ARKADAŞLAR IPHONE İLE ilgili bütün sorunlarınızla ilgilenirim .(turkcelld calısıyorum)

Sponsorlu Bağlantılar

seneryoruk

seneryoruk

Üye
Arkadaşlar;

Cydia yaptım,nereden program ve oyun yükleyecem???

Popüler,herkes tarafından kullanılan program ve oyun lazım...

Acemi olduğumdan dolayı yardımlarınızı bekliyorum...

ıtıri

Üye
Arkadaşlar;

cydia nedirki ?
Neden yapılır? ne gibi avantajlar saglar?
teşekkürler.

--------------- Ekleme ---------------

arkadaslar ABD ve İNGİLTERE de in siparişler başlamış.
Sim kilidi olmadan
Apple iPhone şimdi 4 için ön siparişleri alıyor. SIM-free cihaz maliyetleri 32GB biri için 16GB versiyonu 740 € için 630 €. Şu anda yapabilirsiniz pre-düzen sadece siyah iPhone 4.
Bugün Apple ilk dalga bazı ülkelerde iPhone 4 için ön siparişleri alıyor başlayarak - Amerika Birleşik Devletleri, İngiltere ve Fransa. Japonya ve Almanya yakında takip edecek.

Kaynak:

Not aradaki - yi kaldır

PertagoS

PertagoS

Üye
Beyler hala daha 3GS için sim unlock yok mu? Elimde O2 iphone 3gs var. Çözüm yok mu? :(

saftirik14

Üye
abd den iphone 3gs aldırcam forumu okudumda kafam karıştı iyice.Pasaportuna kaydettirse burda turkcellle sorun yaşarmıyım yaşarsam düzeltilirmi yada 3.1.2 aldırsam direk unlock yapılırmı? Kısaca yurtdışından alıyımmı alırsam ne alıyım yaşıcağım sorunlar çözlürmü? Hç anlamıorum iphonedan bi yardım edersnz çok sevinirim şimdiden teşşekür ederim bide 3gsin abd fiyatı nedir?

ykp0038

Üye
telefon açılmaz olmuştu sadece ekran ışığı yanıyordu. bende restora etmek istedim dün gece bişi yüklüyordu bende yattım sabah kalkınca devam ederim die şu andada beyaz ekranda kalmadı :) şimdi bunu türkcell bayinemi götüreyim yoksa garantiyemi yollayım jbliydi. bilgi verirseniz sevinirim iyi günler

ya telefonun power ile menü tüşüna basılı tuttum açıldı restora da etmemiş :) en iyisi demkki tele proğram oyun yüklerken tek bi pc kullanmak en iyisiymiş. evdekine takmıştım çalışan tel birden kapanmıştı çünkü. tel için herşeye buradan öğrendim desem yanlış olmaz. teşekkür ederim bilgiler için

serayna

Üye
benim i phonum yurtdisi kilirli ben hemn burdaki diger hatlarla kullanmak hemde türkiyede kullanmak istiyorum 3G 8GB LÜTFEN YARDIMCI OLUN BANADA NE YAPMMA LAZIM....SIMDIDEN TSKLER.

ilker_g

Üye
MERHABA

ben iphone 16gb s i yeni aldım ve telefonun özellikleri hakkında pek bilgim yok acıkcası
benim merak ettiğim bu jb nedir? nerde kullanılrı? telefona nasıl yuklerim? acaba telefonumda yuklumudur?

bunlar hakkında bilgi verirsenız sevinirim

papardella

papardella

Üye
Arkadaşlar merhaba, önceki gün Turkcell'den aldığım 3G-S 16 GB iphonumu 4.0'a yükselltim. Ancak Son aramalar kısmı altında ne kadar görüşme yaparsam yapayım, ne kadar cevapsız çağrı olursa olsun bilgi yok. Tertemiz, bembeyaz duruyor. Restore yaptım yinede sonuç değişmedi. Bu konuda bilgisi olan var mı? Cihaza hiç JB. yapmadım, yapmakta istemiyorum. İş telefonu olarak kullanıyorum. Şirket telefonuna JB. yapmak başıma iş açar. App Store'da cevapsız ve son aramaları gösteren bir programda işime yarar. Bilgisi-tecrübesi olan arkadaşlardan yardım rica ediyorum.

elizkundura

elizkundura

Üye
s.a adem kardeş ya hebrin varmı 3 g s ler için unlock çıktımı bu sitede cıktı diyolar ama pek acıklayıcı deil kolay gelsin

irem_irem

Üye
ıphone'u usb kablosuyla bilgisayara takıyorum ama bilgisayarda gözükmüyor. Itunesi açıyorum orda da gözükmüyor ?? .S

muskaracan

Üye
Merhabalar
Forumu iki haftadır takip ediyorm. Çok verimli ve yararlı bilgiler veriyorsunuz.
Bende 3GS 16gb 3.1.3. sürümlü ABD dan 1 ay önce gelmiş ve pasaporta kaydedilmiş bi Iphone var.
Tabii bende beklemedeydim ve bikaç yerden duyduğum kadarı ile 3.1.3 için unlock yapılıyormuş artık.
Sanırım benim durumumda olan birçok kişi var. Acaba sırası ile linkleride vererekten neler yapmamız gerektiğini birazda detaya inerek werebilirmisiniz..

