Haber Andorid 6.0.1 Güncellemesi Yayınlandı!

Sponsorlu Bağlantılar

Emre

Üye
5.0.0 ve hatta bazen 2 GB boşta olduguda çok oluyor baktığımda herhangi bir işlem yapmıyorum kendi optimizasyon u

Yakında marshmallow da verilir
Ben pencereden atlamaya gidiyorum :bye2:

• Beğen
Tepkiler: H0lligan

Emre

Üye
General mobile 4g ram kullanımı

Android 6.1 stock

The Pancar

The Pancar

Üye
Samsung düşmanları gitti, forum huzura kavuştu diyordum yine geldiler :dry:

• Beğen
Tepkiler: RetaXter
onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye

Galaxy S3 Resurrection Remix 5.1.1.

phasan

phasan

Üye
En kısa surede umarım Sony Xperia M4 agua gelir

emreli01

emreli01

Üye

Arkadaşlar bu test programı neyi gosteriyir ve sonuç nasıl sizce ?

byAndroid

byAndroid

Üye

Arkadaşlar bu test programı neyi gosteriyir ve sonuç nasıl sizce ?
Tek çekirdek ve çoklu çekirdekteki performansı ölçüyor. Tek çekirdek performansı bence düşük diğeri iyi

• Beğen
Tepkiler: emreli01

Koradam

Üye
Samsung alıp da ( ben bu telefondan çok memnunum ) diyen kesin yalan söylüyodur. Samsung pişmanlıktır, telefonu ilk aldığında baktın çok güzel.. Aradan bir kaç ay geçtikten sonra insan sövmeye başlıyor bi an önce satmak istiyor.
ben gayet memnunum.Ekranda 7 tane uygulama açıp herşeye yetisiyorum .
Hangi marka ile bunu yaparım ?

iphonedoocu

iphonedoocu

Üye
ben gayet memnunum.Ekranda 7 tane uygulama açıp herşeye yetisiyorum .
Hangi marka ile bunu yaparım ?
Bravo :) samsungdan memnun olan nadir kişilerden birisiniz.. İleriki zamanlarda daha da memnun olursun

Koradam

Üye
Bravo :) samsungdan memnun olan nadir kişilerden birisiniz.. İleriki zamanlarda daha da memnun olursun
Yakınımda Note 4 de var içi dolu telefonun 1 yıldır wipe data görmedi güncellemeler de kuruldu
Telefon hala ilk gunki gibi seri çalışıyor daha ne beklesin kullanan
İşin garibi 6s kullanan adamın forumun Android bölümünde ne işi var

Son düzenleme:
byAndroid

byAndroid

Üye
Dinlemeyin onu ya dar bir pencereden bakıyor herşeye. Herşey zamanla değişir ama onun fikirleri asla. Samsung'un neler yapabildiğini bilmiyor hala aynı olduğunu sanıyor s4-s3 - galaxy ace den kalmış arkadaş hala öyle sorunlar olduğunu sanıyor bırakın iphone kullansın htc kullansın

nolan_bros

nolan_bros

Üye
Samsungu yolda bulsam almam

• Beğen
Tepkiler: mesut1979

Silinen üye 2362831

Kapalı Hesap
Samsung telefonları muhteşem fakat ömrü kısa oluyor uzun ömürlü isteyen Sony veya google destekli alsın

• Beğen
Tepkiler: H0lligan, mesut1979 ve phasan
phasan

phasan

Üye
  • Beğen
Tepkiler: mesut1979
iphonedoocu

iphonedoocu

Üye
Dinlemeyin onu ya dar bir pencereden bakıyor herşeye. Herşey zamanla değişir ama onun fikirleri asla. Samsung'un neler yapabildiğini bilmiyor hala aynı olduğunu sanıyor s4-s3 - galaxy ace den kalmış arkadaş hala öyle sorunlar olduğunu sanıyor bırakın iphone kullansın htc kullansın
:) ace ilk telefonumdu benim. Son telefonum ise note 3 dü. Evet samsung kendine çeki düzen vermezsse fikirlerim asla değişmez. Şuan tüm telefonları çöp.. Yazılım olmadıkca bir telefon ne kadar iyi olursa olsun çöptür.

• Beğen
Tepkiler: nolan_bros ve mesut1979

Koradam

Üye
:) ace ilk telefonumdu benim. Son telefonum ise note 3 dü. Evet samsung kendine çeki düzen vermezsse fikirlerim asla değişmez. Şuan tüm telefonları çöp.. Yazılım olmadıkca bir telefon ne kadar iyi olursa olsun çöptür.
İphone bana göre ÇÖP. Başkasına göre armut çöp fazla uzatma kes.
Android kullanan İos bölümünde cirit atmadığı gibi sende android bölümünde cirit atma

• Beğen
Tepkiler: emreli01 ve Silinen üye 2362831

Üst Alt