8. Maxicep #İzmir# TURKUAZ Buluşması - 6 TEMMUZ 2008 - 11.00

Sponsorlu Bağlantılar

leiche

leiche

Emekli Yönetici
walla beni alakadar etmez en bu akşam geceye doğru biniyorum. gezmeye vede tabi tanışmaya geliyoum. kelek yapan olursa iş teklifi falan :ehe bengene gezerim ama benle tanışma fırsatını kaçırmış olur :D

Salihyet

Salihyet

Üye
ya iş çok kıyak diyebilrim :) yani geri tepemedim, ztn ali abi ile gelecektim.. artık istanbulda bi buluşma yapıp resimleri foruma koyarız :) , az buçuk telafi etmeye çalışıcaz :( Herkezden özür diliyorum, iki dir iş yakama yapıştı :S hayırlısı..

dreamboys69

dreamboys69

Üye
bol fotoğraf çekin:oke:bol bol eğlenin:)

xkadir61

xkadir61

Üye
herkese iyi eğlenceler diliyorum. aranızda olabilmek vardı. ama birdahaki izmir buluşmasında inşallah sizlerleyim.:)

DefectoR

Üye
nega aslında geleyim diye düşündüm ama son anda yarın önemli bi işim olduğunu hatırladım :) neyse zaten biz bu gün görüşmüştük ;)

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Gelsen iyi olurdu neyse yarın sabah görüşürüz artık geleceklerle.

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Herkese iyi eğlenceler. :oke:

researcher

Üye
Bulusma bitti mi..?

dreamboys69

dreamboys69

Üye
aynen bitmedimi daha:allalla:

researcher

Üye
Dreamboys simdiye on kere kopyardı resimleri de bu sefer o gitmemis...

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Ozan denize düşmüş. Kurtulduk. :D

researcher

Üye
Nası yani...?...nayır...nolamaz....

dreamboys69

dreamboys69

Üye
saat 2 gibi anca biter fotoların yüklenmesi:sn:

Ekli dosyalar

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Evime az önce girdim ben ve inanılmaz yoruldum .
Öncelikle katılan tüm arkadaşlara teşekkürler.
Eskişehir' den ve Manisa' dan gelen misafirlerimize de geldikleri ve bizi yanlız bırakmadıkları için özel bir teşekkür ederim.

Özellikle son ayrılmadan önceki, kuğu sefası , pedal çevirme işinde beni yordu :ehe

Ben telefonun şarjı bitene kadar kendi çektigimiz 3-5 resmi koydum konuya, onun dısındaki diğer tüm resimleri ( savaş gemisini - müze olarak gezme esnasında özellikle ) Uğur paylaşır.

Resimler
http://www.maxicep.com/maxicep-bulu...bulusmasi-fotograflari-148870.html#post951326

İyi Geceler.

leiche

leiche

Emekli Yönetici
kuğu sefasında iyi kas yaptık ozanla :ehe
arkadakilerde sadece safasını südü ama e güzeli nesliydi :)
prenses gibi en onde oturdu gerçi fotoları uğur koyunca ayrıntılı olarak görürsünüz ;)