Türk Telekom 1 GB Beleş İnternet Kampanyası

Sponsorlu Bağlantılar

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
Türk Telekom 1 GB Beleş İnternet Kampanyası
Türk Telekom'lular için 1 GB bedava internet kampanyası hazırlandı. 1 GB bedava Türk Telekom internet paketine büyük bir kolaylıkla sahip olabilirsiniz.

Türk Telekom’un ismine aslında pek alışamadık Avea bedava internet söylüyorum ancak yeni ismi ile Türk Telekom bedava internet kampanyasından yararlanmak için yapmanız gerekenler oldukça kolay. 1 GB bedava internet kazanmak için ilk olarak kayıt olmanız gerekmektedir.

Türk Telekom 1 GB bedava internet paketi nasıl yapılır?
Türk Telekom bedava 1 GB internet paketi kazanmak için faturasız hattınızın olması gerekmektedir ve 30 TL yükleme yaptığınızda bedava internet paketi tanımlanacaktır. 30 TL yüklemeden önce 1 GB KAZAN yazıp 5555 yollamanız gerekmektedir. Daha sonra turktelekom.com.tr veya Türk Telekom mobil uygulamasından kontör yüklediğiniz taktirde 1 ay kullanılmak üzere 1 GB internet paketiniz hattınıza tanımlanır.



Türk Telekom bu kampanyayı 15 Haziran 2017 tarihine kadar geçerli olduğunu belirtmiştir. Bu kampanyadan BIMCELL, Pocell, PTTcell, Teknosa Mobil, Mobil Ofis, Bayi, Katlayan, Standart ve Mobildata Jet hariç tüm faturasız hat kullanıcıları yararlanabilir. Kampanyaya başarılı bir şekilde kayıt olduğunuz taktirde Türk Telekom tarafından sizlere sms ile bilgi verilecektir. 30 TL üzeri yüklemeniz halinde 7 gün geçerli 1 GB bedava internet kazanırsınız, eğer 30 TL altı yükleme yaparsanız 24 saat geçerli bedava internet sahibi olursunuz.



Türk Telekom 1 GB bedava internet paketi nasıl iptal edilir ?
1 GB bedava internet paketini iptal etmek isterseniz IPTAL 1GB KAZAN yazıp 5555 yollamanız yeterli olacaktır.

Türk Telekom Kalan bedava internet Paket Sorgulama
Türk Telekom Bedava internet paketinizin kalan miktarını öğrenmek için KALAN 1GB KAZAN yazıp 5555 göndermeniz yeterli olacaktır sizlere gönderilecek sms bilgisinde bu konu hakkında detaylı bilgiler ücretsiz olarak iletilecektir. Umarım bu konu sizlere yardımcı olur ilerleyen zamanlarda Türk Telekom Bedava internet 2017 başlıklı konumuz ile sizlere daha fazla bilgi vereceğiz. Umarım bu yazımızı beğenmişsinizdir.
 
  • Beğen
Tepkiler: biltek ve TheNightMare.


Bysnbad

Bysnbad

Kapalı Hesap
:tşk:
 
TheNightMare.

TheNightMare.

Moderator
:tşk:
 
blastx

blastx

Üye
Kampanya başlayalı 1 sene oldu nerdeyse son katılım 15 haziran ;)
 
biltek

biltek

Üye
teşekkür ederim
 

Benzer Konular

gonyalı
Cevap
2
Görüntüleme
1K
gonyalı
gonyalı
Cevap
1
Görüntüleme
389
phasan
yeumyang
Cevap
1
Görüntüleme
434
phasan


Üst Alt