Haber Andorid 6.0.1 Güncellemesi Yayınlandı!

Sponsorlu Bağlantılar

iphonedoocu

iphonedoocu

Üye
İphone bana göre ÇÖP. Başkasına göre armut çöp fazla uzatma kes.
Android kullanan İos bölümünde cirit atmadığı gibi sende android bölümünde cirit atma
Akılsız arkadaşım kim dedi sana iphone kullanıyorum diye. Kullandığım cihaz htc m9. Sen biraz fazla cirit atıyon heralde dikkat et batmasın biyere.

• Beğen
Tepkiler: nolan_bros

phasan

phasan

Üye
Konu kapanmalı bence cok tartışma var konu konudan cıktı @Ozan

• Beğen
Tepkiler: iphonedoocu

Koradam

Üye
Akılsız arkadaşım kim dedi sana iphone kullanıyorum diye. Kullandığım cihaz htc m9. Sen biraz fazla cirit atıyon heralde dikkat et batmasın biyere.

Isıne nasıl geliyorsa ona göre telefon değişiyorun sanırım

• Beğen
Tepkiler: byAndroid
Ozan

Ozan

Admin
Arkadaşlar yorumlarımıza dikkat edelim konuyu kapatmak istemiyorum seviyeli yorumlarla konu ilerleyebilir :polis:

• Beğen
Tepkiler: phasan

Koradam

Üye
@Ozan konu bence kapanmalı bunlar anlamıyor hala tartışırlar
Bizlik bir şey yok ki
Markaya badozlama sataşıyor :D Bi gün çekicem videoyu solda Note 3 sağda Note 4 türlü türlü yazılım işkencesi çektireceğim sonra görsünler Samsung neymiş

hilenteg

hilenteg

Üye
Yahu beyler qarıyı qızı geçtim doğru yolu seçtim AOSP :D 6.0.1 öyle aman aman bişey değiş driver güncellemeleri ve bug fixler var o kadar şurada 4g kullananlarda amma hava yapmış kapıştıralım
:D

byAndroid

byAndroid

Üye
Niye kaziklaniyor onuda söylesene yada Android HTC ymis onuda açıkla. Saçma sapan arkası olmayan şeyler yazıyorsun saçmalıyorsun yemin ediyorum

byAndroid

byAndroid

Üye
samsung kullananların hepsi eleştirir telefonunu. Lan bir git neden android bölümünde samsungun sayfasında neden bu kadar çok konu var bi söylesene. Hepsi telefonunun stabil olması için rom nasıl atılır root nedir giibi konular paylaşıyor? Rezillikkk

Çelişkisin şuan. O kadar konunun olması cihazın popüler olmasını gösterir. Rom yada root stabilite ile alakası yok. Üstelik Samsung kullanlar in rom desteği çok olduğu için bu tür konularda daha tecfubelidir. Sen sadece saçmalıyorsun. Kim eleştiriyor muş telefonu bi göster.

iphonedoocu

iphonedoocu

Üye
Samsung kral ya :) teknoloji uzmanı adamlar. Sony lg htc apple dururken samsung çok mantıklı. Ben artık bişi demiyorum gidin ne kullanırsanız kullanın.bu ülkede samsung fanı bitmeyecek. Hep telefonları ne kadar berbat olsa da inkar ediyorlar :) yazıkkk. Ne haliniz varsa görün

onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
Çelişkisin şuan. O kadar konunun olması cihazın popüler olmasını gösterir. Rom yada root stabilite ile alakası yok. Üstelik Samsung kullanlar in rom desteği çok olduğu için bu tür konularda daha tecfubelidir. Sen sadece saçmalıyorsun. Kim eleştiriyor muş telefonu bi göster.
sonuna kadar katılıyorum. ayrica rom ve root sadece stabilite için atılmazki saçmalıyor harbiden

• Beğen
onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
Acıyorum sana beaa :) samsunga devam hacı senin telefon çok kral vazgeçme ondan ;)

qnq benim samsung acayip kasıyodu rom attım iyi olmuşmu xd

lan yürü akşam akşam belamı arıyon kendine teneke

• Beğen
Tepkiler: PrisonerMacTavish
byAndroid

byAndroid

Üye
Samsung kral ya :) teknoloji uzmanı adamlar. Sony lg htc apple dururken samsung çok mantıklı. Ben artık bişi demiyorum gidin ne kullanırsanız kullanın.bu ülkede samsung fanı bitmeyecek. Hep telefonları ne kadar berbat olsa da inkar ediyorlar :) yazıkkk. Ne haliniz varsa görün

Bilader kanıt göster niye berbat Samsung un telefonları yada niye hala Apple dan sonra 2. Sırada dünya genelinde. Sen mi tek akıllısın o bütün millet mi! Sony lg htc nin ondan üstü yani ne.

byAndroid

byAndroid

Üye
Konu kapatılsın artık ;)
Evet saçmalayınca yada diyecek bişey olmayınca normal bunlar. Samsung kullanmıyorum bu arada. Senin gibide htc yada Apple kullandığımda artı yönü yoksa övmem. Htc nin ne + sı var. Apple neysede

osicik

Üye
Konuları nerelere getirmişsiniz ilyas Salman Şener Şen misali atışma...
Adam derki ben samsungun ekran parlaklığını toucwiz arayüzünü seviyorum kullanıyorum yada ben iphone kullanırım karizması yeter sebebi saçma bile olsa o adam öyle mutludur bunun için kimse kimseyi suçlayamaz...
Bide 2016 ya kavga ederek girmeyin hep atışmayla geçmesin :D

• Beğen
Rygebin

Rygebin

Üye
Güncellemeyle gelen iki özellik birkaç optimize var yani. Cidden :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Konu başlığı içeriği ile alakasız mesajlar ve karşılıklı tartışma mesajları yazmayınız. Bu konudan tam 3 sayfa gereksiz mesaj sildim. Tekrarı halinde cezai işlem uygulanacaktır. :polis:

Rygebin

Rygebin

Üye
Konu başlığı içeriği ile alakasız mesajlar ve karşılıklı tartışma mesajları yazmayınız. Bu konudan tam 3 sayfa gereksiz mesaj sildim. Tekrarı halinde cezai işlem uygulanacaktır. [emoji14]olis:
Sağolun hocam gerçekten Android 6.0.1 konusunu Apple Samsung tartışmasına çevirmişlerdi.

PrisonerMacTavish

PrisonerMacTavish

Üye
Hala uyumadım gençler ne bu tartışma tamam bir telefona o kadar para verdiniz bari diğer cihazları küçümsemeyin Androidi jb gibi sananlar var hala

Sezer1734

Üye
Android 6.0.1 aldım gm4g ama bluetooth düzenli çalışmıyor uygulamalar durduruldu yazısı çıkıyor

Üst Alt