8. Maxicep #İzmir# TURKUAZ Buluşması - 6 TEMMUZ 2008 - 11.00

Sponsorlu Bağlantılar

leiche

leiche

Emekli Yönetici
sanırım bu ay sonu maddi sıkıntımızı atıyoruz. eğer neslein pazar günü için iş yerinden izin alabilirse bekle bizi izmir.

toprakumit

toprakumit

Üye
Ben oradayken demiyodun ama bunları :agla2:

oTToMaNiAc

oTToMaNiAc

Üye
cesmee,gumuldur,foça daha ne dıım :islik

safakk

safakk

Üye
iyide nega abi teleferik kapalı değil mi bildiğim kadarı ile bir arza sonucu son bir kaç aydır kullanılmadığı yazıyordu hatta yerine yeni teleferik yapılacağını yazıyordu yeni asır gazetesinde nasıl olcak ozaman buluşma :allalla:

ksk_dennis

ksk_dennis

Üye
abi sabah 11çok erken dillmi yaw:(:(

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Bakalım Teleferik' in az da olsa kapalı olma ihtimali var normalde her yıl bu zamanlarda açık oluyor, ögrenelim kapalıysa planı değiştiriz önemli olan gelmeye karar vermeniz.

safakk

safakk

Üye
yok zaaten gelirim de işte o haber aklıma geldi şimdik de söyliyim dediydim :)

dreamgirls

dreamgirls

Üye
aslında bu pazar yapsaydık daha iyi olurdu ama izin aldım bnde geliyorum negative uygun görürsen orda orman içerisinde yürüyüş yapmak için çok uygun alanlar var azcık yürüyüp önceki mesajımda eklediğim resimin olduğu yere gidebiliriz doğası çok güzel oraların biz şubatta gitmiştik sabahları çok güzel kırağı oluyor :)

doğa yürüyüşü iyi, güzel de, bu kene trafiğinde pek akıllıca olmasa gerek herhalde.:allalla:
nolur nolmaz, şimdi yaz her yerde börtü böcek. :nono:
olmaz olmaz demeyin, allah korusun:megafon::oke:

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Arkadaşlar TELEFERİK kapalı olduğundan İPTAL :)

Başka alternatifleri konuşalım .. :(

Spil diyordu manisalılar mesela

safakk

safakk

Üye
Arkadaşlar TELEFERİK kapalı olduğundan İPTAL :)

Başka alternatifleri konuşalım .. :(

Spil diyordu manisalılar mesela
nega abi spil ilkbaharda güzel oluyor birde kışları yazın pek güzel olduğunu söyleyemem ama tabi orası derseniz de olur ben karagöl derim eğer kabul ederseniz :)

leiche

leiche

Emekli Yönetici
teleferik düşlerim yarım kaldı :birak:

mervecan

mervecan

Üye
yaaaa:( kapalımıymışşş çok üzüldümm ama :aglabi denk gelmicek yaaa hayırlısı olsun yeni geziniz..

leiche

leiche

Emekli Yönetici
Önemli olan bir arada bulunmak değil mi yoksa :deal:

tabiki öyle ama daha bu buluşma olmadan önce nesli ile bi ara uludağa yada izmire gidip teleferiğe binelim dedik üstüne buluşma olunca süper olmuştu. neyse gene süper olacak sizleri yakından tanımış olacağız ;)

ycg35

ycg35

Üye
Gülesin abla kene konusunda haklısın ama ne diyim yani ormanlık alan sonuçta neyse teleferik iptal olmuş :( yeni yer belirleme konusunda bnde bişeyler söyleyeyim mesela kemalpaşa nif olabilir ama orasıda ormanlık alan :coold:

dreamboys69

dreamboys69

Üye
manisa spil olursa gelebiliriz.izmir olursa biraz zor bu aralar.yinede belli olmaz:hmmm

dreamgirls

dreamgirls

Üye
herkesi spile bekliyoruuuuuuuuuuzzz... :megafon::alkis:ok2:
orası da ormanlık ama kene yok, bizzat biz test ettik.
:10numara:
ama yinede dikkatli olmak gerek, ona göre ;)

elmyra

Üye
Ben yine her zaman olduğu gibi hepinize iyi eglenceler dileyecem ;););)

mervecan

mervecan

Üye
benii bütünn keneler yesinnkkii çok sıkılıyorumm:( umarımm diğer buluşmalarr gibi güsel olurr herkes eğlenirr.. bizde fotgraflara güselce bakarızz artık istisnalar olarak

macline

macline

Üye
tabiki öyle ama daha bu buluşma olmadan önce nesli ile bi ara uludağa yada izmire gidip teleferiğe binelim dedik üstüne buluşma olunca süper olmuştu. neyse gene süper olacak sizleri yakından tanımış olacağız ;)

Ege nin incisi iZMİRİ gezmek harika. Şayet uludağa gelirseniz yani Bursaya bana Pm den haber ver leiche...

Bide bu spilspil denilen şey ne oluyo yaa sakın yer adı demeyin Memlekette Türkçe yazılan yer adı kalmayacak :D