Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
walla beni alakadar etmez en bu akşam geceye doğru biniyorum. gezmeye vede tabi tanışmaya geliyoum. kelek yapan olursa iş teklifi falan bengene gezerim ama benle tanışma fırsatını kaçırmış olur
Salihyet
Üye
ya iş çok kıyak diyebilrim yani geri tepemedim, ztn ali abi ile gelecektim.. artık istanbulda bi buluşma yapıp resimleri foruma koyarız , az buçuk telafi etmeye çalışıcaz Herkezden özür diliyorum, iki dir iş yakama yapıştı :S hayırlısı..
Evime az önce girdim ben ve inanılmaz yoruldum .
Öncelikle katılan tüm arkadaşlara teşekkürler.
Eskişehir' den ve Manisa' dan gelen misafirlerimize de geldikleri ve bizi yanlız bırakmadıkları için özel bir teşekkür ederim.
Özellikle son ayrılmadan önceki, kuğu sefası , pedal çevirme işinde beni yordu
Ben telefonun şarjı bitene kadar kendi çektigimiz 3-5 resmi koydum konuya, onun dısındaki diğer tüm resimleri ( savaş gemisini - müze olarak gezme esnasında özellikle ) Uğur paylaşır.
kuğu sefasında iyi kas yaptık ozanla
arkadakilerde sadece safasını südü ama e güzeli nesliydi
prenses gibi en onde oturdu gerçi fotoları uğur koyunca ayrıntılı olarak görürsünüz