Annem,ben,diğer aile üyeleri ve kesitler

Sponsorlu Bağlantılar

__xXx__

__xXx__

Üye
42 beden olduğu halde benim 40 beden kıyafetlerimin içine girmeye çalışan bir annem var. Bir de ona acıyıp bari kadın zorlanmasın diyerek bütün kıyafetlerini 42 beden alan bir ben varım. Sıkıldım artık sürekli bol dolaşmaktan yahu! :(
işte o konuda ben şanslıyım sıkıldığım kıyafetleri babama veriyorum bahçeye çıktığı zaman rahat giyiyor

• Beğen
Tepkiler: vapur dumanı

vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
    Konu Sahibi
He birde bu gün kız kardeşim izmirden geldi.Bütün aile toplandık..Ablam ye yeğenlerimde geldi tabi...
Neyse 5 yaşındaki çılgın ve hiperaktif yeğenim için annemden gelen müthiş yorum: "Ölü totosundan pamuk çıkartır bu..." :kop: acaba annem bir derneğemi üye dersiniz :)

__xXx__

__xXx__

Üye
ablacan yanlış anlama ama allahını seversen anneni foruma üye yap

• Beğen
vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
    Konu Sahibi
__xXx__

__xXx__

Üye
aman ablacan senin annen benim annem öyle şey mi olur hani o güzel espirilrini bize de yapsın diye

• Beğen
vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
    Konu Sahibi
numarasını vereyim :) şaka bir yana şimdi öğrencisin bir de balla börekle besler seni.Her hafta temizliğe gelir.O derece yani :D

----------Eklendi @ 01:33:13 ---------- Yazıldı @ 01:32:58 ----------

hem ben iletiyorum ya :D

----------Eklendi @ 01:33:47 ---------- Yazıldı @ 01:33:13 ----------

bak ya o kadar kafa patlatıp uğraşıp yazıyorum yine annem alıyor övgüyü :( kıskandım :(

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
Abimle mutfakta yemek yapıyorduk. abim ayran yapmak için çaydanlıktaki suyu kullanınca abi kaynamış suda minarel olmaz dedim
oda olsun yagurtda bir sürü bakteri var :d: dedi

pelın_

bugün arkaşasın bırı
konuyu tam anlatamıycam
esra sana bı ara anlatırım
arkadaşız dımı dedı çok pıs kaldım öle kakalak gıbı sonra kendıme çok pıs guldum

• Beğen
vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
    Konu Sahibi
bugün arkaşasın bırı
konuyu tam anlatamıycam
esra sana bı ara anlatırım
arkadaşız dımı dedı çok pıs kaldım öle kakalak gıbı sonra kendıme çok pıs guldum
sahilde anlatırsın :)
deseydin bırak bu arkadaş ayaklarını diye :)

__xXx__

__xXx__

Üye
karşı komşumu görünce bi daha arabadan inmeyecegim beni ne zaman görse köpeğini üstüme salıp alay ediyor

• Beğen
Tepkiler: vapur dumanı ve pelın_
vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
    Konu Sahibi
sabırsızlanıyorum...Bu arada hafta sonu yapılan buluşmaya annem geliyodu biliyo musun :D

----------Eklendi @ 01:43:56 ---------- Yazıldı @ 01:43:23 ----------

karşı komşumu görünce bi daha arabadan inmeyecegim beni ne zaman görse köpeğini üstüme salıp alay ediyor
sen de onun üzerine sal köpek alıp :ehe

pelın_

:ehe aynı şeyı bende yaşadım desem gülermiisn
annem bende gelcem dedi ya bi git işine dedim:):)
zor kaçtım ewden

__xXx__

__xXx__

Üye
abla korkmasam alacağım bi tane ama ben de çözümü biliyorum

----------Eklendi @ 01:46:31 ---------- Yazıldı @ 01:45:45 ----------

keşke ıstanbul da olsaydım da ben de gelseydim

• Beğen
vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
    Konu Sahibi

----------Eklendi @ 01:46:31 ---------- Yazıldı @ 01:45:45 ----------

keşke ıstanbul da olsaydım da ben de gelseydim
neymiş çözümün? sen gelemezsen ben yollarım ablacım annemi.Kardeşimin yanına izmire gelicek bayramdan sonra :D

pelın_

Bende korkarım hatta
gecen bizim sokagınbaşınd abıtane bisiklet tamırcısı var onun köpegi var pazar güne fırına gıdıyorum ekmek almaya pıslık adambi bıraktı köpegi
odda yazık oynuyo kendı çapında ben bı basarsın küfür aynı anda cıglıgı adam dur bısey yapmaz kaçma dedı adamıda ıyıce bı azarladım hem utandım hem korktum

• Beğen
__xXx__

__xXx__

Üye
Bende korkarım hatta gecen bizim sokagınbaşınd abıtane bisiklet tamırcısı var onun köpegi var pazar güne fırına gıdıyorum ekmek almaya pıslık adambi bıraktı köpegi odda yazık oynuyo kendı çapında ben bı basarsın küfür aynı anda cıglıgı adam dur bısey yapmaz kaçma dedı adamıda ıyıce bı azarladım hem utandım hem korktum
geçmiş olsun anlıyorum seni

• Beğen
haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
Bir kaç arkadaşla asansörde mahsur kaldık bizi çıkartmak için gelen adam
arkadaşıma senin adın ne alper alper yaşıyon mu he yaşıyom yanındakiler yaşıyomu yaşıyorlar
tamam öylese

• Beğen
__xXx__

__xXx__

Üye
neymiş çözümün? sen gelemezsen ben yollarım ablacım annemi.Kardeşimin yanına izmire gelicek bayramdan sonra :D
taşınırken farkettim karşı komşu ara sıra üst komşuya konuşmaya çıkıyor o ara kapısı açık kalıyor o esnada içeriye koku bombası atacağım

• Beğen

pelın_

Bir kaç arkadaşla asansörde mahsur kaldık bizi çıkartmak için gelen adam
arkadaşıma senin adın ne alper alper yaşıyon mu he yaşıyom yanındakiler yaşıyomu yaşıyorlar
tamam öylese

:):)
ay asansör deme bana hem korkuyorum hemde asansörde kalmak hoşuma gıdıyo hele yanımdakılerr korkudan aglıyosa

• Beğen

Üst Alt