Avea'yı Eleştiriyorum;Çünkü Görüşlerinizi Paylaşın

Sponsorlu Bağlantılar

nurettin_123

Üye
Yauu benmi aveayı çok seviyrum yoksa Avea bana kıyakmı geçio nee?..

Dağ başındaa konuştum ben. dört etrafı dağlarla çevrili çukurlu biyerde yhanii 180 dakka tam kullanım :D 1.saat kesintisiz konuştum arkadaşm yanımdaymış gibi ses gayet net ve güzeldi -güzel olcak tabi :D- mesajlrm hepsi ulaştı 1000 de 1 ulaşmadıysa eyyh işte

Yani benm görüşlerim + yöndee

яαммѕтєιη-35

яαммѕтєιη-35

Üye
avea heryerden çekmiyo acunu çıkardılar mal gibi ordan çekiyo burdan çekiyo kullanmamın tek sebebi

500/5000 sms olayı

Taruu

Üye
Avea hakkında eleştirlieri paylaşacağınız Bir Konu yaratmak istedin paylaşımlar için teşekkürler

Avea'yı Eleştiriyorum Çünkü;
KAPSAMA ALANI sorunu hala çözülemedi.
MÜŞTERİ ŞİKAYETLERİNİN EN GEÇ ÇÖZÜLDÜĞÜ GSM'dir

Katkılarınızı Beklerim

arkdaşa bende katılıyorum çok yerinde bi tespit.. millet uzayda konuşur duruma gelcek :ehe biz çekerse yan komşuyla konuşacağız.. 7 senedir avea kullanıyorum ama nafile hep yerinde sayıyoorr sadece boş kampanyalarla göz boyamaya çalışıyor..:huhu::huhu::huhu::huhu::huhu:

esrarli_38

Üye
anket koysana kardeş

ryuk

ryuk

Üye
Avea hakkında eleştirlieri paylaşacağınız Bir Konu yaratmak istedin paylaşımlar için teşekkürler

Avea'yı Eleştiriyorum Çünkü;
KAPSAMA ALANI sorunu hala çözülemedi.
MÜŞTERİ ŞİKAYETLERİNİN EN GEÇ ÇÖZÜLDÜĞÜ GSM'dir

Katkılarınızı Beklerim

Çok doğrusun kardeşim aynen katılıyorum

_-_-_-ahmet-_-_

_-_-_-ahmet-_-_

Üye
COK HAKLISIN kardeş ben ankara kızılcahamamlıyım başkentin bir ilcesi olmasına ragmen kızılcahamamın bazı köylerinde avea çekmiyo ama 500-5000 sms olmasa kullanmam ama sms ler cok güzel

kopterboy

Üye
2 Tane avea faturali hatti aldim.İkiside benım uzerıme,5 ay sonra tarife değişikliği istedim.Sınırsız Kamu'dan Tüm aileye Geçmek İçin En Yakin avea bayine gittim.tarife işleminiz onaylandiği zaman msj gelecek dediler,ve onaylana kadar sınırsız kamu dan yaralanabilirsiniz dediler.Megerse bu hatlardan birini tüm aileye geçirmişler biri hala sınırısız kamu da.Tabi ben bilmiyorum konuşmaya devam ediyorum.FAtural Çok yuksek geldi.İtiraz Ettim gösterdikleri gerekçe sistemdeki yanlişliktan dolayi numaralar sırayla aliniyo dendi.EE be gerizekalilar Ikı numara için ayri ayri beyanda bulunmusum ıkısıde benım uzerıme birini geçiriyolar biri duruyo ve bana geçtiniz diye bi bilgi de gelmiyo..Bölede Şerefsiz İnsanlar.Fatura kabariyo tabii.Gittim ben aveanin yaptiği terbiyesizliği ödemem dedim.Ve kapattiriyorumm..Allah 'inizdan bulun......

kanaryam_ab

Üye
Avea yı eleştiriyorum. Çünkü

1-) dolandırıcı. İnternet paketi aboneye haber vermeden sürekli kendini yeniliyor durumu çakmazsanız olan giden paranıza oluyor

2-) dolandırıcı. Telefon ayarlarını kontör karşılığında istiyorsunuz. Para vermenize rağmen ayarlar düzgün gelmiyor. Ardından bir daha istiyorsunuz. İki isteğinizde aynı anda gerçekleştiriliyor. Çift ücret düşüyor.

3-) yalancı. Kapsama alanı sorununu çözdük diyor ama hala Ankara da yerlerde sürünüyor.

4-) Eski abonelerine değer vermiyor. 100 kontörlü hattı 7 YTL ye satıyor ama 100 kontörü 17 YTL ye.

