Selam arkadasim... Bn 3gs 16 gb kullaniyorum yurtici.. Gecenlerde 313 versiyonundayken cydia dan bir uygulama indirdim sonrasinda telefon safe modda calismaa basladi anladigim kadariyla guvenli kip gibi birsey ne yaptimsa duzepmedi hic bir program calismiyo cok agirlasti vs.. Bu problemler olusunca bende shsh kaydini aldim ve restore ettim 4.0 a shsh kaydini tam aldigimdan emin degilim ama o dosya bilgisayarimda mvcut.. Neyse 4.0 kurdum ama bunda da bir iki problem var mesela arama yaptiktan sonra telefon donup kaliyor ve kapanmiyor bile anca dfu moda alip tekrar aciorum sonra kameradan bir foto cekip sol alttan o fotoya gidiyorum cop sepeti butonuna bastigimda fotograf kaydediliyor yazisi cikiyo ekrana ve oylece kaliyor... Ben surum dusurmeyi denedim olmadi simdi tekrar 4.0 i kurayim diyorum yine hata aliyorum yani bu bozuk isletim sistemi telimde kaldi ne yapmam gerekiyor bilgilendirirsen sevinirim.. Buda olmadi son care 401 surumune gecmek olcak ama ondada ayni problemleri yasarsam bir daha donusmde olmayacak sanirm yuklemeden bilen arkadaslardan biraz faydalanmak istiyorum simdiden tsk ederim cevabini bekliyorum...