Samsung alıp da ( ben bu telefondan çok memnunum ) diyen kesin yalan söylüyodur. Samsung pişmanlıktır, telefonu ilk aldığında baktın çok güzel.. Aradan bir kaç ay geçtikten sonra insan sövmeye başlıyor bi an önce satmak istiyor.
Ben telefonu orjinal kullanmayı severim. Rom root vs şeylerle uğraşmayı sevmem. Samsung guncellemelerle cihazını batıran bir marka. Yüzlerce telefonu var hangi birine güncelleme verecelerini şaşırıyolar. Rom ile nereye kadar gideceksin telefonunu stabil yapmaya uğraşmak için? Orjinal her zaman güzeldir. Apple ve HTC bunu başaran markalar.Ben çok memnunum bana geleli de epey zaman oldu ve hiç sorun yaşamadım. Siz biraz ön yargılı yaklaşıyor gibisiniz. Cihazı nasıl kullanacağını bilen birisi çok iyi işler çıkarır. Tabi bu kullanıcının tecrübesi ve cihaza hakimiyeti ile de alakalıdır. Benim bu konuda hep söylediğim bir şey var. Eğer android merakınız yoksa ise kesinlikle kullanmayın ve gidip İphone ve ya WP gibi kapalı sistem işletim sistemlerine yönelin. Çünkü etrafımda android kullanan çoğu kişi bilgisizliğinden dolayıda çok sıkıntı çekiyor. Samsung, HTC vs hangisini kullandığı önemli değil. Benim gözlemim bu yönde.
kaç yıl güncelleme vermesini bekliyordun ? satış politikası nedir biliyormusun yada hiç duydunmu.Evet samsung guncellemeleri ya gec veriyor ya da şu zamanda gelecek gibisinden insanlari bekletiyor ve hayal kirikligina ugratiyor. Samsung fanısın galiba? Samsungun uretim sekli en fazla 2-3 yil guncelleme verir sonra yeni bir telefon alsinlar diye keser guncellemeyi. Adamlar para pesinde. Guncelleme konusunda bence en iyi sony lg ve googlenin telefonlari tabiki. Ben htc kullaniyorum gorecez bakalim ne zamanda guncelleme verecek.
Ben telefonu orjinal kullanmayı severim. Rom root vs şeylerle uğraşmayı sevmem. Samsung guncellemelerle cihazını batıran bir marka. Yüzlerce telefonu var hangi birine güncelleme verecelerini şaşırıyolar. Rom ile nereye kadar gideceksin telefonunu stabil yapmaya uğraşmak için? Orjinal her zaman güzeldir. Apple ve HTC bunu başaran markalar.
sürekli insanları telefon değiştirmeye yönlendiriyor güncellemeleriyle. Ve hile yapıp antutuda her zaman 1. Sıraya yerleşiyor. Kağıt üzerinde samsung her zaman öndedir ama icraate gelince 0 herkes bunu biliyor. Samsungun ne kadar yalancı ve sahtekar olduğunu. S6 ile iphonun aynısını yaratmış resmen. Ama bir tek sevdiğim serisi var o da NOTE serisi. İyi forumlar.Samsung kadar çıkarcı bi marka görmedimsürekli insanları telefon değiştirmeye yönlendiriyor güncellemeleriyle. Ve hile yapıp antutuda her zaman 1. Sıraya yerleşiyor. Kağıt üzerinde samsung her zaman öndedir ama icraate gelince 0 herkes bunu biliyor. Samsungun ne kadar yalancı ve sahtekar olduğunu. S6 ile iphonun aynısını yaratmış resmen. Ama bir tek sevdiğim serisi var o da NOTE serisi. İyi forumlar.
sen ciddimiydin bunları yazarken.henüz olgunluğa erişememişsin anlaşılan.kulaktan dolma sözlerle gelmiş buraya yazıyorsun.Samsung kadar çıkarcı bi marka görmedimsürekli insanları telefon değiştirmeye yönlendiriyor güncellemeleriyle. Ve hile yapıp antutuda her zaman 1. Sıraya yerleşiyor. Kağıt üzerinde samsung her zaman öndedir ama icraate gelince 0 herkes bunu biliyor. Samsungun ne kadar yalancı ve sahtekar olduğunu. S6 ile iphonun aynısını yaratmış resmen. Ama bir tek sevdiğim serisi var o da NOTE serisi. İyi forumlar.
