Maxicep - İZMİR Doğal yaşam Parkı buluşması

Sponsorlu Bağlantılar

dreamboys69

dreamboys69

Üye
işallah yarın da yağmur yağmaz bu gün malum yağmurlu yarın da olmasın da bu arada şirince gezisindeki gibi misafir arkadaş getirebilir miyiz :oke:
bizim buluşmlardaki amacımız forum üyeleri ile tanışıp kaynaşmak.genelde forum ile ilgili konular konuştuğumuz için misafirler sıkılabilirler ve doğaldır sıkılmaları.tabiki getirmek yada getirmemek size kalmış birşey.
yağmurlu olacagını söylemiştim:)
birkaç hafta sonraya erteleyebiliriz...

buarada buhafta sonu için iki plan vardı. a planı yani maxi buluşması iptal olunca b planını yaparız bizde:)

CoYoTe®

CoYoTe®

Üye
B Planı Ne?

CoYoTe®

CoYoTe®

Üye
Valla Eğer Buluşma Olmıycaksa..Bende Ailemle Hediyelik Eşya Fuarına Gidicem..:)

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
ya ben çok gelmek istiyorum ama çok önemli bir işim çıktı kahretsin kısmet başka bir zaman artık
size ii eglenceler

dreamboys69

dreamboys69

Üye
ya ben çok gelmek istiyorum ama çok önemli bir işim çıktı kahretsin kısmet başka bir zaman artık
size ii eglenceler
gelmiyorsan buluşmayı iptal ederiz senin için:naughty:

bizde yarın yılbaşı fuarına gidiyoruz:op:

CoYoTe®

CoYoTe®

Üye
Yağmur Var Dediniz Kandırdınız:(

OGUZ_87

OGUZ_87

Üye
kardeşlerim geleceğim diye adımı yazdırdım ama sabah telefon açıldı ben bu arada forklor gösterilerinde yer alıyorum özdere belediyesinin düzenlediği şenlik vardı ekipte görev almak istemedim ama oyuncu arkadaşımız hastalanınca apar topar beni evden aldılar yani kusura bakmayın daha yeni geldim eve :agla:mahcup:

--------------- Ekleme ---------------

bu arada buluşma oldumu nasıldı yorumlarınızı merakla bekliyorum arkadaşlar

a21a

a21a

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Yağmur Var Dediniz Kandırdınız:(

kimse kimseyi kandırmadı..bir gün önce tüm kaynaklar şiddetli yağmur olacağını söylüyor du.. terside olabilirdi... fakat yağmur yağmadı hava bozuk olsa da.. yapacak birşey yok.. kimseyi de yağmur altında
perişan etmek riskine giremeyiz.. sen gitmedin.. bizde gitmedik.. bu buluşma şartların en uygun olduğu zamanda yeniden gündeme gelecek zaten..:oke:

Ozan

Ozan

Admin
Bugün yakın bir arkadaşım ailesiyle gitmiş yağmur da yok şans işte normalde biz de gerçekleştirebilirdik bu buluşmayı kısmet değilmiş diyelim haftaya nasıl hava durumu acaba ?

a21a

a21a

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bugün yakın bir arkadaşım ailesiyle gitmiş yağmur da yok şans işte normalde biz de gerçekleştirebilirdik bu buluşmayı kısmet değilmiş diyelim haftaya nasıl hava durumu acaba ?

bir gün önce hava yağışlı diyen kaynaklar yanılıyor Ozan. 1 hafta sonrasını nasıl öğreneceğiz ki..
ne biçim hava tahmini yapıyorlar anlamıyorum.. :hmmm hava güzeldi bugün.. serin olsada. tam buluşmalık tı..

jöly

Üye
yılbaşından sonra uygun bir zaman ayarlar yeni yılda yaparız biz de buluşmamızı...

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
:ehe

OGUZ_87

OGUZ_87

Üye
inşallah

furkan03

Üye
Ya işte büyükşehir avantajları....Yani Afyon buluşması yapalım desek kimse çıkmaz...:D..zaten buluşulacak bi yerde yok..:D...en iisi şansıma küsmem...

glsr

glsr

Üye
Bende katılabilir miyim?

a21a

a21a

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bende katılabilir miyim?

maxicep'e üye olan herkes katılabilir... :oke:

Havanın yağışlı olması sebebiyle bu buluşma iptal edilmişti.. en kısa zamanda yeniden bir gün belirleyip buluşmayı organize edeceğiz.

ycg35

ycg35

Üye
aslında iptal edilmesine sevindim :D daha önceki tarih bana uymuyordu 1 seneden beri şu maxicep buluşmalarından birine katılmak istiyordum inşallah bu buluşmaya katılıcam (inşallah diyorum çünkü heran bir işim çıkabiliyor kendime zaman ayırmam bile zor şu günlerde..) bu arada önceki sayfalarda mesajları okumadım belki yazılmıştır 777 numaralı otobüs karşıyakadan doğal yaşam parkına ulaşımı sağlıyor..

Üst Alt