Avea yı eleştiriyorum. Çünkü
1-) dolandırıcı. İnternet paketi aboneye haber vermeden sürekli kendini yeniliyor durumu çakmazsanız olan giden paranıza oluyor
2-) dolandırıcı. Telefon ayarlarını kontör karşılığında istiyorsunuz. Para vermenize rağmen ayarlar düzgün gelmiyor. Ardından bir daha istiyorsunuz. İki isteğinizde aynı anda gerçekleştiriliyor. Çift ücret düşüyor.
3-) yalancı. Kapsama alanı sorununu çözdük diyor ama hala Ankara da yerlerde sürünüyor.
4-) Eski abonelerine değer vermiyor. 100 kontörlü hattı 7 YTL ye satıyor ama 100 kontörü 17 YTL ye.
--------------- Ekleme ---------------
En önemli nedenlerden birini unutmuşum arkadaşlar
5-) Müşteri hizmetleri, günlük yaşamda dayanamayıp tekme tokat gireceğim kadar anlaşıysız, bencil ve ukala.
1. hicbirseyi iptal etmeden kendi kendine iptal olmaz yenilenir ...
2. iki kere ucret alınmıyor ... diyosunki bi kere aldım daha once ... ikincisinde ucret alınmıyor ...
3. yalancı olma şansı yok ... o an çözüm üretildiyse çözüldü der çözülmediyse de nedenini soyler ... heryerde cekmediği konusunda haklısınız ama ...
4. kontor fiyatları heryerde genellikle aynıdır .. eski aboneye ucuza yeni aboneye pahalıya kimse satmaz ... her operatorun de kendine has prensipleri var mesela biri 7 ay kontor yuklemediğinde iki taraflı kapanıyosa diğerinde 8 aydır ...
5. Müteri hizmetleri nin bencil olma durumu olamaz onlar işini yapar ... tamam sen sevmeyebilirsin olbilir ama kimse bu lükse sahip degil ... Onların ne şartlarda işini nasıl önemsediğini görsen boyle konusmazsın ...
( ben de Musteri Temsilcisiydim cok kısa bi süre öncesine kadar )
Bunları savunma amaclı yapmıyorum sadece bildigim bisey oldugu icin söylüyorum ..