Annem,ben,diğer aile üyeleri ve kesitler

Sponsorlu Bağlantılar

vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
    Konu Sahibi

GEçen ay annemler yokken arkadaşımda kalmıştım.beni üst üste eve bıraktığı iki akşamda cdde ''Sevişmeden Uyumayalım'' şarkısının çalmasını duymazlıktan geldim ama yarın akşam yine çağırıyor.üçüncüsünün gerçekleşmesi halinde Allah yarattı demeyip dalacağım,elimden kimse alamayacak... Benden bir süre ses çıkmazsa merak etmeyin, büyük ihtimalle içeride olacağım. :D :ehe

__xXx__

__xXx__

Üye
GEçen ay annemler yokken arkadaşımda kalmıştım.beni üst üste eve bıraktığı iki akşamda cdde ''Sevişmeden Uyumayalım'' şarkısının çalmasını duymazlıktan geldim ama yarın akşam yine çağırıyor.üçüncüsünün gerçekleşmesi halinde Allah yarattı demeyip dalacağım,elimden kimse alamayacak... Benden bir süre ses çıkmazsa merak etmeyin, büyük ihtimalle içeride olacağım. :D :ehe
sen elini kana bulama ben gelir kemiklerini kırana kadar döverim

• Beğen
Tepkiler: vapur dumanı

pelın_

:ehe:ehe
ben yaparım sigara getırın bana yeter

• Beğen
vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
    Konu Sahibi
:D manyak kız ya

• Beğen
Tepkiler: pelın_
vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
    Konu Sahibi
:D nedenki ablam=?

__xXx__

__xXx__

Üye
dün az daha arkadaşın motordan düşüyordum biraz hızlıydım da nasıl toparladım ben bile anlayamadım allah korudu Vallaha ondan

----------Eklendi @ 10:25:52 ---------- Yazıldı @ 10:24:39 ----------

bu motor sevgisini bitirmem lazım

PrınceOfPersia

PrınceOfPersia

Üye
dün az daha arkadaşın motordan düşüyordum biraz hızlıydım da nasıl toparladım ben bile anlayamadım allah korudu Vallaha ondan----------Eklendi @ 10:25:52 ---------- Yazıldı @ 10:24:39 ----------bu motor sevgisini bitirmem lazım
nedir bu hız tutkusu benim ödüm patlıyo :ehe :D

__xXx__

__xXx__

Üye
nedir bu hız tutkusu benim ödüm patlıyo :ehe :D
hocam bi kere bin yemin ederim sana başka bi zevki tatmak istemezsin damarlarındaki kanın akışını bile hissediyorsun ama ne varki minicik bi taş yolun ufak bi bozukluğu canına mal oluyo ama ışte zevki veren de o tehlikeyi bilmek

----------Eklendi @ 20:36:46 ---------- Yazıldı @ 20:30:43 ----------

bi de bugün sabah derste fena rezil oldum derse hocanın asistanı girdi hoca normalde yoklama kağıdını verir biz kendimiz imza atardık bu yoklamayı kendi alıyormuş bende zaten sıkıcı olan dersi bu hoca iyice çekilmez hale getirince dersin son 15 dk sini uyuyarak geçirdim kafam derslik üstünde neyse yoklamada benim adımı okumus ben de alışık olmadığım ve çok yorgun bi halde uyukladigim için biri bana sesleniyor zannettim ne var dedim bi daha adımı söyledi ne var lan dedim kafayı bi kaldırdım hoca 4 5 sıra önümde bana bakarak gülüyor öyle canım sıkıldıki yarın okula gitmemeyi düşünüyorum

• Beğen

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
her zaman alış veriş yaptığımız marketin önünde rus bi kadın çocuğuna karpuz yedirmeye çalışıyor çocuk karpuzu değilde kabuğunu istiyor annesi karpuz dilimini veriyor ama çocuk ısrarla karpuz kabuğunu istiyor :d:

