8. Maxicep #İzmir# TURKUAZ Buluşması - 6 TEMMUZ 2008 - 11.00

Sponsorlu Bağlantılar

mervecan

mervecan

Üye
manisadan kimse gelmioo die laf söylemişsiniz ozan beyy herkese sordunuz mu???

Quattro

Quattro

Üye
manisadan uğur ve gülesin büyük ihtimalle katılamıyor başkada ciddi olarak katılmak isteyen yok olsa gerek, ha eğer varsa buyursun gelsin kapımız açık...:oke:

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
manisadan kimse gelmioo die laf söylemişsiniz ozan beyy herkese sordunuz mu???
Gerek var mı ?
Manisa' dan herkes Gülesin ve Uğur la birlikte, onlar için geliyor sanki başkası için gelen olacak mı ?
Keşke olsa ancak durum bu.

Neyse İstanbul ve Eskişehir' den de dostlarımızı bekliyoruz :oke:

mervecan

mervecan

Üye
kimse için gelmem ama kerim gelirse bende gelirimm:)

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Kerim gelemeyecek tatilde olduğu için .

mervecan

mervecan

Üye
tühh yaaa şimdi kimin için geleyimm ben :(

leiche

leiche

Emekli Yönetici
biz taaaaaa e.şehirden geleceğiz neslein ile birlikte sizlerle tanışmak gezmek güzel vakit geçirmek için
sen bi tek kerem için diyorsunki ben kimi içi gelecem :birak:

mervecan

mervecan

Üye
öncelikle diablos senden özür diliyorumm eevet yanlış anlamışım galiba ben kusura bakma:oke: bide neslein yaa haklısın ama manisadan tek başıma nası gelicem ki yanımda gelicek birini bulursam gelmeye çalışıcam sadece maxi üyeleri içinn bu arada kerim kardeşim benim onu çook sevdiğim içinn öyle dedim tatilde olduğunu biliyordum çünkü gelemeyeceğinide biliyordum :) sanırsam sansasyon yaptımm:P:

--------------- Ekleme ---------------

buarada bana yazan neslein deilmiş leiche miş başıma güneş geçti sanırsamm hoş görünn :(

jöly

Üye
baştan okuyunca şoka girdim önce güzelim İzmir'in suyu mu çıktı da spil diyorsunuz diyecektim bu konuda van_hoijdonkla aynı fikri savunuyordum..turkuaz güzel bir seçim de negative beni uyandırman lazım 11de orda olmam için ;)

not:Blackrose sakın geliyorum yazma sen ne zaman geliyorum yazsan hiçbir buluşmaya katılmadın kesin buna da gelmezsin :D

candemir316

candemir316

Üye
teleferik 1 seneden beri kapalı tadilatta arkdaşlar haberiniz olsun en güzeli inciraltı bin 270'e son durakta in :) bu arada pazar günü saat erken değil mi? hani çalışıyoruz uyku falan?

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
öncelikle diablos senden özür diliyorumm eevet yanlış anlamışım galiba ben kusura bakma:oke: bide neslein yaa haklısın ama manisadan tek başıma nası gelicem ki yanımda gelicek birini bulursam gelmeye çalışıcam sadece maxi üyeleri içinn bu arada kerim kardeşim benim onu çook sevdiğim içinn öyle dedim tatilde olduğunu biliyordum çünkü gelemeyeceğinide biliyordum :) sanırsam sansasyon yaptımm:P:

buarada bana yazan neslein deilmiş leiche miş başıma güneş geçti sanırsamm hoş görünn :(

Estağfirullah...SaygıLar;)

KarakayA67

:( benım okul bıttı memlekete gıdorum yha keske bende gelebılseydım daha erken olsaydıda

DefectoR

Üye
TURKQUAZ güzel seçim Ahmet abi gezilcek yerleri iyi biliyor ( gençlik mekanları :) ) yorumları okudumda bi çok arkadaştan bahaneler var mesela izmin biten diyenler sonra kerim gelirse gelirim diyenler :) şunu önerirm maxicep buluşmalarına şahıslar için gidecekseniz hiç gitmeyin maxicep buluşmasına gidecekseniz maxicep için gidin ki asıl tadı o zaman olsun ;) sizlere iyi eğlenceler şimdiden ve iyi geceler

a21a

a21a

Emekli Yönetici
TURKQUAZ güzel seçim Ahmet abi gezilcek yerleri iyi biliyor ( gençlik mekanları :) ) yorumları okudumda bi çok arkadaştan bahaneler var mesela izmin biten diyenler sonra kerim gelirse gelirim diyenler :) şunu önerirm maxicep buluşmalarına şahıslar için gidecekseniz hiç gitmeyin maxicep buluşmasına gidecekseniz maxicep için gidin ki asıl tadı o zaman olsun ;) sizlere iyi eğlenceler şimdiden ve iyi geceler

:oke::oke:

mervecan

mervecan

Üye
abii şakaydı demiştimm yaw:( bende katılıyorum dediklerinize bahane olmamalıı biz maxi olarak aileyizz ;)

JaNbErG

JaNbErG

Emekli Yönetici
6temmuzda Gelebilirim Nega Dün Konusmustuk Senınle Yazlık durumu Olmassa Gelırım Olursada Gelırım:)
:D

Not:Gelcem Diyipte Gelmemezlik Yapmayız ..........

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Zaten kesin gelcen gözüyle bakıyordum , sevindim kardeş. :oke:

mervecan

mervecan

Üye
canberk bişi sorabilirmiyimm özlemde gelioo dimi ????

Ben cvbımı aldım janberk teşkür ettimm

candemir316

candemir316

Üye
söyleye söyleye dilimde tüy bitti yaw teleferik kapalı diye daha yeni uyanıyosunuz şimdide nereye gidiliceğini çözemedim spilmi? karagöl mü? dağ mı deniz mi neresi