Rygebin
Üye
Daha da kırpıyorlar tek yaptıkları bu :kop2Google ve Samsung iş birliği yapıyormuş Touchwiz arayüzünü daha iyi bir hale getirebilmek için duyduğuma göre.
Daha da kırpıyorlar tek yaptıkları bu :kop2Google ve Samsung iş birliği yapıyormuş Touchwiz arayüzünü daha iyi bir hale getirebilmek için duyduğuma göre.
Nasıl nasıl örnek 1..Ne alakası var bi örnek verin de kanıtlayın şu tezinizi hangi cihaza güncelleme vermedi! Bi fikir atiyorsaniz kanıtlayın
Google kendı telefonunu uretim yakındaGoogle ve Samsung iş birliği yapıyormuş Touchwiz arayüzünü daha iyi bir hale getirebilmek için duyduğuma göre.
Tamam da kaç yıl önceki olaydan bahsediyorsun dediğin cihazda çöp yani. O versiyonda daha da hantallasacagi kesin. Ya da şöyle düşün onun ayarında yakın tarihte çıkmış farklı marka güncelleme aldı mı! 550-600 liralık bir telefondan bahsediyoruz sistem güncellemesi baya da almış bir cihaz. Yanlış düşünüyorsunuzNasıl nasıl örnek 1..
Galaxy mini 2 eski bir telefon ama benim için çok önemliydi 4.1 verilecekti bir baktım 5 ay sonra hafıza yetmiyor , fikir iptal dendi. Neden baştan demiyorsun sattım ben onu. O yüzden almıştım ama.
Suan guncelleme verme tarıhlerini kesin açıklayan firma var mıZaten ben vermiyor demedim ki, geç veriyor dedim![]()
Samsung hiç vermiyor diye birsey demedik ki öyle birsey de yokHerkes ordan burdan duyduğu Samsung güncelleme vermiyor diye atıp tutuyor. Bu yanlış bir bilgi. Ayriyetten güncellemeleri aslında geç vermiyor hızlı bile veriyor. Türkiye olarak geç alıyoruz ya da bile bile geç veriyorlar. Samsung Türkiye yetkilileri sorunlu burada
Evet samsung guncellemeleri ya gec veriyor ya da şu zamanda gelecek gibisinden insanlari bekletiyor ve hayal kirikligina ugratiyor. Samsung fanısın galiba? Samsungun uretim sekli en fazla 2-3 yil guncelleme verir sonra yeni bir telefon alsinlar diye keser guncellemeyi. Adamlar para pesinde. Guncelleme konusunda bence en iyi sony lg ve googlenin telefonlari tabiki. Ben htc kullaniyorum gorecez bakalim ne zamanda guncelleme verecek.Herkes ordan burdan duyduğu Samsung güncelleme vermiyor diye atıp tutuyor. Bu yanlış bir bilgi. Ayriyetten güncellemeleri aslında geç vermiyor hızlı bile veriyor. Türkiye olarak geç alıyoruz ya da bile bile geç veriyorlar. Samsung Türkiye yetkilileri sorunlu burada
Suan Sony kullanıcısıyım konsept dısında guncelleme gelmedi SonyEvet samsung guncellemeleri ya gec veriyor ya da şu zamanda gelecek gibisinden insanlari bekletiyor ve hayal kirikligina ugratiyor. Samsung fanısın galiba? Samsungun uretim sekli en fazla 2-3 yil guncelleme verir sonra yeni bir telefon alsinlar diye keser guncellemeyi. Adamlar para pesinde. Guncelleme konusunda bence en iyi sony lg ve googlenin telefonlari tabiki. Ben htc kullaniyorum gorecez bakalim ne zamanda guncelleme verecek.