Yaşın 13 veya 14 sanırım. Samsungun s2,s3, s4, note 3, galaxy gio-y ,ace 2 v.s v.s neredeyse tüm amiral gemilerini kullandım. Senin yaşın kadar benim samsung kullanmışlığım var. Ve töbe bidaha kullanmam bedava s6 versinler alır çöpe atarım. Samsung çöp bir marka ztn. 2. El piyasası neden bu kadar ucuz sanıyosun? Hadi git şimdi sen samsung kullan umrumda değil bunlar benim görüşlerim senle tartışmaya gelmedim buraya OLGUN COCUKsen ciddimiydin bunları yazarken.henüz olgunluğa erişememişsin anlaşılan.kulaktan dolma sözlerle gelmiş buraya yazıyorsun.
yaş 18.. ayrıca bunun yaşla alakası yok.kıvırmak için yaşa vurdun olayı.ben sana samsung kullandınmı diye sordummu ayrıca ? şahsen inanmıyorum o telefonları kullandığına.ağzı olan konuşuyor diye boşa dememişlerYaşın 13 veya 14 sanırım. Samsungun s2,s3, s4, note 3, galaxy gio-y ,ace 2 v.s v.s neredeyse tüm amiral gemilerini kullandım. Senin yaşın kadar benim samsung kullanmışlığım var. Ve töbe bidaha kullanmam bedava s6 versinler alır çöpe atarım. Samsung çöp bir marka ztn. 2. El piyasası neden bu kadar ucuz sanıyosun? Hadi git şimdi sen samsung kullan umrumda değil bunlar benim görüşlerim senle tartışmaya gelmedim buraya OLGUN COCUK![]()
samsung giydirmiş zamanında belli iyide yapmış. Allahın cahilleri sizitamam kardeşim konuşmuyorum anlayan anladı zaten seviye düşürmeye gerek yokŞimdide sana giydiriyo samsung, bayağı da hoşuna gidiyo sanırımhala kullanıyosun. Bence daha fazla konusma istersen.
Size soruyorum bu tartışmadan dolayı firmalar size paramı verecekYemin ediyorum şu parası yetmeyip gio, ace, wonder serilerini kullanan alt seviye cihazlarıyla karşılaştırma yapıyorsunuz ya pes! Farklı firmaların o seviye cihazlarına bak bi yada note serisinin bir rakibi var mı yada edge serisi gibi bir teknoloji diğer firmalarda var mı? Hayır gelmiş bana burda s2, s3 diyor o dönemlerde diğer firmlarin düzgün bir telefonu bile yoktu. Htc M serisi s4 ile piyasa çıktı sony Z serisi de öyle. Ondan önce düzgün telefonları varmiymis bak bakalım. Gelmiş burda laf cambazlığı yapıyorsun git htc git iphone kullan. Böyle devam et çöplüğe dönüştürme şurlari saçmalıyorsun şurda
Paramız yetiyo çok şükür 6s kullanıyorum. Parası yetip de çöpe atanlar samsung fanları siziYemin ediyorum şu parası yetmeyip gio, ace, wonder serilerini kullanan alt seviye cihazlarıyla karşılaştırma yapıyorsunuz ya pes! Farklı firmaların o seviye cihazlarına bak bi yada note serisinin bir rakibi var mı yada edge serisi gibi bir teknoloji diğer firmalarda var mı? Hayır gelmiş bana burda s2, s3 diyor o dönemlerde diğer firmlarin düzgün bir telefonu bile yoktu. Htc M serisi s4 ile piyasa çıktı sony Z serisi de öyle. Ondan önce düzgün telefonları varmiymis bak bakalım. Gelmiş burda laf cambazlığı yapıyorsun git htc git iphone kullan. Böyle devam et çöplüğe dönüştürme şurlari saçmalıyorsun şurda
hadi git işine şimdi. Samsungu savun sen.