Annem,ben,diğer aile üyeleri ve kesitler

Sponsorlu Bağlantılar

pelın_

yapıcak bişey yok valla:) meslek akıllanın sızde

__xXx__

__xXx__

Üye
hala kendimde değilim 3 kişi 3 anahtar hiç biri üstümüzde değil

• Beğen
Tepkiler: pelın_

pelın_

:ehe yav yıne aynı sey aynı anda kapı çaldı karşı komsuyla öle ustum başım tuhaf açtımkapıyı yıne aynı sahne gulucuk pat kapılar kapanır ayy bugun 2. defa rezıl oldumm

• Beğen
Tepkiler: vapur dumanı
vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
    Konu Sahibi
:ehe yav yıne aynı sey aynı anda kapı çaldı karşı komsuyla öle ustum başım tuhaf açtımkapıyı yıne aynı sahne gulucuk pat kapılar kapanır ayy bugun 2. defa rezıl oldumm
yakışıklımı kız bari :D

----------Eklendi @ 22:02:01 ---------- Yazıldı @ 22:01:26 ----------

biliyosun komşu oğullarına olan zaafımı :kop:

----------Eklendi @ 22:10:37 ---------- Yazıldı @ 22:02:01 ----------

Sen tut maaşı spor salonuna yatır. Sonra mini şortlu kızları kıskan, kaslı erkeklere iç geçir! Yetmez gibi, sana gelip "merhaba" diyen tek adamın da sadece boynundaki beyaz havlunun kenarında mor iplikle yapılmış havlu kenarının örneğini incele dur! Akıllanmam ben, kilo veririm belki ama yok yani, akıllanmam kesin! Bu arada o iğne oyası yapan kadında kesinlikle annemin arkadaşı :D spor salonu havlularına iğne oyası işleyenler derneği falan mı vardır nedir :D

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
2 kuzenim (2 si de kiz) ,ablam ve ben asansorle asagi iniyoruz bunlar o zamanlar cok dinlenen bi sarkiyi soyluyolar bunlar kendilerinden gecmis bende bunlari dinliyorum 4. Kattan cagirmislar farketmedik bi anadaasansor durup kapi bi acildi garip bi kadin asagi mi iniyonuz dedi biz cevap vermedik bizi soyle bi suzdu ve asansore sigdi ayi zaten 4 kisilik asansor bi yandahda bize bakiyo tabi biz asagi zor tuttuk kendimizi sonra bayaa bi gulduk :)

• Beğen
vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
    Konu Sahibi

Evlenmiyor oluşuma takılan babama diyorum ki çocuğunun hem evlenmesini isteyip hem başka şehre göndermek istemeyen aileleri anlamıyorum, mesela ben evlensem, Amerika'ya gidecek olsam göndermez misiniz? Babam iç çekerek cevap veriyor Kızım sen evlenceğim deben seni uzaya bile yollarım :hmmm sevinsemmi üzülsemmi hala kestiremiyorum..

• Beğen
Tepkiler: Oğuzhan

pelın_

kurtuulmak ıstıyo galıba senden:)

• Beğen
vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
    Konu Sahibi
kızz yook takılıyo.Beni hayatta vermez o turşunu kuracam diyo :D

__xXx__

__xXx__

Üye
yeni ev bulduk sonunda ama bununda asansörü düzgün çalışmıyor bugün asansörde kaldım yetmezmiş gibi bir de yönetici bana suçu attı bu asansör 3 kişilik sen tek başına iki kişi edersin aklın başında mi diye şimdi bu adamı döve döve kemiklerini mi kırayım yoksa iri bir vücuda sahip olmak için spor salonlarında geçirdiğim yıllara mı yanayım insanlar neden benden nefret ediyor arkadaş ben ne yaptım onlara

__xXx__

__xXx__

Üye
demin köpek kovaladı farketmedim ben ama arkadaşların dediğine göre kaçarken anneee diye bağırıyormuşum koskoca adam anneee diye bağırıp kaçar mı ya

• Beğen
Tepkiler: .eRCaN.
vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
    Konu Sahibi
Anneannem kısa bir süre önce arkadaşlarıyla tur düzenleyip Efese gitti. Anneannemin gezi hakkındaki yorumunu aynen aktarıyorum "Efeste tarihi eserler varmış, yıkığın döküğün içinden geçirdiler bizi, pek çok yürüdük, göremeden de döndük" :ah:ah

----------Eklendi @ 05:46:04 ---------- Yazıldı @ 05:42:05 ----------

Bizim ailede tuhaf iletişim teknikleri vardır.Bunlardan biri anneannem namazda yüksek sesle "Allahuekber" dediyse, bilirim ki ocakta yemek vardır ve altı kapatılacaktır :D

__xXx__

__xXx__

Üye
çok eğlenceli bir ailen var ablacan kıymetlerini iyi bil gerçi biliyorsundurda allah ayırmasın

• Beğen
vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
    Konu Sahibi
allaha şükrediyorum böyle bir aileye sahip olduğum için ve elimden geldiği kadar istediklerini yapmaya, dilimin döndüğü kadar onları nasıl sevdiğimi anlatmaya ve son nefesime kadar bu durumun değişmemesine uğraşıyorum ablacım..Ayrıca teşekkür ederim güzel temennilerin için..

• Beğen
Tepkiler: pelın_

pelın_

:ağlarım::ağlarım:
şu aralar komik bişey gelmiyo başıma

Joker.

Joker.

Üye
BU n dan 8 gün önce Türkçe dersindey dik . Dersi dinlerken arkadan sandalye itl di ve gülüşme sesleri geldi arkamı döndüğümde Bya file benzeyen arkadaş sandalyeden kayıp kaydırak sandı helarde yerw totoşu üştüne düştü kiza yazık oldu 10 dk boyunca kıkırdamalar oldu

• Beğen
__xXx__

__xXx__

Üye
ulan bugün yine köpek kovaladı o değilde arabanın kapısı falan da açık kaldı köpeği üstüme salan sevgili bayan komşum gülerken ilahi murat sen neden köpekten korkuyorsun diyor ben bu fobi yi nasıl yeneceğim ya ulan arkadaş millete kepaze oldum boyuma posuma yazık

• Beğen
vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
    Konu Sahibi
42 beden olduğu halde benim 40 beden kıyafetlerimin içine girmeye çalışan bir annem var. Bir de ona acıyıp bari kadın zorlanmasın diyerek bütün kıyafetlerini 42 beden alan bir ben varım. Sıkıldım artık sürekli bol dolaşmaktan yahu!
:(

Üst Alt