Annem,ben,diğer aile üyeleri ve kesitler

Sponsorlu Bağlantılar

pelın_

şuan yaşıyorum

vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
    Konu Sahibi
İffetin tecavüz sahnesinden sonra hamile kaldığını öğrenen annemin buna inanamamasının nedeni İffetin tecavüz sırasında adama arkasının dönük olmasıymış, ama bu imkansızmış. Ben sustum sizleri de birlikte susmaya çağırıyorum... trajikomik :ah

• Beğen
Tepkiler: .eRCaN. ve pelın_

pelın_

İffetin tecavüz sahnesinden sonra hamile kaldığını öğrenen annemin buna inanamamasının nedeni İffetin tecavüz sırasında adama arkasının dönük olmasıymış, ama bu imkansızmış. Ben sustum sizleri de birlikte susmaya çağırıyorum... trajikomik :ah

kızım delisin şuanda çok pis bı kahkaha attım:):)
ve susuyorum

• Beğen
Tepkiler: vapur dumanı
.eRCaN.

.eRCaN.

Üye

:ehe:ehe:ehe

• Beğen
vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
    Konu Sahibi
ben hala atıyorum kızım..şoka girdim resmen hayır bu kadar akıllı bi kadın olan annem!!! üstelikte kaç çocuk doğuran biri!!!
pozisyon eksikliği yaşıyor sanırım :aha:

pelın_

ben hala atıyorum kızım..şoka girdim resmen hayır bu kadar akıllı bi kadın olan annem!!! üstelikte kaç çocuk doğuran biri!!!
pozisyon eksikliği yaşıyor sanırım :aha:

haha kız o olayı ben izlemedım du bakıyımda önce

• Beğen
vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
    Konu Sahibi
ohoooo :D hangi devirdesin bilmem!! hem tatlım bu eskiden de kült olmuş bi türk filmdende kareydi.Nasıl islemezsin!Müjde Ar'ı Müjde Ar yapan filmdi :D

----------Eklendi @ 23:59:36 ---------- Yazıldı @ 23:58:37 ----------

Anam bu kızların muhabeti hep böyle midir kızzz :ehe
tabiki evet
:D

pelın_

:kop: Kız nebılıyım:)
hep bı iffet vardıda o sahnelerı ızlemdım hıc

• Beğen
vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
    Konu Sahibi
:kop: Kız nebılıyım:)
hep bı iffet vardıda o sahnelerı ızlemdım hıc
kesin sizdede o sahneler çıkınca ya kafalar tavana,sağa sola kaldırılır yada kanal değiştirilir :D
İnanılmaz ama bizdede hala öyle :P:

• Beğen
Tepkiler: pelın_

pelın_

Aynen öle abımle yengem bırbırıne bakıp gülüyo :)
sonra kanal degisiyo
bıde sölemesı ayıp yenı tv aldık eşşek kadar :)
eskıdı yıne küçüktu bellı olmuyodu pek bu fena yaa

• Beğen
vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
    Konu Sahibi
bizim zaten dev ekran anasını satıyım olağan film izleme günümüzde abim öyle bi film koydukiiiii akıllara zarar :D

• Beğen

pelın_

maviş:):)
slm et ona
nese
bişey anlatcam şimdi bu fena:)
ünide çamaşır yıkıyoz banyoda makınamız bozuldu
nese
ew arkadasım manıtasını devet etmış ewe oda yanında kankısını almış getırmıs bız çamaşır yıkıyoz tabı
halımız harap kapı caldı
bunlar geldı
bizıkımz sudan cıkmıs balık gıbı kALDIK:)
kapıyı actı bu
benım odaya gectıler :D TV VARdı benım odada nese ben banyod akldım öle manyak gıbı
NSE bu manyaga söluyorum kıyafet egtır dıye
oda yok getırmedı
lan ben cıkıyım dedı kendım alıyım
ayagım kaydı bı dustum:) tabı ıster ıstemz cıglık attım:P hepsı banyoda halımı düşün artık çok ps utandım

• Beğen
vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
    Konu Sahibi
maviş:):)
slm et ona
nese
bişey anlatcam şimdi bu fena:)
ünide çamaşır yıkıyoz banyoda makınamız bozuldu
nese
ew arkadasım manıtasını devet etmış ewe oda yanında kankısını almış getırmıs bız çamaşır yıkıyoz tabı
halımız harap kapı caldı
bunlar geldı
bizıkımz sudan cıkmıs balık gıbı kALDIK:)
kapıyı actı bu
benım odaya gectıler :D TV VARdı benım odada nese ben banyod akldım öle manyak gıbı
NSE bu manyaga söluyorum kıyafet egtır dıye
oda yok getırmedı
lan ben cıkıyım dedı kendım alıyım
ayagım kaydı bı dustum:) tabı ıster ıstemz cıglık attım:P hepsı banyoda halımı düşün artık çok ps utandım
ve hala intihar etmedin öyle miiiii :D takdir ediyorum seni :alkis

• Beğen
vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
    Konu Sahibi
''Hiç aklına gelmiyor muyum'' diye mesaj atmışım.
''Gelsen arardım'' demiş. Susmuşum :(
Aradan 15 dakika geçmiş
''Aklımdan hiç çıkmıyorsun'' diye mesaj atmış
Gelsen arardım derken aklın neredeydi'' demişim ve susmuş :D
Biz birbirimizi susarken özlesek iyi olacak galiba demişim ve hala yanlızım :D sanırım sorun bende :D

vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
    Konu Sahibi
Bu gün annemle istanbul trafiğini bi altüst ettikki sormayın :) kavşaktaki trafik polisini göremeyip kırmızıda geçen talihsiz annem polisi görür görmez son bir hamleyle durup aracın kaputunu açmıştı ama türk polisinden kurtulmak kolay mıııı? Ve anons gecikmedi 34 NGF... boşuna salağa yatma, geçtiğini gördüm oraya geliyorum. Gelene kadar arıza lambasını yakamazsan vay haline :kop:
Neyseki teşkilattanız dedik babamı aradıkta yırttık :d:

• Beğen
Tepkiler: PrınceOfPersia ve .eRCaN.
.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
Bu gün annemle istanbul trafiğini bi altüst ettikki sormayın :) kavşaktaki trafik polisini göremeyip kırmızıda geçen talihsiz annem polisi görür görmez son bir hamleyle durup aracın kaputunu açmıştı ama türk polisinden kurtulmak kolay mıııı? Ve anons gecikmedi 34 NGF... boşuna salağa yatma, geçtiğini gördüm oraya geliyorum. Gelene kadar arıza lambasını yakamazsan vay haline :kop:
Neyseki teşkilattanız dedik babamı aradıkta yırttık :d:

Ciddi misin sen :ehe

• Beğen

Üst Alt