ARKADAŞLAR IPHONE İLE ilgili bütün sorunlarınızla ilgilenirim .(turkcelld calısıyorum)

Sponsorlu Bağlantılar

sogarboy

Üye
Mrb kolay gelsin bir şey soracam oyun ları iphone 3gs attığımda i tunesten 0xe8008001 diye bir hata veriyor neden acaba şimdiden teşekrüler

kRaLSeRSeRi

Üye
uygulama yada oyun yüklemeye calistiqimda itunes'den indirdigim hiç bir programı veya oyun yada uygulamayı telefonuma aktaramıyorum . itunes'den indiriliyor bir cok uygulama yükledim snra yanlarındaki kutucugu isaretledim eşitleniyor gibi görünüyor menüye atıyor hemen arkasından siliniyor . hiç bir hata vermiyo ama hiç bir sekilde yüklemede yapamıyorum lütfen bana yardımcı olun .. tesekkür ederiM ..

adoleb

adoleb

Üye
    Konu Sahibi
sogarboy cihazın jb lı değil galiba önce jb lemen gerekçek .

--------------- Ekleme ---------------

kRaLSeRSeRi ıphone ile pc arasında bir bağlantısızlık oluşmuşturçbazen oluyor böyle. yapılacak şey ıtunes i sil ve bilgisayarındaki ı tunes ıle ılglı her şeyı tabı once backup yaparsan . sonra tekrar yükle sorun çözülecektir.

arkadaşlar os4 jb henuz çıkmamıştır ancak çıkması yakındır 39 . hafta önceleri shs kaydı ile düşürebilir os4 den 3 .1.3 e bnm gbi 39. hafta sonrası alanlar ise malesef beklıyoruz.

bozkurt_.18

Üye
meraba iphone 3gs de bluetooth ile başka bi cihazdan veri aktarma gibi bi şansımız yok mu?

sim35

Üye
benim telefonumun ekranı büyüteçli gibi oldu çıkamıyorum herşey çok büyük oldu kullanılmıyor.ne yapmam gerekli ?şimdiden teşekkürler

boomytr

Üye
merhaba.ben 2.el 3gs aldım.ürün 3.1.3 jb li.ürünü kendi bilgisayarımdaki itunesla senkronize ettiğimde jb falan gider mi veya program atmanın daha kolay bir yolu varmı.mesela biletix programı gibi programlar atmak istiyorum.aynı zamanda içindeki programları da silmek istemiyorum.

adoleb

adoleb

Üye
    Konu Sahibi
bozkurt_.18 cihazın jb lı ıse ıbulenova adlı programı cydıa da arat .

sim35 ayarlar genel erişebilirlik seceneklerindeden byüytmeyi kapat. yada ekrana 3 parmagınla çift tıkla

boomytr bilgisayarındaki ıtunes ile senkronıze edersen içindeki pgramlar silinir. en kly program atma olayı forumda begendıklerını ındır ı tunese surukle sync yap

mbquart417

Üye
merhaba bende ıtunesden muzık esım atabılırum ama program oyun atamıyorum account vs 5 computer vs hat averıyor kafayı yıyecegım yardımcı olursanız sevınırım saygılar

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
telefonun jailbreakli ise cydiadan appsync for 3.2 yi kur.jailbreakli değilse atamazsın.

adoleb

adoleb

Üye
    Konu Sahibi
mbquart417 telefonunda jb yoktur kesin. ondan hata verir atamazsın. telefonunun sürümüne bak ve jaılbreak işlemi için forumda araştır

postpaid

postpaid

Üye
iphone 3g sahibiyim wi-fi problemim var modemden 1 metre uzaklaştığım zaman cihaz ağ bulmuyor ne yapabilirim teşekkürler...

adoleb

adoleb

Üye
    Konu Sahibi
postpaid cihaza jb yaptysan bazen oyle problemler cıkartıyo. jb yptıktan sonra mı olmaya bsladı yoksa aldgından berı mı oyle. rstore ederek dene. dzelme olmazsa sorun yazılımsal degldır donanmsaldr onunda çaresini forum da bulamazsın malesef.servis gerektirebilr.