• Beğen
Tepkiler: vapur dumanı ve pelın_

pelın_

nedir bu ruslardan çektıgımızz
bende üni zamnlarında staj yaparken bitane kadın her gun gelıp sütlü kay isterdi nese bıgun 5 kişi geldıler
çitiri(buarada nasıl yazılıyo bulamdım rusçada 4 demek miş) diyip duruyo
allahım ney bu yanımda kımsede yok tabı rusçada bılmıyorum çay verıyorum su verıyorum yok kadın cıldırdı tabı bende
sonra beden dılı dıye bısey var:) KADINA dondum saçma sapan hareketler yapıyorum
parmaklarım la sırasıyla 1 2 3 4 kadın sonra çaktı
4 yaptı 4 tane sütlü çay istıyomus hahaha
sonra anlaştık herdefasında 4 sütlü çay verdım :P
ge 5 kişi geldi dıycek sını zo velet ne bulursa içiyodu

• Beğen
PrınceOfPersia

PrınceOfPersia

Üye
hocam bi kere bin yemin ederim sana başka bi zevki tatmak istemezsin damarlarındaki kanın akışını bile hissediyorsun ama ne varki minicik bi taş yolun ufak bi bozukluğu canına mal oluyo ama ışte zevki veren de o tehlikeyi bilmek----------Eklendi @ 20:36:46 ---------- Yazıldı @ 20:30:43 ----------bi de bugün sabah derste fena rezil oldum derse hocanın asistanı girdi hoca normalde yoklama kağıdını verir biz kendimiz imza atardık bu yoklamayı kendi alıyormuş bende zaten sıkıcı olan dersi bu hoca iyice çekilmez hale getirince dersin son 15 dk sini uyuyarak geçirdim kafam derslik üstünde neyse yoklamada benim adımı okumus ben de alışık olmadığım ve çok yorgun bi halde uyukladigim için biri bana sesleniyor zannettim ne var dedim bi daha adımı söyledi ne var lan dedim kafayı bi kaldırdım hoca 4 5 sıra önümde bana bakarak gülüyor öyle canım sıkıldıki yarın okula gitmemeyi düşünüyorum
:ehe :d: valla ben dayanamam o korkulara bayılırm ama abartmıyorum gerçekten bayılırım :ehe :d: Dayanamıyorum o korkulara bi keresinde dayı oğlu luna parka gidelim diye tutturdu bende isteksizdim tramvaydaydık tramvay dan çekti çıkardı beni durakta mecnburen gittim lunaparka girerken gondolada bineriz falan dedi bende bineriz dedim ondan korkucak bişi yok aslında kaç yaşıma geldim ondanmı korkucam dedim girerken girdik işte lunaparka gondol boştu birilerinin gelmesini bekledik birileri geldi dayı oğlunu boyu küçük diye ortaya oturttular benide en başa bi kadında bindi o da diğer uca gondol hareketlenmeye başladı beni bi heyecan sarmaya b aşladı görceksiniz aman allahım birden havaya yükselmeye başladı bende yükseklik korkusu var :D millet daha havaya kaldır diye bağırıyo ben indir! indir! diye bağırıyorum :ehe ama fena oldum yani baygınlık geçirecek duruma geldim artık bide önünde demir var ama havaya kalktınmı demirin üstünden sarkıyorsun allah korusun birisi korkup bayılsa o demirin üstünden kesin aşağı düşer neyse acayip böyle garip oldum nerdeyse bayılıcam inmeye başladı neyseki :ehe indim bacaklarım titriyo :ehe Gerçekten titriyo durduramıyorum acayip bi korku kendime zor geldim bidahada binmem bide kamikaze filan var ben gondola dayanamazken kamikazeye binsem geberirim :aha: Hala Unutamıyorum lunaparktan soğudum :ehe :d:

• Beğen
__xXx__

__xXx__

Üye
Vallaha o kamikazeye ızmitte ranger diyolar çoğu yerde nedir bilmem ama binmeye bayılırım ama motora binmenin tadı ayrı o hızla o tehlike de sürmek çok farklı bir duygu yaşanması gereken bir duygu

• Beğen
PrınceOfPersia

PrınceOfPersia

Üye
Vallaha o kamikazeye ızmitte ranger diyolar çoğu yerde nedir bilmem ama binmeye bayılırım ama motora binmenin tadı ayrı o hızla o tehlike de sürmek çok farklı bir duygu yaşanması gereken bir duygu
ben böyle iyiyim :ehe :d: Aşırı sürat bana göre değil :ehe

• Beğen
.eRCaN.

.eRCaN.

Üye

Ranger dehşey bir şey gerçekten. Adrenalin patlaması yaşıyor insan :ehe

• Beğen

Üst Alt