phasan
Üye
VeriliyorM4 aqua ya verilmiyor mu marshmallow
VeriliyorM4 aqua ya verilmiyor mu marshmallow
Ben pencereden atlamaya gidiyorum5.0.0 ve hatta bazen 2 GB boşta olduguda çok oluyor baktığımda herhangi bir işlem yapmıyorum kendi optimizasyon u
Yakında marshmallow da verilir

[emoji1]Ben pencereden atlamaya gidiyorum![]()
Kaçuygulama var telefonda
Birde buna bak![]()
Tek çekirdek ve çoklu çekirdekteki performansı ölçüyor. Tek çekirdek performansı bence düşük diğeri iyi
Arkadaşlar bu test programı neyi gosteriyir ve sonuç nasıl sizce ?
ben gayet memnunum.Ekranda 7 tane uygulama açıp herşeye yetisiyorum .Samsung alıp da ( ben bu telefondan çok memnunum ) diyen kesin yalan söylüyodur. Samsung pişmanlıktır, telefonu ilk aldığında baktın çok güzel.. Aradan bir kaç ay geçtikten sonra insan sövmeye başlıyor bi an önce satmak istiyor.
Bravoben gayet memnunum.Ekranda 7 tane uygulama açıp herşeye yetisiyorum .
Hangi marka ile bunu yaparım ?
samsungdan memnun olan nadir kişilerden birisiniz.. İleriki zamanlarda daha da memnun olursunYakınımda Note 4 de var içi dolu telefonun 1 yıldır wipe data görmedi güncellemeler de kurulduBravosamsungdan memnun olan nadir kişilerden birisiniz.. İleriki zamanlarda daha da memnun olursun
Sony uzun sure destek verıyor uzun süre destek isteyenler ios ta alabilirSamsung telefonları muhteşem fakat ömrü kısa oluyor uzun ömürlü isteyen Sony veya google destekli alsın
Dinlemeyin onu ya dar bir pencereden bakıyor herşeye. Herşey zamanla değişir ama onun fikirleri asla. Samsung'un neler yapabildiğini bilmiyor hala aynı olduğunu sanıyor s4-s3 - galaxy ace den kalmış arkadaş hala öyle sorunlar olduğunu sanıyor bırakın iphone kullansın htc kullansın
ace ilk telefonumdu benim. Son telefonum ise note 3 dü. Evet samsung kendine çeki düzen vermezsse fikirlerim asla değişmez. Şuan tüm telefonları çöp.. Yazılım olmadıkca bir telefon ne kadar iyi olursa olsun çöptür.İphone bana göre ÇÖP. Başkasına göre armut çöp fazla uzatma kes.ace ilk telefonumdu benim. Son telefonum ise note 3 dü. Evet samsung kendine çeki düzen vermezsse fikirlerim asla değişmez. Şuan tüm telefonları çöp.. Yazılım olmadıkca bir telefon ne kadar iyi olursa olsun çöptür.