byAndroid
Üye
500 mb kalmış boşabuda benım telefon ram M4 aqua surum 5.0

500 mb kalmış boşabuda benım telefon ram M4 aqua surum 5.0

Rampa pek sorun yaşamadım hafıza soru cok oldu500 mb kalmış boşa![]()
Aynen ya samsung da kaldırmaya basladı bi lg kaldı ama bu özelliği getiriyorlar ilginç =)Benim anlamadığım bu özellik neden tüm telefonlardan yavaş yavaş microsd kaldırılken ekleniyorözellikle de google nexus 5X ve 6P de microsd olmaması buna çok ters.
En erken Ocak ayında gelir tahminim cesamsunglara ne zaman gelir bilgisi olan
En erken Ocak ayında gelir tahminim ce
İlk olarak yuksek modelli olur ama tum guncelleme alacak telefonlar Haziran ayına kadar guncelleme alırnote 4 içinde aynı mı tüm cihazlara ocaktan sonra diye biliyorum ama teşekkürler cevap için
teşekkürlerİlk olarak yuksek modelli olur ama tum guncelleme alacak telefonlar Haziran ayına kadar guncelleme alır
Samsung kullanmak akıl işi degil benceSamsung gider 2014 modeli 3gb olan telefona eski donanımı Android. 6.0'ı kabul,etmedi der. Sanki adam,karaciğer nakli yapacak
Samsung cok guzel telefon yapabiliyor ama guncelleme ya gec verıyor yada vermeye biliyorSamsun her cihazına geç veriyor.
En son E7 ye 6.0.1 verecektiSamsung cok guzel telefon yapabiliyor ama guncelleme ya gec verıyor yada vermeye biliyor
.Ama onu bile en erken Ocak ortasında verır susn Sony erken vermeye için uğraşıyor samsung kotu telefonlar var demiyorum ama alacak kişiler guncelleme alacak diye dusunup almamalılarEn son E7 ye 6.0.1 verecekti.
Sony ve Lg çok hızlı veriyorlar , özellikle Lg yavaş veriyordu ama bu sefer erkenci çıktı.Ama onu bile en erken Ocak ortasında verır susn Sony erken vermeye için uğraşıyor samsung kotu telefonlar var demiyorum ama alacak kişiler guncelleme alacak diye dusunup almamalılar
Gelişmek için guncelleme vermeleri şartSony ve Lg çok hızlı veriyorlar , özellikle Lg yavaş veriyordu ama bu sefer erkenci çıktı.
Kesinlikle.Gelişmek için guncelleme vermeleri şart
Sony 1000 tl lik telefonlara bile guncelleme verirken samsung suna verecekmi buna verecekmi diye dusunurlerKesinlikle.
Google ve Samsung iş birliği yapıyormuş Touchwiz arayüzünü daha iyi bir hale getirebilmek için duyduğuma göre.samsunglara ne zaman gelir bilgisi olan