Forumgocmen

Forumgocmen

Üye
adoleb arkadasım öncelikle affına sığınarak bir iki sormak istiyorum.Belirtmem gerek ki iphone hakkında yeterli bilgiye sahip değilim.Bir çok forum ve destek sitesi gezdim sorunumu tam olarak tespit edemedim.iTunes iphone 3.1.3 e günceledikten sonra telefonum açılmamaya başladı itunes ve usb kablosu gösteriyor Sim Locked yazısı çıkıyor ekranda.
İphone şimdiye kadar tüm sim kartlarıyla çalışıyordu kaç tane sim kartı denediysem aynı hatayı alıyorum artık.
Yurtdışında yaşıyorum iphone modelim 3gs 16 gb yardımcı olabilirsen sevinirim şimdiden teşekkürler.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
unlock yaptın mı?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
spirit programıyla..hemen bu bölümde var..

Forumgocmen

Forumgocmen

Üye
şöyle bir hata veriyor spirit.

INFO: Now listening for devices...

INFO: read igor/map.plist

INFO: Connected to the AppleMobileDevice.

INFO: Version iPhone1,2_3.1.3

INFO: Connecting to mobilebackup...

INFO: Sending files via AFC.

FATAL(__LINE__): Assertion failed (dl.c:198): 0 == (AMDeviceStartService(dev, service, &it, )) (but it was -402653091)

198

baho018

Üye
Phone 3Gs jailbreak + UNLOCK 4.0 olduğu için online olmuyor ne yapabilirim

nebukadnezar

Üye
Hocam benimde bir sorum olacaktı.yurt dışından gelmiş iphone 3gs 3.1.2 yüklü cihazım var.Jailbreak ve unlock yapılmış.Kapatıp açamıyorum telefonu yoksa itunes bağla moduna giriyor.4.0 firmware 3gs için jailbreak ve unlock çıktıgına dair yazılar okudum.ben şimdi 3.1.2 den direk 4.0 upgrade yapsam telefonun açılması için geldigi ülkedeki sim hattına ihtiyacım varmı ? ve diyelimki upgrade yaptım telefonum açıldı unlock yaptım yine 3.1.2 deki gibi telefonumu hiç kapatmamammı gerekecek acaba ?

benim i phonum yurtdisi kilirli ben hemn burdaki diger hatlarla kullanmak hemde türkiyede kullanmak istiyorum 3G 8GB LÜTFEN YARDIMCI OLUN BANADA NE YAPMMA LAZIM....SIMDIDEN TSKLER.

Türkiyede kullanabilmen için öncelikle 1 ay içinde giriş çıkış yapmış bir tc vatandaşının pasaportuna kayıt ettirmen gerek.Daha sonra telefonunun setttings yani ayarlar menüsüne girip ordan about yani hakkında kısmından firmware version yani yazılım sürümüne bakacaksın.yazılım sürümüne göre ister spritt ile ister blackra1n ile ister redsnow ile jailbreak yapacaksın.jailbreak ten sonra cydia diye bir program telefonuna yüklenecek ona kaynak ekleyerek simkilitini kıracak programı yükliceksin o kadar.konuyla ilgili detaylı bilgi forumda mevcut.arama butonunu kullnarak bulabilirsin kolay gelsin

Arkadaşlar;

cydia programını çalıştıracaksın güncellemeleri vardır onları yapacaksın.daha sonra cydia da manage bölümüne ordan source bölümüne gireceksin sağ üstte edit var ona tıklicak daha sonra sol üstteki add bölümüne tıklicaksın helen yere http:/ sonrasına cydia.hackulo.us adresini eklicek tamam diceksin daha sonra geri menüye döndügünde hackulo adresini ordaki adreslerin en basında göreceksin.ona tıklayıp telefonun firmware sürümü ne ise ona uygun os i işaretleyip kuracaksın.firmware sürümün 3.1.2 veya .3.1.3 ise os 3.1 i eğer firmware sürümün 4.0 ise os 4.0 kuracaksın.daha sonra bu forumdan istedigin oyunu programı indireceksin onlar .ipa uzantılı dosyalar olacak onların üstüne çift tıklicaksın itunnes içinde açılacak senkronize edip kuracaksın bu kadar.

cydia nedirki ?
Neden yapılır? ne gibi avantajlar saglar?
teşekkürler.

arkadaslar ABD ve İNGİLTERE de in siparişler başlamış.
Sim kilidi olmadan
Apple iPhone şimdi 4 için ön siparişleri alıyor. SIM-free cihaz maliyetleri 32GB biri için 16GB versiyonu 740 € için 630 €. Şu anda yapabilirsiniz pre-düzen sadece siyah iPhone 4.
Bugün Apple ilk dalga bazı ülkelerde iPhone 4 için ön siparişleri alıyor başlayarak - Amerika Birleşik Devletleri, İngiltere ve Fransa. Japonya ve Almanya yakında takip edecek.

