abd den iphone 3gs aldırcam forumu okudumda kafam karıştı iyice.Pasaportuna kaydettirse burda turkcellle sorun yaşarmıyım yaşarsam düzeltilirmi yada 3.1.2 aldırsam direk unlock yapılırmı? Kısaca yurtdışından alıyımmı alırsam ne alıyım yaşıcağım sorunlar çözlürmü? Hç anlamıorum iphonedan bi yardım edersnz çok sevinirim şimdiden teşşekür ederim bide 3gsin abd fiyatı nedir?
Hocam türkiyede istedigin hatla kullanabilmen için telefonu 1 ay içinde giriş çıkış yapmış bir pasaporta kaydettirmen lazım.pasaport türk vatandaşının olursa istedigin hatla kullanabilirsin.yabancı olursa yanlızca bir numara ile kullanabilirsin.mesela 0536 955 62 63 gibi.telefonlar üretim haftalarına göre unlock yapımları daha zor veya kolay olailiyo.telefonun seri numarasının 4. ve 5. bsamakları (yanlış bilmiyorsam) telefonun üretim haftasını belirtir.36. haftadan önceleri kolaylıkla oluyor.İçindeki firmware versiyonuda önemli tabiki.enson dedikodulara göre 4.0 versiyonunda unlocku çıkmıs.ama henüz bir netlik yok
--------------- Ekleme ---------------
Öncelikle merhabalar.
sayfanizda cok yeniyim ama sayenizde hizla kendimi ve telefon bilgilerimi gelistirdirm. Yanliz benimde sizlere bir sorum olucakti, umarim bana yardimci olabilirsiniz. ben yurtdisinda yasiyorum ve iki ay öncesinde kendime internetten iphone 3 gs 16gb telefonu satin aldim. telefonumda basindan beri simlock yoktu. jailbreak olayinida sayenizde burada basardim. suan telefonumda 3.1.3 yüklü. yanliz i tunes da yeni update var 4.0 ve bunu ben uzun uzun inceledim cok hosuma gitti. asil soruma gelince: ben simdi telefonumu 4.0 update yaparsam ne gibi sorunlarla karsilasabilirim ?
1. telefonumdaki oyunlar hep c..k´li silinebilirmi ??
2. simlock olayi ortadan kalkabilirmi?
3. i tunes yakalanma gibi hani ceza falan ( malüm yurtdisinda sana ait bütün bilgilere kolaylikla ulasabiliyorlar) olayi olabilirmi ?
4. tekrar jailbreak yapmam gerekebilirmi
yani acikcasi yeni update ile ne gibi sorunlarla karsilasabilirim. bilgilendirirseniz cok cok sevinirim... henüz update yapmadim, egerki yapmam da sakinca yoksa yapmayi cok istiyorum.. simdilik degerli bilgileriniz icin cok tesekür ederim.
saygilar...
Hocam ortalarda 4.0 jailbreak ve unlock yapıldı diye söylentiler var ama bence sen biraz daha bekle derim upgrade için
1. 4.0 a geçersen cydia.hackulo.us reposundan os 4.0 kurman gerekir.Oyunları kullanmaya devam edebilirsin diye biliyorum.
2.Telfonun simlock lu deilse daha önceden simlock asla açılmaz.
3.Yakalanma durumu olamaz yoksa etrafta insan kalmaz.Unutma bu tarz firmalar herzaman yazılımlarının kırılacagını biliyorlar ve bununda onlara sagladıgı avantajlar vardır.
4.Yazılımınızı her upgrade ettiğinizde yani bir üst sürüme geçtiğinizde telefonu yeniden jailbreak yapmanız gerekir.
kolay gelsin
benim i phonum yurtdisi kilirli ben hemn burdaki diger hatlarla kullanmak hemde türkiyede kullanmak istiyorum 3G 8GB LÜTFEN YARDIMCI OLUN BANADA NE YAPMMA LAZIM....SIMDIDEN TSKLER.
Forumu okuman lazım
MERHABA
ben iphone 16gb s i yeni aldım ve telefonun özellikleri hakkında pek bilgim yok acıkcası
benim merak ettiğim bu jb nedir? nerde kullanılrı? telefona nasıl yuklerim? acaba telefonumda yuklumudur?
bunlar hakkında bilgi verirsenız sevinirim
forumda jailbreak diye aratırsan daha detaylı bilgi alabilirsin.Kabaca anlatmak gerekirse telefonuna bedava program oyun kurabilmen için yapman gerekli olan birsey.eğer menün de cydia diye bir program varsa telefonun jailbreakli demektir.
MERHABA
ben iphone 16gb s i yeni aldım ve telefonun özellikleri hakkında pek bilgim yok acıkcası
benim merak ettiğim bu jb nedir? nerde kullanılrı? telefona nasıl yuklerim? acaba telefonumda yuklumudur?
bunlar hakkında bilgi verirsenız sevinirim
forumda jailbreak diye aratırsan daha detaylı bilgi alabilirsin.Kabaca anlatmak gerekirse telefonuna bedava program oyun kurabilmen için yapman gerekli olan birsey.eğer menün de cydia diye bir program varsa telefonun jailbreakli demektir.
ıphone'u usb kablosuyla bilgisayara takıyorum ama bilgisayarda gözükmüyor. Itunesi açıyorum orda da gözükmüyor ?? .S
iphone sağ üst köşede şarj olduguna dair bir işaret çıkıyormu ? çıkmıyorsa usb kablonda yada portunda bir sorun vardır kontrol etmelisin
Merhabalar
Forumu iki haftadır takip ediyorm. Çok verimli ve yararlı bilgiler veriyorsunuz.
Bende 3GS 16gb 3.1.3. sürümlü ABD dan 1 ay önce gelmiş ve pasaporta kaydedilmiş bi Iphone var.
Tabii bende beklemedeydim ve bikaç yerden duyduğum kadarı ile 3.1.3 için unlock yapılıyormuş artık.
Sanırım benim durumumda olan birçok kişi var. Acaba sırası ile linkleride vererekten neler yapmamız gerektiğini birazda detaya inerek werebilirmisiniz..
hocam önce
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
sitesine gir en alttan windows işaretini tıkla indir programı.İtunnes programını bilgisayarına kurdugunu varsayıyorum.telefonunu bağla usb kablosundan bilgisayara .itunes i kapat.blackra1n dosyasına çift tıkla.make it run a bas.telefonun tekrar açılınca işlem tamamdırr.Telefonun menüsünde blackra1n i göreceksin.telefonunun wireless ile internete bağlı olsun.blackra1n ni telefonun menüsünden tıkla açılan yerden cydia ı işaretle ve kur.unlock yapmak istiyorsan en alttaki snow u da kurabilirisn istersen cydia kurulduktan sonra sonra cydia a ya repo666.ultrasn0w.com sitesini ekleyip ordan ultrasnowu da yükleyerek unlock yapabilirsin