Abi imrendirin siz insanları bakalım ne olacak...
Seneye görceniz siz
Leiche sende beni bi daha arama senlede kestim iletişimiKestin demek bileti
![]()

Sayı ile sayıp liste çıkarmak istemiyorum çünkü sonra canımız sıkılıyor, gelen gelsin tahminim 11-12 kişi olacağızkimler gelio ki... kaç. kişi olduk
teleferik acıldımı bilmiyorum ben izmirde oturuyorum 2 ay önce gitmiştim kapalı demişlerdi arıza olmuş kabinin boşlamış biri çakılmış aşagı ondan dolayı kapatmışlar arasıra bakıyorum çalışmıyor ama siz yineden bi soruşturun.....
nasıl yani ben güvenli sanıyordum. allahtan kapalıymış o zaman.hemen tırstın bakıyorumda.nasıl yani ben güvenli sanıyordum. allahtan kapalıymış o zaman.

hemen tırstın bakıyorumda.
eskişehir'de ranger'den korkmuyordun, teleferik ondan daha tehlikeli değil bence.![]()
teleferiğin telleri eskidi diye teleferik kullanılmıyor. Ama tepeye çıkılan bir yol var ordan arazi aracıyla rahatlıkla gidilebiliyor tabi yolda karşınıza birşey çıkmaması için doğa ediyorsunuz çünkü yol tek şeritli.teleferik acıldımı bilmiyorum ben izmirde oturuyorum 2 ay önce gitmiştim kapalı demişlerdi arıza olmuş kabinin boşlamış biri çakılmış aşagı ondan dolayı kapatmışlar arasıra bakıyorum çalışmıyor ama siz yineden bi soruşturun.....
yazlığa gitmezsem ordayım.

teleferik daha 1.5 sene kapalı kalacamış arkadaşlar bilginize bi de bu buluşma olayı kesin mi nasıl oluyor şimdi