Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Annem,ben,diğer aile üyeleri ve kesitler
Sponsorlu Bağlantılar
vapur dumanı
Üye
Konu Sahibi
Asansöre önce ben biniyorum ve aynaya bakmaya başlıyorum. Ardımdan annem geliyor ve o da aynada kendini inceliyor. Ama gelin görün ki ikimizde düğmeye basmayı düşünemiyoruz. Kadınız ondandır diyorum, geçiştiriyorum.
Silinen Üye 2149105
Kapalı Hesap
peşine bi tane adam tut ufak tefek işlerini yapsın
vapur dumanı
Üye
Konu Sahibi
o mertebeye ulaşmak zordur
pelın_
sunada çok pıs rezıl oldum
şarkı söluyodum kapı acıkmış karsı komşunun ogluda benı dınlıyomus ay utandım
vapur dumanı
Üye
Konu Sahibi
Grip olduğunda profesöre muayeneye giden abimin, eline kıymık battığında; "112'yi arayın!" diye ortalığı ayağa kaldıran bir kızı var. Armut diyoruz, dibi diyoruz...
Kapıyı açmak için elimde tuttuğum anahtarla zile basan bir ben var, benden içeri
pelın_
sennedıyon ya unide bigün derc çalişiyoz tabı adı ders çalışmak sıgara ıökı falan nese ben sıgara ıcerken küllük yerıne badaga kulu kokup ıcmısım ama kımse fark etmedı yırrtm
vapur dumanı
Üye
Konu Sahibi
telefonum çalıyordu.o arada da tv sesini kısayım dedim.ne yaptım bilin bakalım!!kumandayı kulağıma götürüp telefonla ses kısmaya çalıştım bir de konuşmuyor diye arayana kızmıştım
__xXx__
Üye
daha demin başıma geldi arkadaşlarla ev gezmeye gideceğiz 3 arkadaşız üçümüz de birimiz alırız diye evin anahtarını almadık kapıda kaldık daha hala kapıdayim çilingir bekliyoruz
daha demin başıma geldi arkadaşlarla ev gezmeye gideceğiz 3 arkadaşız üçümüz de birimiz alırız diye evin anahtarını almadık kapıda kaldık daha hala kapıdayim çilingir bekliyoruz
ohh kapıda kalma olayı fenadır ben bı gce yarısı kendımı kapı onunde bulmuştum
ve hiç ıstemeyerekte olsa yan daırede kalan ve hiç hoşanmadıgım 4 erkek ewınde kalmıstım ünide tabı
yanliş anşılmasın o gece hıc uyumadım balkonda 2 paket sıgara ıcmıstım
ohh kapıda kalma olayı fenadır ben bı gce yarısı kendımı kapı onunde bulmuştum ve hiç ıstemeyerekte olsa yan daırede kalan ve hiç hoşanmadıgım 4 erkek ewınde kalmıstım ünide tabı yanliş anşılmasın o gece hıc uyumadım balkonda 2 paket sıgara ıcmıstım
yok ablacan ne yanlış anlaması bi de daha hala gelecek herif kapıda bekliyoruz arkadaşlarla
pelın_
haha sen yıne ıyısın bizim ew dag başındaydı remen çılıngır nerdee zaten öğrenci knt de yok kızıngelmesını bekledım
oda manıtasında gelmez oo kalmıstımresmen ortada
haha sen yıne ıyısın bizim ew dag başındaydı remen çılıngır nerdee zaten öğrenci knt de yok kızıngelmesını bekledım oda manıtasında gelmez oo kalmıstımresmen ortada