidiyo, hemen hemen türkiyede avea kullanan çok az kullanışsız, heryerde çekmiyo avea alacaklara sesleniyorum eğer tek bi kişiyle (örnek: anne-kız ) konuşacaksanız alın ama diğer yönlü kullanımda şiddetle tavsiye etmem

KarakayA67

sehir merkeznden 10 dakka dısarı cıkıorum cekmıo :D sadece numaram guzel oldugu ıcın tutuorum bı halta yaramıo yoksa

memMmet

Üye
ya konusuyosun 11. dakıkada pıt baglantı gıdıyo haydaaa gıttı 4 kontur ..guya 2 konture 10 dk konusacaktım...ılk sanıyelerde alıyolar kontoru sonra kesıyolarr...mesajjj yolllanmıyoo... ve tabıı kapsama alanııı..ama bı maıl atmıstımm eger cıddıysenız bu maılıde dıkkate alırsınız demıstımm harbıden cevaplar geldı bana hemen:D...ama sevgılınle falan konusmak ıcın bırebır benceee..:)

ozcan131

Üye
bende 1 yıldan falzadır kullanıyorum ve hiç bi sorun yok arakdaşlar siz bi seferde 150 konturden az yukledınız için sorunlarla karşılıyorsunuz 10 dk 2 kntr ve 250 yuklemede 150 avea içi 150 diğer operetorlare ve 150 her yone mesaj gönderiyor bence diğer opratorlere gore cok iyi ve diğer operatorları aradıgımda dk 1 kontur ,
muşteri hizmetleirnde hiç bi sorun yok ne zaman arasam sorunum anında cozuluyor turkcel yada telsım gibi iki saat beklıyorum telde

jerouge

Üye
Ben de avea kullanıcısıyım... Ege bölgesinde pek kapsama alanı sorunu yok... Ama önce çok çekici kampanyalar çıkarıp sonra kampanyaların özelliklerini kısıtlaması ve kontor yükleme şartları resmek sırtımızdan vuruyor... Ortak bir protesto yapabilsek keşke...

sozler1981

sozler1981

Üye
arkadaslar avea cidden işi gün gectikce abartıyor en önemli sorun sizde bilirsiniz avea kullalanlar
kontor bakiyesinin gizlice dipe vurması ben gecenlerde 100 kontor yukledim,yarısı anlamadan kayboldu,hiçbisey yapmadan...zaten numara değişikliği olucak bence en iisi turkcel
saygılar

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
Avea'yı eleştiriyorum çünkü;

Müşteri Hizmetleri ilkokul mezunu mu bilmiyorum ama sorduğum sorunun cevabını hiç alamıyorum.

Sorduğum soruya yanıt veremiyorsa eğer telefonu yüzüme kapatıyorlar.(Bu defalarca ben ve yakın arkadaşlarıma oldu.)

Parayı veren biz değil de onlarmış gibi azarlama derecesinde agrasif oluyorlar. ( Bu da defalarca ben ve yakın arkadaşlarıma oldu.)

Şebeke sorunu var. Ses alışı ve gidişi rezalet.

Mesajlar iletilmiyor. Eğer aynı mesaj 2 mesaj olarak gönderiliyorsa * eksik mesaj * olarak gidiyor. Mesajın tamamlanması saatler sürüyor.( Güvercin göndersem daha hızlı uçar. )

Yaptığı kampanyaları sürekli Kamu çalışanlarına yani belli bir kesime yapıyor. ( Memur hayranımısın Avea? )

last_mohikan

Üye
kapsama alanı rezalet.ses kalitesi berbat.aveamüzik indir de 35 lira üzeri ücretsiz(sözde)cep tel.e indiriyorum gelmiyo.arıyorum''size döncez''deniyo.dönüyolar bi daha deneyin teknik bi arıza vardır diyolar.bi daha deniyorum yine olmuyo.madem bişeyler vaad ediyosan yap.yapamıyosan reklamını yapma.dimi?

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
kapsama alanı rezalet.ses kalitesi berbat.aveamüzik indir de 35 lira üzeri ücretsiz(sözde)cep tel.e indiriyorum gelmiyo.arıyorum''size döncez''deniyo.dönüyolar bi daha deneyin teknik bi arıza vardır diyolar.bi daha deniyorum yine olmuyo.madem bişeyler vaad ediyosan yap.yapamıyosan reklamını yapma.dimi?