--------------- Ekleme ---------------

En önemli nedenlerden birini unutmuşum arkadaşlar

5-) Müşteri hizmetleri, günlük yaşamda dayanamayıp tekme tokat gireceğim kadar anlaşıysız, bencil ve ukala.

1. hicbirseyi iptal etmeden kendi kendine iptal olmaz yenilenir ...

2. iki kere ucret alınmıyor ... diyosunki bi kere aldım daha once ... ikincisinde ucret alınmıyor ...

3. yalancı olma şansı yok ... o an çözüm üretildiyse çözüldü der çözülmediyse de nedenini soyler ... heryerde cekmediği konusunda haklısınız ama ...

4. kontor fiyatları heryerde genellikle aynıdır .. eski aboneye ucuza yeni aboneye pahalıya kimse satmaz ... her operatorun de kendine has prensipleri var mesela biri 7 ay kontor yuklemediğinde iki taraflı kapanıyosa diğerinde 8 aydır ...

5. Müteri hizmetleri nin bencil olma durumu olamaz onlar işini yapar ... tamam sen sevmeyebilirsin olbilir ama kimse bu lükse sahip degil ... Onların ne şartlarda işini nasıl önemsediğini görsen boyle konusmazsın ...

( ben de Musteri Temsilcisiydim cok kısa bi süre öncesine kadar )

Bunları savunma amaclı yapmıyorum sadece bildigim bisey oldugu icin söylüyorum ..

mmzzkk

mmzzkk

Üye
Telefon n81 çekmiyor rezil oluyom millete + İletilmeyen mesajlar + şuan benim hat mesaj göndermiyor..

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Arkadaşa attığım mesajı attıktan 10 dakka sonra yanımda otururken aldı.....

muzaffer1989

Üye
Arkadaşa attığım mesajı attıktan 10 dakka sonra yanımda otururken aldı.....
senin gene iyiymiş benim ankaradan istanbula yolculuk vardı kuzenime mesaj attım sabah 5 de iniyorum beni haremden al diye Allahtan daha önceden konuşulmuştuda kuzenimin aklında kalmış gelip aldı beni sonra arabaya bindik giderken mesaj geldi sabah 5 de iniyorum beni haremden al otobüs mesajdan hızlı gitti anliyacağınız aveaya kocaman bir:bann::bann:

Apollo3536

Üye
Evet katılıyorum.Avea tam bir facia turkcellden numaramı avea ya taşıdım hertürlü sorun var interneti çok yavaş bide aylık 5mb internet olurmu yaaa.Şebeke ayrı sorun

es_emre26

es_emre26

Üye
Bugün A.A diye birisinden mesaj geldi bir de baktım ki ANADOLU AJANSI haber paketine üyeliğiniz başlatılmıştır şeklinde bir mesaj...

İnşallah 5er 10ar kontörlerim gitmez..!

eren6523

eren6523

Üye
avea yı eleştiriyorum çünkü;
2 bina aşağımızda baz istasyonu olduğu halde cam kenarına gelmeden çekmiyor konuşamıyoruz :@

es_emre26

es_emre26

Üye
Son 1 aydır şebeke güçlükle çekiyor...(Bu kanıya aynı mekandaki tutarsızlık sonucu vardım...)

anilakarsu93

anilakarsu93

Üye
Çünkü bu kadar milletin "çekmiyor" feryatlarına rağmen hala bir çözüm üret(e)miyorlar...

smtdursun

Üye
cekmıyor kardesım cekmıyor cok dandık bır sırket ayrıca ınternetıde cok dandık bu kadar yavas bır hat gormedım vodafone den baskasını tavsıye etmıyorum

yonagi

Üye
evet avea hem iyi hem kötü kapsama alanı çok az türkcelin çektigi yerde çekmiyor mesala birde şu müşteri temsilcileri ne kadar yogun bir bilseniz 15 dk çalar fakat açmazlar bir olay geçti başımdan aramam gerek müşteri hizmetlerini tam 20 konture mal oldu arıyorm kapanıyor vs bir kaç kez denedim ve sonrası bir ara düşürdüm ve bu konuşmalar kayıt altına alındıgı için bende benden neden bu kadar kontur gittigini sordum ve neden bu kadar meşgul oldugunuzu sordum falan filan işte sonra o konturleri geri yolladılar Hakkınızı arayın bence ama sms olayı bence iyi

sekercocuk

Üye
en uyuz oldugum tarafı görüşürken hat gidiyor ayrıca 500 aradıgım zamanda yeminlen diyorum enaz 15 dakika enfazla 29dakika bekledigim oluyor

Üst Alt