abdullahsalam

Üye
Selam arkadasim... Bn 3gs 16 gb kullaniyorum yurtici.. Gecenlerde 313 versiyonundayken cydia dan bir uygulama indirdim sonrasinda telefon safe modda calismaa basladi anladigim kadariyla guvenli kip gibi birsey ne yaptimsa duzepmedi hic bir program calismiyo cok agirlasti vs.. Bu problemler olusunca bende shsh kaydini aldim ve restore ettim 4.0 a shsh kaydini tam aldigimdan emin degilim ama o dosya bilgisayarimda mvcut.. Neyse 4.0 kurdum ama bunda da bir iki problem var mesela arama yaptiktan sonra telefon donup kaliyor ve kapanmiyor bile anca dfu moda alip tekrar aciorum sonra kameradan bir foto cekip sol alttan o fotoya gidiyorum cop sepeti butonuna bastigimda fotograf kaydediliyor yazisi cikiyo ekrana ve oylece kaliyor... Ben surum dusurmeyi denedim olmadi simdi tekrar 4.0 i kurayim diyorum yine hata aliyorum yani bu bozuk isletim sistemi telimde kaldi ne yapmam gerekiyor bilgilendirirsen sevinirim.. Buda olmadi son care 401 surumune gecmek olcak ama ondada ayni problemleri yasarsam bir daha donusmde olmayacak sanirm yuklemeden bilen arkadaslardan biraz faydalanmak istiyorum simdiden tsk ederim cevabini bekliyorum...

adoleb

adoleb

Üye
    Konu Sahibi
abdullahsalam shsy kaydı aldysan forumdan bakarak 3.1.3 e düşürebilrsn.os4 de bu sorunlar çok kşinin başınageldi sana özel olan bir durum yok yanı. ayrıcak cydıa ykledgn prgramlardan bazıları ıphoneye zarar vereblrır. snçta .restore ederek 3.1.3 düşürmeyi denesen iyi olr. eğer cihzn yenı bootrom lu ise düşüremezsin zaten.

kufo

Üye
mrb kardeş 32gb3gs cihazım pil bittiğinde yada kapattığımda açtığım zaman usb itunes geliyor telefoncuya götürüp yaptırıyorum bunu kendim hangi proğramla nasıl yapabilirim

abdullahsalam

Üye
Arkadasim dusuremiyorum.. Dusuremedigim gibi kac defa 4.0 i yeniden yuklemeyi denedim olmuyor... Problemim aslinda bu yani restore edemiyorum itunes 9.2 de yuklu elimde tum firmware dosyalarida var hepsinide denedim sanirim konu epey bi sapasarmis ben son care 4.0.1 e gececegim umarim onda sorun cikmaz alakandan dolayi tsk ederim...

adoleb

adoleb

Üye
    Konu Sahibi
kufo ıtunes 9.2 yi yukle. orda yapabılırsn kolay bir işlem merak etme

XTwilight

XTwilight

Üye
Sa Kardeş Iphone geldı bana ama bu Iphonedaki numaraları Sımkartına tasımak ıstıyorum Iphoneda boyle bır ozellık goremedım nasıl yapabılırız bunu yardımcı olursan sevınrım cevap beklıyorum ıyı gunler.

kufo

Üye
32gb 3gs kpattığım zaman usb itunes geliyor itunesten yapabileceğimi yazmışşın nasıl yaparım lütfen yazarmısınız ben ankaraya 110km de oturuyorum gidip yaptırmam zor oluyor

maktama

maktama

Üye
32gb 3gs kpattığım zaman usb itunes geliyor itunesten yapabileceğimi yazmışşın nasıl yaparım lütfen yazarmısınız ben ankaraya 110km de oturuyorum gidip yaptırmam zor oluyor

telefonunuz jailbreakli mi?

Üst Alt