Arkadaş şimdi sana burdan baya yazardım herşeyi de günaha girmek istemiyorum. Bilgisizligine veriyorum. Bir cihazın zaten sistem güncellemesi 18 aydır bak senin yerine hesapta yapıyorum 1.5 yıl yani. 2-3 yıl güncelleme veriyor doğru bunun örneği s4- note 2 dir. Diğer firmalar Apple hariç 4-5 yıl mı veriyor bunu söyle bana. Htc hangi cihazına 4 yıldır güncelleme veriyo da biz bilmiyoruz. Geçen sene htc verdiği sözü bile tutamadı 3 ay içinde veremedi güncellemeyi bunları biliyor musun acaba bay bilgili adam!Evet samsung guncellemeleri ya gec veriyor ya da şu zamanda gelecek gibisinden insanlari bekletiyor ve hayal kirikligina ugratiyor. Samsung fanısın galiba? Samsungun uretim sekli en fazla 2-3 yil guncelleme verir sonra yeni bir telefon alsinlar diye keser guncellemeyi. Adamlar para pesinde. Guncelleme konusunda bence en iyi sony lg ve googlenin telefonlari tabiki. Ben htc kullaniyorum gorecez bakalim ne zamanda guncelleme verecek.
Bu samsung fanatikligi nedir yaArkadaş şimdi sana burdan baya yazardım herşeyi de günaha girmek istemiyorum. Bilgisizligine veriyorum. Bir cihazın zaten sistem güncellemesi 18 aydır bak senin yerine hesapta yapıyorum 1.5 yıl yani. 2-3 yıl güncelleme veriyor doğru bunun örneği s4- note 2 dir. Diğer firmalar Apple hariç 4-5 yıl mı veriyor bunu söyle bana. Htc hangi cihazına 4 yıldır güncelleme veriyo da biz bilmiyoruz. Geçen sene htc verdiği sözü bile tutamadı 3 ay içinde veremedi güncellemeyi bunları biliyor musun acaba bay bilgili adam!
htc sozunu tutmadi diyosun adamlar gecikmis olabilir ama veriyo guncellemeyi. Samsung insanlari kandiriyor hic vermiyor
yanlis anlama ben telefonumu falan ovmuyorum. Oyle bir fanligimda yok. Sen samsungdan vazgecme samsung sana verir guncellemeleri. Hadi iyi geceler 
Vermediği cihazı söyle tezini kanıtla. Benim burda fanlik falan yaptığım yok. General mobile kullanıyorum. Doğruları söylemek fanliksa ne diyim yani. Neye vermiyor hangisine vermiyor kanıtlayın Allah aşkına nedir bu asıl Samsung düşmanlığı onu anlamıyorumBu samsung fanatikligi nedir yahtc sozunu tutmadi diyosun adamlar gecikmis olabilir ama veriyo guncellemeyi. Samsung insanlari kandiriyor hic vermiyor
yanlis anlama ben telefonumu falan ovmuyorum. Oyle bir fanligimda yok. Sen samsungdan vazgecme samsung sana verir guncellemeleri. Hadi iyi geceler
![]()
Hocam 5.0 buglı idi ram açısından. 5.1 de giderdiler. Ramin dolarsa restart.buda benım telefon ram M4 aqua surum 5.0

6 bekliyorumHocam 5.0 buglı idi ram açısından. 5.1 de giderdiler. Ramin dolarsa restart.![]()
Hediye gelse bile kullanmam samsungu. 84764846 tane model çıkardığı yetmezmiş gibi her modelin içindede 10 çeşit var.Samsung şu bölgesel telefon çıkarma. Bir modelin birkaç versiyonunu çıkarma işinden vazgeçse. Çatır çatır güncelleme verir. Note 3 ele alacak olursak (N9005, N9000, N9000Q, N9002, N900T) Bu da şu demek oluyor ki her cihaz için ayrı bir güncelleme ile uğraşmak zorunda kalıyor. Yapsın tek cihaz Global Güncelleme yapsın o zaman kimse Samsung'u tutamaz ama bu saçmalıktan bir türlü vazgeçemiyorlar.
Ben Note 3 kullanıyorum ama Samsung'a bakış açıp çok hoş değildir. Hediye gelmemiş olsaydı gidip almazdım da açıkçası. Cihazdan şikayetçimiyim değilim harika bir cihaz ama dediğim gibi çok fazla model ve model içi model zırvalığı yüzünden güncelleme politikaları da eklenince insanın düşündürmüyor değil.