Annem,ben,diğer aile üyeleri ve kesitler

Sponsorlu Bağlantılar

vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
    Konu Sahibi
Asansöre önce ben biniyorum ve aynaya bakmaya başlıyorum. Ardımdan annem geliyor ve o da aynada kendini inceliyor. Ama gelin görün ki ikimizde düğmeye basmayı düşünemiyoruz. Kadınız ondandır diyorum, geçiştiriyorum. :D

• Beğen
Tepkiler: pelın_

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
peşine bi tane adam tut ufak tefek işlerini yapsın :kıskıs:

• Beğen
Tepkiler: vapur dumanı
vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
    Konu Sahibi
o mertebeye ulaşmak zordur :D

pelın_

sunada çok pıs rezıl oldum:)
şarkı söluyodum kapı acıkmış karsı komşunun ogluda benı dınlıyomus ay utandım

• Beğen
vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
    Konu Sahibi
Grip olduğunda profesöre muayeneye giden abimin, eline kıymık battığında; "112'yi arayın!" diye ortalığı ayağa kaldıran bir kızı var. Armut diyoruz, dibi diyoruz...

vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
    Konu Sahibi
Kapıyı açmak için elimde tuttuğum anahtarla zile basan bir ben var, benden içeri :D

• Beğen

pelın_

sennedıyon ya unide bigün derc çalişiyoz tabı adı ders çalışmak sıgara ıökı falan nese ben sıgara ıcerken küllük yerıne badaga kulu kokup ıcmısım:) ama kımse fark etmedı yırrtm:)

• Beğen
vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
    Konu Sahibi
telefonum çalıyordu.o arada da tv sesini kısayım dedim.ne yaptım bilin bakalım!!kumandayı kulağıma götürüp telefonla ses kısmaya çalıştım :( bir de konuşmuyor diye arayana kızmıştım :aman2:

__xXx__

__xXx__

Üye
daha demin başıma geldi arkadaşlarla ev gezmeye gideceğiz 3 arkadaşız üçümüz de birimiz alırız diye evin anahtarını almadık kapıda kaldık daha hala kapıdayim çilingir bekliyoruz

• Beğen

pelın_

daha demin başıma geldi arkadaşlarla ev gezmeye gideceğiz 3 arkadaşız üçümüz de birimiz alırız diye evin anahtarını almadık kapıda kaldık daha hala kapıdayim çilingir bekliyoruz

ohh kapıda kalma olayı fenadır ben bı gce yarısı kendımı kapı onunde bulmuştum
ve hiç ıstemeyerekte olsa yan daırede kalan ve hiç hoşanmadıgım 4 erkek ewınde kalmıstım ünide tabı:)
yanliş anşılmasın o gece hıc uyumadım balkonda 2 paket sıgara ıcmıstım

__xXx__

__xXx__

Üye
ohh kapıda kalma olayı fenadır ben bı gce yarısı kendımı kapı onunde bulmuştum ve hiç ıstemeyerekte olsa yan daırede kalan ve hiç hoşanmadıgım 4 erkek ewınde kalmıstım ünide tabı:) yanliş anşılmasın o gece hıc uyumadım balkonda 2 paket sıgara ıcmıstım
yok ablacan ne yanlış anlaması bi de daha hala gelecek herif kapıda bekliyoruz arkadaşlarla

pelın_

haha sen yıne ıyısın bizim ew dag başındaydı remen çılıngır nerdee :) zaten öğrenci knt de yok :) kızıngelmesını bekledım
oda manıtasında gelmez oo kalmıstımresmen ortada

• Beğen
__xXx__

__xXx__

Üye
haha sen yıne ıyısın bizim ew dag başındaydı remen çılıngır nerdee :) zaten öğrenci knt de yok :) kızıngelmesını bekledım oda manıtasında gelmez oo kalmıstımresmen ortada
ya ablacan sen yine tekken kalmışsın biz 3 tane s a l a k bekliyoruz

• Beğen

pelın_

te daha kotuy a:)

__xXx__

__xXx__

Üye
:ehe Vallaha tek kalmadığım için o duyguyu bilemeyeceğim adam şimdi kapıyla uğraşıyor biz de bekliyoruz güya ev bakacaktık

• Beğen

pelın_

:ehe:ehe bıde para bayılınbaklım cılıngıre:)

• Beğen
__xXx__

__xXx__

Üye
sorma gece geldi diye 30 liraya çöktü hain bi de öğrenci indirimi normalde 40 a açardım diyo

pelın_

ee napsın adam:)

__xXx__

__xXx__

Üye
ablacan 5 dk ya uğraştı ya uğraşmadı allah için reva mı ya

----------Eklendi @ 21:36:49 ---------- Yazıldı @ 21:35:57 ----------

boşuna okuyorum ha çilingir olmak var bu devirde

Üst Alt