Avea'yı Eleştiriyorum;Çünkü Görüşlerinizi Paylaşın

Sponsorlu Bağlantılar

Ahmetbolat

Ahmetbolat

Üye
bende şikayet etmeye başlamalıyım sanırım :s daha yeniyim ama en sinir oldugum durumla karsı karsıyayım ??? yani olay şu ?? ben müşteri hizmetlerini arayacagım misal mms veya wap ayarları için mesaj atacam ?? karşılık olarak benden 2 sms ucreti alınacakmış ?? ben de bu durumda şikayet ettim :)) avea yeniyiz diye üzerime gelme bak darılırım sana aveaaaaaaa

garavisokak

Üye
Şuan kar var İstanbulda ve awea çekmiyor yine AWEAAA AWEAAAAA ..............:box:hmmm

scorpionjacked

Üye
her sms iki kontör oşmuş vodafone geçme zamanı geldi 7 yıllk eziyeti bitireceğim

murat23351

Üye
avea herhangi bir koldan kol gibi ekstra fatura çıkarmaması için telefonumda mesaj merkez numarasını, internet bağlantı ayarlarını sildim ve süre ayarlaması yaptım... belki bilmeden yanlışlıkla girmek istediğimde ise telefonum girmesin diyeee.... çünküüü aveaaa yaa güvenmiyorummmm..... en kısa zamanda avea hattımı başka bir operatör taşıyacammm.... aveanın tek ve yalnız başına kalması kalması dileğiylee.....

smsnn

Üye
geçenlerde avea kontörlü hattımı faturalıya tümaile diye bi tarifeye geçmek için avea bayisine gittim ama adamlar tarifeden bihaber onu soruyorum yok bunu soruyorum yok en sonunda adamla tartışıp çıktım başka bi avea bayisine baktım bunların da hiç tarifeden adam gibi haberleri yok..cinlerim tepeme çıktı eve geldim aveaya şikayet maili attım bekledim iki gün dönme zahmetinde bile bulunmadılar..direk hattımı vodafona geçtim tarifeleri ve msj paketlerini inceledim gerçekten çok avantajlı 39 kontöre 3000 sms ve her yöne! avea gibi kendi operatörüne hapsetmiyo..neyse ki kurtuldum bidaha tövbe:)

--------------- Ekleme ---------------

geçenlerde avea kontörlü hattımı faturalıya tümaile diye bi tarifeye geçmek için avea bayisine gittim ama adamlar tarifeden bihaber onu soruyorum yok bunu soruyorum yok en sonunda adamla tartışıp çıktım başka bi avea bayisine baktım bunların da hiç tarifeden adam gibi haberleri yok..cinlerim tepeme çıktı eve geldim aveaya şikayet maili attım bekledim iki gün dönme zahmetinde bile bulunmadılar..direk hattımı vodafona geçtim tarifeleri ve msj paketlerini inceledim gerçekten çok avantajlı 39 kontöre 3000 sms ve her yöne! avea gibi kendi operatörüne hapsetmiyo..neyse ki kurtuldum bidaha tövbe:)

kaanmm

Üye
boyutu 1 mesajı aşan yada içinde türkçe karakterler olan uzun mesajlar hep eksik gidiyor !!!

madblocker

Üye
+ "Beni aramayıp, şikayetinizle ilgili cevabı almak için bizi arayın" diye mesaj atıyor. Gariban AVEA bizi aramaya parası yetmiyor :))

Pooodolski

Pooodolski

Üye
Aveayı eleştiriyorum çünkü Kayseri'nin göbeğinde çekmediği zamanlar oluyor ve ses kalitesi berbat.

nightblue0631

nightblue0631

Üye
ŞU KAPSAMA ALANINA Bİ ÇÖZÜM BULSUNLAR ARTIK . KAÇ KEZ ARADIM MÜŞTERİ HİZMETLERİNİ BU KONUDA GEREKEN YAPILACAKTIR DİYORLAR HİÇ ASLI YOK HAT DEĞİŞTERECEĞİM BU GİDİŞLE ANKARA DA BİLE DÜZGÜN ÇEKMİYOR:sSS

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
cok amatör bi hat kalitesiz .

