Avea'yı Eleştiriyorum;Çünkü Görüşlerinizi Paylaşın

Sponsorlu Bağlantılar

paradox1026

paradox1026

Üye
    Konu Sahibi
Avea'yı Eleştiriyorum;Çünkü Görüşlerinizi Paylaşın
Avea hakkında eleştirlieri paylaşacağınız Bir Konu yaratmak istedin paylaşımlar için teşekkürler

Avea'yı Eleştiriyorum Çünkü;
KAPSAMA ALANI sorunu hala çözülemedi.
MÜŞTERİ ŞİKAYETLERİNİN EN GEÇ ÇÖZÜLDÜĞÜ GSM'dir

Katkılarınızı Beklerim

alemci776

alemci776

Üye
Avea hakkında eleştirlieri paylaşacağınız Bir Konu yaratmak istedin paylaşımlar için teşekkürler

Avea'yı Eleştiriyorum Çünkü;
KAPSAMA ALANI sorunu hala çözülemedi.
MÜŞTERİ ŞİKAYETLERİNİN EN GEÇ ÇÖZÜLDÜĞÜ GSM'dir

Katkılarınızı Beklerim

dediklerine aynen katılıyorum ayrıca kendini geliştiremiyor...

Girrffe

Üye
Avea'yı eleştiriyorum çünkü;
dolandırıcı.sözde son 1 yıldır mobilöğrenciyim.ama diğer mobilöğrencilerle konuşmamda dk de 3-4 kontorden fazla gidiyor.avea 500 le konustum mobilöğrencide siniz dedi...:S

toprakumit

toprakumit

Üye
Ben 6 sendir avea kullanıyorum.... Yani aycellin ilk çıktığı günden beri fakat kendini geliştiremedi ve kapsama alanı gerçekten çok zayıf....

qurbuz

qurbuz

Üye
avea kapsama alanı sorunu var ama kampanyalar fazla..ama bi işe yaramıo..=P

mR.SanSüR

Üye
yaw bide mobil öqrenci her ay 150 kntür sartmış ya..:Sbu nası bi uygulama

mangovlar

mangovlar

Üye
39 kntr 5000 sms alırsınız sonra yarısı gitmez başarısız oluru yada 2-3 gun sonra yollanır yoksa alt yapın sunma bu hizmeti abicim+kapsama alanı

silifkeli

Üye
bnede şikayetcıyım aveadan konuşurken kendılıgınden kapanıyor halbukı hiç sorun yok şebeke ful müşteri temsılcıgılıg tarafından kapandıgından şüphelenıyorum.ne kadar öok kapatılırsa dıger aramada o kadar kontur kaybettırıyrolar buda aveanın aventajına tabıkı

intro

intro

Üye
her türlü kampanya yaptı da adam gibi bi internet kampanyası yapmadılar.. ayda 250 konture sınırsız internet yapsalarya.... internetsiz telefon boş bi kutu gibi... niye symbian kullanıyoruz ki???

bomemunzur62

Üye
Çekmıyo ve son 3 aydır gecelerı sms gonderemıyorum...basarısız tekrar yollayın yazıyo

schumici

schumici

Üye
avea alt yapısı en berbat hat ve 1 saatten sonra telefon kapanıyo ve kontörünüz boşu boşuna gidiyo

okuyan

Üye
bence de herkesin derdı kapsama alanı..:(

karkarkara

Üye
100 kontorlü hat alıyosun 1 normal 99 hediye kontor veriyor ilk mesaj attığında 1 normal kontor gidiyor sonra arama yapamıyosun çünkü hediye kontorleri kullanmak için kontor yüklemmen lazım neyse yüklüyosun baktınki birden 50 kontor kayıp kontoru almış çok gıcık bir hat sırf hat neredeyse 21 ytl ye geliyor öyleyse.

--------------- Ekleme ---------------

ses kalitesi de zayıf 39 kontore 500 sms bitsin kontor montor yüklemem kapanır fıstık gibi turkcell im duruyor.....

elifbusesancar

Üye
avea da her ay 150 kontör yüklemedikçe 10dk sı 2 kntre knuşamazsınız ayrıca ben her yaz safranbolunun dağ başındaki bir köyüne gidiyorum ancak orda bile çekiyor düşünün turkcell çekmiyor avea çekiyor...

yunus423

Üye
Kınıyorum. Ne zaman GPRS'le msn'e bağlansam kontörlerim bir anda düşüyor. Sonra bir birbuçuk gün içinde tekrar geri geliyorlar. Öyleki kontörüm bitmiş dendikten sonra 40 kontörün geri geldiği oldu. Tabi bu süre içinde ne mj atabiliyorsunuz ne de birini arayabiliyorsunuz..

buraq85

buraq85

Üye
5000 smsten zorlasan 200 tane anca gönderebiliosun başarısız dio ve aradığın kiseye ulaşamıyrm bu arada başımdan geçen bi olayı anlatıyım geçenlerde turkcell hattınla avea lı bi arkadaşımı aradım ve vodafone ye kayıtlı böle bi no yoktur dedi iimi.. :D:D

kagancg

kagancg

Üye
Bende avea dan nefret ediyorum ama etrafımda herkes avealı olunca mecbur kullanıyosun. Aveadan hayatımda gördüğüm en ii ve tek şey 39 kntöre sms hediyesi. onun dışında hiç bişeye yaramıyo. ben sık sık metro kullanırım, arkadaşlar turkcelle falan metrodan sms atarken ben metroda dünyadan kopuyorum. çok kötü kapsama alanı var. bana komünist rejime ait devlet hatlarını andırıyor. :DD. bide mobil öğrenciyiz bana bu tarifenin faydası olmaktan çok zararı oldu 50 kontörümü yedi. Daha hiç 10 dk si 2 kobntöre konuştuğumu hatırlamıyom.
Bide 3G teknolojisi var tabi. Oda ayrı bi rezalet . Hem kendi ihalesine girmiyo hemde ihaleye giren yenilikçi Turkcelle tek giren olduğu için dava açıyo. Böle bi çirkef hat görmedim. :S

xpeople

xpeople

Üye
Hiddetle eleştiriyorum çünkü normal kamu tarifesindeki tüm insanları aldatarak,sınırsız kamu tarifesiyle vergileri yükseltti..!:@Ayrıca sınırsıza geçen aboneler işlemi başlatırken kısa msj la başlatırken:heyo:geri tarifesine geçmek isteyenlere binbir güçlük çıkartıyor.:vur

XXPOXX

XXPOXX

Üye
yaw bide mobil öqrenci her ay 150 kntür sartmış ya..:Sbu nası bi uygulama
bu bütün operetörlerde böyle her ay bidaha kontor yüklemek gerekiyormuş

--------------- Ekleme ---------------

sınırsız kamu tarifesi ne ya aylık ücret 23 milyonmu ne cüş ama olumlu eleştiri olarak güzel kampanyaları var ve bana kendi kendine kontör geliyo

demirriza

Üye
Avea elestırılmeyecek yerı yok arkadaslar hıcbır yenılıkte standarda yakın bır noktaya gelemıyor. dıger hatlarda olmayıpta avea da olan hıcbırsey bılmıyorum + ozellık tabıkı
eksıklıgı cok saymaya gerek yok. avea ye sırf 10 dk iki kntr dıe almıstım sımdı hıcbır ısıme yaramıyor.

Üst Alt