Forumda paylaştım , telefon hızlanmışSadece Android One için yayınlanmış sanırım.
.Benim anlamadığım bu özellik neden tüm telefonlardan yavaş yavaş microsd kaldırılken ekleniyorMarshmallow geldi mi sana geldiyse söyle bir özellik olcakmıs 6.0 da hafıza kartı dahili hafıza gibi gösterme olcakmıs dogru mu bu
özellikle de google nexus 5X ve 6P de microsd olmaması buna çok ters.Onu bende anlamadım ama o özellik var vende evetBenim anlamadığım bu özellik neden tüm telefonlardan yavaş yavaş microsd kaldırılken ekleniyorözellikle de google nexus 5X ve 6P de microsd olmaması buna çok ters.

GelmezDarısı S3'e
O güzellikler neler mesela? Şuan 3gb'tan 1.5gb full boşta 6 ile 2 gb'a çıkacaksa harikaBiraz araştırma yaptım da Android 6 guzel benziyor gelirse kullanmayı dusunuyorum en cok lazım olanda bana hafıza sorunu çözülmesi

1.5 gb yetmiyor mu hepsini mi kullanıyorsun!O güzellikler neler mesela? Şuan 3gb'tan 1.5gb fu ll boşta 6 ile 2 gb'a çıkacaksa harika![]()
Arkaya 3-5 oyun atıyorum 600 lere iniyor ne kadar çok o kadar fazla uygulama1.5 gb yetmiyor mu hepsini mi kullanıyorsun!

Marsmallow güncellemesinin amacı Pil ve Ram kullanımı azaltmak zaten.Arkadaşlar bunu CM13 Marsmallow konusunda buldum sizce de dehşet değil mi? 1.9GB RAM boşta!
Pili gerçekten güxel düzeltiyorda ram iyi değildi 4G'deMarsmallow güncellemesinin amacı Pil ve Ram kullanımı azaltmak zaten.
.Birazda kullandığınız uygulamalara bağlı tabi.Pili gerçekten güxel düzeltiyorda ram iyi değildi 4G'de.
Tarayıcı açık sadeceBirazda kullandığınız uygulamalara bağlı tabi.
..