Haber Andorid 6.0.1 Güncellemesi Yayınlandı!

Sponsorlu Bağlantılar

phasan

phasan

Üye
Paramız yetiyo çok şükür 6s kullanıyorum. Parası yetip de çöpe atanlar samsung fanları sizi :) hadi git işine şimdi. Samsungu savun sen.
Sen iphone o samsung kullanıyor diye kavga ediyorsunuz ya firmalar size bunun için paramı verıyor cevap hayır hiç firma size para vermeyecektir bu konular için kavga etmeye deymez

• Beğen
Tepkiler: 984657, iphonedoocu ve dragonmhmt

iphonedoocu

iphonedoocu

Üye
Sen iphone o samsung kullanıyor diye kavga ediyorsunuz ya firmalar size bunun için paramı verıyor cevap hayır hiç firma size para vermeyecektir bu konular için kavga etmeye deymez
Aynen öyle adamlar samsung samsung diye diye milleti de para tuzağına düşürüyolar adam bana gelmiş burda bilgi vermeye çalışıyo aman kalsın sen bilgi verme bana ben gayet iyi biliyorum samsungun hainliğini ;)

phasan

phasan

Üye
Aynen öyle adamlar samsung samsung diye diye milleti de para tuzağına düşürüyolar adam bana gelmiş bursa bilgi vermeye çalışıyo aman kalsın sen bilgi verme bana ben gayet iyi biliyorum samsungun hainliğini ;)
Kimse kavga etmeye deymez

Emre

Üye
Alt tarafı bi telefon markası boş verin :)

byAndroid

byAndroid

Üye
Cahile laf anlatmak köre renk tarifi icabı ne desek boş doğru şeyleri söylemek savunmak oluyordu zaten evet. Samsung kullanmıyorum şuan Gm 4g kullanıyorum ama bunun bir önemi yok. Sen yolunda devam et

Rygebin

Rygebin

Üye
Bu forumda 1 senedir şu tartışma yapılmıyordu. Boş işlerle uğraşıyorsunuz.

byAndroid

byAndroid

Üye
  • Beğen
Tepkiler: onurcngzhn34 ve kaankulahli
Sarangni

Sarangni

Üye
Yemin ediyorum şu parası yetmeyip gio, ace, wonder serilerini kullanan alt seviye cihazlarıyla karşılaştırma yapıyorsunuz ya pes! Farklı firmaların o seviye cihazlarına bak bi yada note serisinin bir rakibi var mı yada edge serisi gibi bir teknoloji diğer firmalarda var mı? Hayır gelmiş bana burda s2, s3 diyor o dönemlerde diğer firmlarin düzgün bir telefonu bile yoktu. Htc M serisi s4 ile piyasa çıktı sony Z serisi de öyle. Ondan önce düzgün telefonları varmiymis bak bakalım. Gelmiş burda laf cambazlığı yapıyorsun git htc git iphone kullan. Böyle devam et çöplüğe dönüştürme şurlari saçmalıyorsun şurda
Gio niye gömdün ya hu :D 2011 de 500~600 arası para verdim o cihaza. Android dair ne varsa o cihaz ile öğtendim. O zaman Wonder çıktı çıkacaktı galiba ve piyasa da bu kadar iyi orta seviye cihaz yoktu. Ace 800 TL aldı insanlar çünkü cihaz yoktu doğru düzgün. :D Şimdi piyasa çok iyi. 600 ~800 arası GM 4G, Meuzi vs gibi iyi cihazlar alınıyor.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: byAndroid ve onurcngzhn34
onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
2012de galaxy s3 aldım banamısın demiyor hala kullanıyorum.
ama değişme vakti geldi :) galaxy j7 alıcam 2 haftaya kadar

byAndroid

byAndroid

Üye
Gio niye gömdün ya hu :D 2011 de 500~600 arası para verdim o cihaza. Android dair ne varsa o cihaz ile öğtendim. O zaman Wonder çıktı çıkacaktı galiba. O zaman piyasa da bu kadar iyi orta seviye cihaz yoktu. Ace 800 TL aldı insanlar o zamanlar. :D Şimdi piyasa çok iyi. 600 ~800 arası GM 4G, Meuzi vs gibi iyi cihazlar alınıyor.
Bi arkadaşta gio vardı o zamanlar bende GALAXY S fena eziyordum ya ekran süper amoled falan benim büyük, kamera falan. Tabi o zamanlar iyiydi yine yani o segmente farklı firmanın telefonu yoktu ki düzgün millet de alıyordu. Hani yalan yok bende Androidde galaxy s te ustalastim romdur roottur hepsini onda öğrendim böyle cihazların böyle getirileri de oluyor güzel bişey

reflex

reflex

Üye
S4 mini cihazım sadece bir güncelleme aldı ve orda bırakıldı s5 mini cihazı s4 mini kadar iyi olmasa da ki bu antutuyu göre bir sonuş 5.0 alıcak şimdi samsung sözünü tutmadı burda vericez dendi sonra s3 teki gibi kıvırdı. Donanım seviyesinde o güncellemeyi çok rahat alan telefonlar var (Google android one mesela) 18 aylık güncelleme desteği olmadı hiç bir şekilde 7 ayda bitti hatta 6 bile denebilir bu konuda amiral gemilerine de güncelleme vermicekse yok artık yani 2 3 tane versin onu da yapmazsa bu firma ne yapacak ? Sony bu konuda tek geçerim geriye dönük cihaz desteği çok iyi apple zaten belli tek tip telefon var onun güncellemeyi bu kadar çok vermesi normal ama samsungu savuncak adam heleki 18 ay dicek adamın alnını karışlarım. Amiral gemileri hariç.

emreli01

emreli01

Üye

Lenovo Vibe S1

phasan

phasan

Üye

Üst Alt