Kaynak:

Not aradaki - yi kaldır

arkadaş iphone apple firmasının ürünüdür.Bu cihaza oyun navigasyon program kurabilmen için iki yol vardır.1. cisi apple store a üye olup para ile bu programları kurmak.2. telefonu jailbreak yapıp herşeyi bedava kurmak.Cydia telefonu jailbreak yaptıktan sonra telefona kurulan bir programdır.bedava eklentileri indirmek kurmak için bir yazılımdır.kolay gelsin

Beyler hala daha 3GS için sim unlock yok mu? Elimde O2 iphone 3gs var. Çözüm yok mu? :(

Firmware versiyonuna bağlı.Ayarlardan hakkında ya gir ordan firmware sürümüne bak ona göre yaz sürümünü unlock 3.1.3 e kadar var diye biliyorum unlock.

desperados1982

Üye
Öncelikle merhabalar.
sayfanizda cok yeniyim ama sayenizde hizla kendimi ve telefon bilgilerimi gelistirdirm. Yanliz benimde sizlere bir sorum olucakti, umarim bana yardimci olabilirsiniz. ben yurtdisinda yasiyorum ve iki ay öncesinde kendime internetten iphone 3 gs 16gb telefonu satin aldim. telefonumda basindan beri simlock yoktu. jailbreak olayinida sayenizde burada basardim. suan telefonumda 3.1.3 yüklü. yanliz i tunes da yeni update var 4.0 ve bunu ben uzun uzun inceledim cok hosuma gitti. asil soruma gelince: ben simdi telefonumu 4.0 update yaparsam ne gibi sorunlarla karsilasabilirim ?

1. telefonumdaki oyunlar hep c..k´li silinebilirmi ??
2. simlock olayi ortadan kalkabilirmi?
3. i tunes yakalanma gibi hani ceza falan ( malüm yurtdisinda sana ait bütün bilgilere kolaylikla ulasabiliyorlar) olayi olabilirmi ?
4. tekrar jailbreak yapmam gerekebilirmi

yani acikcasi yeni update ile ne gibi sorunlarla karsilasabilirim. bilgilendirirseniz cok cok sevinirim... henüz update yapmadim, egerki yapmam da sakinca yoksa yapmayi cok istiyorum.. simdilik degerli bilgileriniz icin cok tesekür ederim.
saygilar...

bu arada telefonumda cydia felan hepsi yüklü ve aslinda suan cokta memnunum hepsi cok güzel calisiyor ama yeni update de telefon hic fena durmuyor :)

nebukadnezar

Üye
abd den iphone 3gs aldırcam forumu okudumda kafam karıştı iyice.Pasaportuna kaydettirse burda turkcellle sorun yaşarmıyım yaşarsam düzeltilirmi yada 3.1.2 aldırsam direk unlock yapılırmı? Kısaca yurtdışından alıyımmı alırsam ne alıyım yaşıcağım sorunlar çözlürmü? Hç anlamıorum iphonedan bi yardım edersnz çok sevinirim şimdiden teşşekür ederim bide 3gsin abd fiyatı nedir?

Hocam türkiyede istedigin hatla kullanabilmen için telefonu 1 ay içinde giriş çıkış yapmış bir pasaporta kaydettirmen lazım.pasaport türk vatandaşının olursa istedigin hatla kullanabilirsin.yabancı olursa yanlızca bir numara ile kullanabilirsin.mesela 0536 955 62 63 gibi.telefonlar üretim haftalarına göre unlock yapımları daha zor veya kolay olailiyo.telefonun seri numarasının 4. ve 5. bsamakları (yanlış bilmiyorsam) telefonun üretim haftasını belirtir.36. haftadan önceleri kolaylıkla oluyor.İçindeki firmware versiyonuda önemli tabiki.enson dedikodulara göre 4.0 versiyonunda unlocku çıkmıs.ama henüz bir netlik yok

Öncelikle merhabalar.
sayfanizda cok yeniyim ama sayenizde hizla kendimi ve telefon bilgilerimi gelistirdirm. Yanliz benimde sizlere bir sorum olucakti, umarim bana yardimci olabilirsiniz. ben yurtdisinda yasiyorum ve iki ay öncesinde kendime internetten iphone 3 gs 16gb telefonu satin aldim. telefonumda basindan beri simlock yoktu. jailbreak olayinida sayenizde burada basardim. suan telefonumda 3.1.3 yüklü. yanliz i tunes da yeni update var 4.0 ve bunu ben uzun uzun inceledim cok hosuma gitti. asil soruma gelince: ben simdi telefonumu 4.0 update yaparsam ne gibi sorunlarla karsilasabilirim ?