Efendi™

Efendi™

Üye
Avea hakkında eleştirlieri paylaşacağınız Bir Konu yaratmak istedin paylaşımlar için teşekkürler

Avea'yı Eleştiriyorum Çünkü;
KAPSAMA ALANI sorunu hala çözülemedi.
MÜŞTERİ ŞİKAYETLERİNİN EN GEÇ ÇÖZÜLDÜĞÜ GSM'dir

Katkılarınızı Beklerim

SMS Paketi Onayından Sonra Konuştuklarım -78TL Ye Düştü. Aveada - (Eksi) TL Olmadığı Halde.

Arayıp Bu Durumu İspatlayıp, Koskoca Bir Operatörde Böyle Bir Hata Varsa Çevremede Bunu Haber Ederim Avea Kullanmamak Üzere İyi Günler Dilerim Diyince, 4 Gün Sonra -78TL Silindi ve 5550'den HATTINIZA 10TL YUKLENMISTIR. Diye Bir Mesaj Geldi :)

.......Tüketici Olarak Susmayın.
:oke:

mustifanci

Üye
Aveaya benide baya yordu ve halada sorunu çözmüş değil.Samsunda atakumunda cumhuriyet mahallesinde bunları söylüyorum çünkü atakum samsunun en özel yeri atakumda da cumhuriyet mah önemli bir mahalledir ömür evlerde tranvay durağının bir üst caddesinde temmuz ayında kayıt açtırıp kesin 2010 yılı içinde çözeceğiz dedikleri kapsama alanı sorununu hala çözemediler.Kendilerini tebrik ediyorum evde 4 tane avea hat var ve sürekli camların önü telefonla dolu. bir yere misafirliğe gittiğimizde telefonları camın önüne koyuyoruz o hale geldik konuşmak zaten bizim için bir hayal oldu :D teşekkürler avea.

murat23351

Üye
Aveaya benide baya yordu ve halada sorunu çözmüş değil.Samsunda atakumunda cumhuriyet mahallesinde bunları söylüyorum çünkü atakum samsunun en özel yeri atakumda da cumhuriyet mah önemli bir mahalledir ömür evlerde tranvay durağının bir üst caddesinde temmuz ayında kayıt açtırıp kesin 2010 yılı içinde çözeceğiz dedikleri kapsama alanı sorununu hala çözemediler.Kendilerini tebrik ediyorum evde 4 tane avea hat var ve sürekli camların önü telefonla dolu. bir yere misafirliğe gittiğimizde telefonları camın önüne koyuyoruz o hale geldik konuşmak zaten bizim için bir hayal oldu :D teşekkürler avea.
aynısı bende de vardı salonda mutfakta çekmiyor tlf geldiğinde doğruca arkadaki çocuk odasına koşuyorduk sadece orada çok iyi çekiyordu.. baktım olacağı yok bende boşadım gitti :)))) çünkü aynı paraya vodafonun çok çok iyi tarifleri vardı. Sende boşa babasının evine gitsin :box

'MuTTo'

'MuTTo'

Üye
Avea sana sesleniyorum.

Habire tarife değiştiriyorsun. (kafana göre takılıyorsun.)
Değişiklikler yetmiyor birde müşteri hizmetlerini adam gibi gerçekleştiremiyorsun.
Diğer operatörler Dağda çekiyor sen benim bir odamda çekiyor bir odamda çekmiyorsun.
İnternet sitende herşeyi yarım yamalak yazıyorsun. (sonra bedava diyip bilmem ne ücreti alıyorsun.)
Atılan maillere otomatik cevap veriyorsun (maillere ne mi oluyor dooğrudan çöp kutusuna yönlendiriyorsun.)
Şikayetçi müşteri muhattap temsilci sonuç: tartışmadan başka birşey değil.
Sürekli kontor hediye ediyorsun(bunu yapmasan zaten canın sıkılınca aldığın kontorlerden yüzlerce kez davalık oluyorsun.)

Titre ve kendine gel gayri.

Seni ne hayallerle kurmuşlardı Aycell ve aria birleşti avea oldu diye hey gidi günler ben Türk sermayesi AYCELL den daha memnundum. --> Yıllar önce bile sms 1 kontor. Nereyi ararsan ara dakikası 2 kontordu. yok 100 yükleyin olmadı o yetmedi 27 liraya 150 yükleyin yoktu. Alayına bu tarifeydi. :D
Aynen Katılıyorum Kardeşim Keşke Birleşmeselerdi...:nono:

Üst Alt