ARKADAŞLAR IPHONE İLE ilgili bütün sorunlarınızla ilgilenirim .(turkcelld calısıyorum)

Sponsorlu Bağlantılar

kainat1907

Üye
merhaba amerikadan 3gs 16gb telefon aldım. telefon unlocked ve jailbroken 3.1.3. ama turkcell sim cartımı taktım çalıştıramadım. yardımcı olursanız çok sevinirim teşekkür ederim

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
cydiadan ultsnow u yükle.çalışır. http//www.sinfuliphonerepo.com source nu eklersen bulursun.

ömer oğuz

Üye
ustadlar bende iphone 3g var ama update yaparken usb fişi çektim ve iphonun ekranında i tunes ve usb kablo işareti var ve hiç bişe yapamıyorum i tunese girdigimdede i tunes de update tuşu aktif deil ne yapmam lazım hangi proramı kullanmam lazım acillll yardım edersenz iyi olur şimdiden ALLAH RAZI OLSUN YADIM EDENLERDEN

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
telefonu restore moduna getir öyle dene bakalım.

ömer oğuz

Üye
yaptım versiyonuda yeniledim ama olmadı ama blacrain diye bişe varmış heralde

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
hangi versiyonu yükledin? büyük ihtimal unlock istiyor.

ömer oğuz

Üye
3.1.3 yükledikten sonra ama yine i tunes ve usb kablo işareti var

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
jalbreak yapacaksın snowbreez ile nette var araştır.

ömer oğuz

Üye
msn e mi vereyimmi abi burdan yavaş oluyor

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
ya canım prensip gereği msn vermiyorum burdan devam edelim ben bakayım senin için.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
bunu indir.telefon pc ye takılı olsun programı çalıştır.

ömer oğuz

Üye
onra sırasıyla anlat abi onu uygulayayım

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
sen bir indir.bu arada işletim sistemin ne pc de?

Executivechef

Üye
Selam ben Almanyada yasiyorum iPhone 3gs 32gb beyaz kullanicisiyim sifir aldim üzerinde 3.1.3 sistemi var ama maglesef usb kablosuyla itunes logosu var iphonu taktigimda itunes iphonu 0s4 yükselticek bunu ben istemiyorum cünki jealbreak ve unlock olmuyor os4 de bildigim kadariyla bana yardimci olursaniz cok seviniriim yarin asam türkiye ucagim var yardimci olursaniz cok sevinirim [email protected]

Saygilarimla

Fikret Fidan

Executivechef
Pane é Vino & Heinocafe

ömer oğuz

Üye
windows vista

adoleb

adoleb

Üye
    Konu Sahibi
Selam ben Almanyada yasiyorum iPhone 3gs 32gb beyaz kullanicisiyim sifir aldim üzerinde 3.1.3 sistemi var ama maglesef usb kablosuyla itunes logosu var iphonu taktigimda itunes iphonu 0s4 yükselticek bunu ben istemiyorum cünki jealbreak ve unlock olmuyor os4 de bildigim kadariyla bana yardimci olursaniz cok seviniriim yarin a sam türkiye ucagim var yardimci olursaniz cok sevinirim [email protected]

arkadaşım sana tavsıyem ugraşmaman direk os 4 yükle bugun yarın jb çıkacak . uğraşmana gerek yok jb çıkıncaya kadar app storedekı free uygulamalarla idare edersin.

sadolayn

sadolayn

Üye
sev arklar bu iphone 3gs nın 4.0 sürümünün jb si çıktımı yoksa yenırakıylamı devam edelım bide sunu ogrenmek ıstıyorum bide sarj aletının amperı ıle usb den yanı pc den sarj ederken amper aynımı yanı ben yenı aldımfa usbden bı 12 saat sarj ettım kurcaladım 6 saat falan dayandı normalmı tteskurer bıde su cdial mıdır nedır yenı ıphone 3gs lerde yuklumu bu yzılım neyın nesıdır

by_yunus

Üye
Merhabalar bende 3gs var 16 gb ustunde 4.0 var ben 3.1.3 dönmek istiyorum nasıl yapabilrim yarımlarınızı bekliyorum teşekkür ederim şimdiden

--------------- Ekleme ---------------

aYNI şEKİLDE 3.1.3 UNLOCKVE JB İŞLEMİDE YAPICAGIM NASIL OLACAK YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM

ömer oğuz

Üye
ee nadir abi ne yaptın nerdesin

Üst Alt