recep ivedikten kesitler

Gerek var mı ?manisadan kimse gelmioo die laf söylemişsiniz ozan beyy herkese sordunuz mu???

bide neslein yaa haklısın ama manisadan tek başıma nası gelicem ki yanımda gelicek birini bulursam gelmeye çalışıcam sadece maxi üyeleri içinn bu arada kerim kardeşim benim onu çook sevdiğim içinn öyle dedim tatilde olduğunu biliyordum çünkü gelemeyeceğinide biliyordum
sanırsam sansasyon yaptımm

öncelikle diablos senden özür diliyorumm eevet yanlış anlamışım galiba ben kusura bakmabide neslein yaa haklısın ama manisadan tek başıma nası gelicem ki yanımda gelicek birini bulursam gelmeye çalışıcam sadece maxi üyeleri içinn bu arada kerim kardeşim benim onu çook sevdiğim içinn öyle dedim tatilde olduğunu biliyordum çünkü gelemeyeceğinide biliyordum
sanırsam sansasyon yaptımm
--------------- Ekleme ---------------
buarada bana yazan neslein deilmiş leiche miş başıma güneş geçti sanırsamm hoş görünn![]()
) yorumları okudumda bi çok arkadaştan bahaneler var mesela izmin biten diyenler sonra kerim gelirse gelirim diyenler
şunu önerirm maxicep buluşmalarına şahıslar için gidecekseniz hiç gitmeyin maxicep buluşmasına gidecekseniz maxicep için gidin ki asıl tadı o zaman olsun TURKQUAZ güzel seçim Ahmet abi gezilcek yerleri iyi biliyor ( gençlik mekanları) yorumları okudumda bi çok arkadaştan bahaneler var mesela izmin biten diyenler sonra kerim gelirse gelirim diyenler
şunu önerirm maxicep buluşmalarına şahıslar için gidecekseniz hiç gitmeyin maxicep buluşmasına gidecekseniz maxicep için gidin ki asıl tadı o zaman olsun
sizlere iyi eğlenceler şimdiden ve iyi geceler