Çok haklısınız. Avea'nın bu servisleri arızalı maalesef. Müşteri Hizmetleri de gereken ilgiyi asla göstermiyorlar.

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
tksharmely arkadaşımıza katılıyorum
müşteri hizmetleri berbat birgün birisyle iyice tartıştık dedimki bana sende üst kademedikini ver şikayet edicegim seni veremiyo 2 saat telfonda bekletiyo en sonun yumdum gözümü açtım agzımı kednisinede dedim merkezin adresini ver bu kayıdı alıp mahmeye vercem diye ama nedense hat kesildi yani iş çıkmaza girince hattı kesiyolar bunu çok yaşadım
msj iletimi, ses kalitesi ,kamuya özel avantaj(devlet yanlısı ya sözde), kontr kaybolması bunların hepsini geçiyorum artık
avea eskiden beri kalitesi oturmayan profesyönelleşemiyen bir şirket bana göre

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
Hocam o da bir şey mi. Arkadaşım GPRS Paketi alıyor. 400 Kontörü var GPRS'e girmeden önce. 10 DK sonra GPRS bağlantısı kesildi ve kalan kontör 0. Bekledik ama kontörler gelmedi. Avea'yı arıyor karşıdaki bayan azarlarcasına konuşuyor. Sanki biz Avea'ya para vermiyoruz da biz onun emireriymişiz gibi bir muamele ile karşılaştık. İşlem çözümlenmeden yarıda kapattı hattı. Tekrar aradık hattı neden kestiniz sorusuna " Bazı arızalar var bundan dolayı kesilmesi doğal!" cevabı geldi. Kontörler gelmeyince Mahkeme açıldı. Mahkeme süreci başlaması için Müşteri hakları bölümünde son işlemi yapmaya giderken Avea arıyor ve size 500 kontör vereceğiz deniyor.
Arkadaşım istemiyorum demesine rağmen " Bana verilen emir bu şekilde, kabul etmeme hakkınız yok." şak telefon kapanıyor.

Mesaj geliyor, en az 100 Kontör yükleyin Her yöne 100 Kontörü şu tarihte yükleyelim. O tarih geliyor ama kontörler gelmiyor. Avea'yı aradığımızda size öyle bir mesaj atmadık cevabını alıyoruz.

Kısacası Avea=Rezalet...

SKELETER

Üye
Avea yı eleştiriyorum. Çünkü

1-) dolandırıcı. İnternet paketi aboneye haber vermeden sürekli kendini yeniliyor durumu çakmazsanız olan giden paranıza oluyor

2-) dolandırıcı. Telefon ayarlarını kontör karşılığında istiyorsunuz. Para vermenize rağmen ayarlar düzgün gelmiyor. Ardından bir daha istiyorsunuz. İki isteğinizde aynı anda gerçekleştiriliyor. Çift ücret düşüyor.

3-) yalancı. Kapsama alanı sorununu çözdük diyor ama hala Ankara da yerlerde sürünüyor.

4-) Eski abonelerine değer vermiyor. 100 kontörlü hattı 7 YTL ye satıyor ama 100 kontörü 17 YTL ye.

--------------- Ekleme ---------------

En önemli nedenlerden birini unutmuşum arkadaşlar

5-) Müşteri hizmetleri, günlük yaşamda dayanamayıp tekme tokat gireceğim kadar anlaşıysız, bencil ve ukala.

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
Çok güzel noktalara değinmişsin kardeşim gerçekten de. Avea'nın bu sorunlarına çözüm hâlâ bulunamadı, özellikle de şebeke sorununa. Aramıza hoşgeldin kardeşim, seni görmek çok güzel :)

SKELETER

Üye
Çok güzel noktalara değinmişsin kardeşim gerçekten de. Avea'nın bu sorunlarına çözüm hâlâ bulunamadı, özellikle de şebeke sorununa. Aramıza hoşgeldin kardeşim, seni görmek çok güzel :)

Hoşbulduk :)

bu arada dayanamadım bir tane daha yazayım.
Avea yı eleştiriyorum. Çünkü 1 iş yapıyorsa 5 reklam yapıyor

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
Bunda da çok haklısın gerçekten de Reklamlarıyla yaptıkları birbirini tutmuyor maalesef... :)

Üst Alt