1. telefonumdaki oyunlar hep c..k´li silinebilirmi ??
2. simlock olayi ortadan kalkabilirmi?
3. i tunes yakalanma gibi hani ceza falan ( malüm yurtdisinda sana ait bütün bilgilere kolaylikla ulasabiliyorlar) olayi olabilirmi ?
4. tekrar jailbreak yapmam gerekebilirmi

yani acikcasi yeni update ile ne gibi sorunlarla karsilasabilirim. bilgilendirirseniz cok cok sevinirim... henüz update yapmadim, egerki yapmam da sakinca yoksa yapmayi cok istiyorum.. simdilik degerli bilgileriniz icin cok tesekür ederim.
saygilar...

Hocam ortalarda 4.0 jailbreak ve unlock yapıldı diye söylentiler var ama bence sen biraz daha bekle derim upgrade için

1. 4.0 a geçersen cydia.hackulo.us reposundan os 4.0 kurman gerekir.Oyunları kullanmaya devam edebilirsin diye biliyorum.
2.Telfonun simlock lu deilse daha önceden simlock asla açılmaz.
3.Yakalanma durumu olamaz yoksa etrafta insan kalmaz.Unutma bu tarz firmalar herzaman yazılımlarının kırılacagını biliyorlar ve bununda onlara sagladıgı avantajlar vardır.
4.Yazılımınızı her upgrade ettiğinizde yani bir üst sürüme geçtiğinizde telefonu yeniden jailbreak yapmanız gerekir.

kolay gelsin

Forumu okuman lazım :)

MERHABA

ben iphone 16gb s i yeni aldım ve telefonun özellikleri hakkında pek bilgim yok acıkcası
benim merak ettiğim bu jb nedir? nerde kullanılrı? telefona nasıl yuklerim? acaba telefonumda yuklumudur?

forumda jailbreak diye aratırsan daha detaylı bilgi alabilirsin.Kabaca anlatmak gerekirse telefonuna bedava program oyun kurabilmen için yapman gerekli olan birsey.eğer menün de cydia diye bir program varsa telefonun jailbreakli demektir.

MERHABA

forumda jailbreak diye aratırsan daha detaylı bilgi alabilirsin.Kabaca anlatmak gerekirse telefonuna bedava program oyun kurabilmen için yapman gerekli olan birsey.eğer menün de cydia diye bir program varsa telefonun jailbreakli demektir.

ıphone'u usb kablosuyla bilgisayara takıyorum ama bilgisayarda gözükmüyor. Itunesi açıyorum orda da gözükmüyor ?? .S

iphone sağ üst köşede şarj olduguna dair bir işaret çıkıyormu ? çıkmıyorsa usb kablonda yada portunda bir sorun vardır kontrol etmelisin

Merhabalar
Forumu iki haftadır takip ediyorm. Çok verimli ve yararlı bilgiler veriyorsunuz.
Bende 3GS 16gb 3.1.3. sürümlü ABD dan 1 ay önce gelmiş ve pasaporta kaydedilmiş bi Iphone var.
Tabii bende beklemedeydim ve bikaç yerden duyduğum kadarı ile 3.1.3 için unlock yapılıyormuş artık.
Sanırım benim durumumda olan birçok kişi var. Acaba sırası ile linkleride vererekten neler yapmamız gerektiğini birazda detaya inerek werebilirmisiniz..

hocam önce sitesine gir en alttan windows işaretini tıkla indir programı.İtunnes programını bilgisayarına kurdugunu varsayıyorum.telefonunu bağla usb kablosundan bilgisayara .itunes i kapat.blackra1n dosyasına çift tıkla.make it run a bas.telefonun tekrar açılınca işlem tamamdırr.Telefonun menüsünde blackra1n i göreceksin.telefonunun wireless ile internete bağlı olsun.blackra1n ni telefonun menüsünden tıkla açılan yerden cydia ı işaretle ve kur.unlock yapmak istiyorsan en alttaki snow u da kurabilirisn istersen cydia kurulduktan sonra sonra cydia a ya repo666.ultrasn0w.com sitesini ekleyip ordan ultrasnowu da yükleyerek unlock yapabilirsin

Üst Alt