Haber Andorid 6.0.1 Güncellemesi Yayınlandı!

Sponsorlu Bağlantılar

MrSlime

MrSlime

Üye
Bi kere bi saykoluk yapıp her uygulamayı ve servisi durdurmuştum 5-10 saniyeliğine %7 ram kullanımı aldım :D :D

AHKE

AHKE

Üye
Benim anlamadığım bu özellik neden tüm telefonlardan yavaş yavaş microsd kaldırılken ekleniyor :D özellikle de google nexus 5X ve 6P de microsd olmaması buna çok ters.
Aynen ya samsung da kaldırmaya basladı bi lg kaldı ama bu özelliği getiriyorlar ilginç =)

fbiugur

fbiugur

Üye
samsunglara ne zaman gelir bilgisi olan

phasan

phasan

Üye
note 4 içinde aynı mı tüm cihazlara ocaktan sonra diye biliyorum ama teşekkürler cevap için
İlk olarak yuksek modelli olur ama tum guncelleme alacak telefonlar Haziran ayına kadar guncelleme alır

snapdroid

snapdroid

Üye
Samsung gider 2014 modeli 3gb olan telefona eski donanımı Android. 6.0'ı kabul,etmedi der. Sanki adam,karaciğer nakli yapacak

phasan

phasan

Üye
  • Beğen
Tepkiler: snapdroid
Rygebin

Rygebin

Üye
Samsun her cihazına geç veriyor.

phasan

phasan

Üye
En son E7 ye 6.0.1 verecekti :ehe.
Ama onu bile en erken Ocak ortasında verır susn Sony erken vermeye için uğraşıyor samsung kotu telefonlar var demiyorum ama alacak kişiler guncelleme alacak diye dusunup almamalılar

Rygebin

Rygebin

Üye
Ama onu bile en erken Ocak ortasında verır susn Sony erken vermeye için uğraşıyor samsung kotu telefonlar var demiyorum ama alacak kişiler guncelleme alacak diye dusunup almamalılar
Sony ve Lg çok hızlı veriyorlar , özellikle Lg yavaş veriyordu ama bu sefer erkenci çıktı.

• Beğen
Tepkiler: phasan

Üst Alt