8. Maxicep #İzmir# TURKUAZ Buluşması - 6 TEMMUZ 2008 - 11.00

Sponsorlu Bağlantılar

Negative

V.I.P Üye
benii bütünn keneler yesinnkkii çok sıkılıyorumm:( umarımm diğer buluşmalarr gibi güsel olurr herkes eğlenirr.. bizde fotgraflara güselce bakarızz artık istisnalar olarak
Kişiler, kendi istisnalarını kendileri yaratır ...

Neyse ummarım güzel bir buluşma olacaktır ...

mervecan

mervecan

Üye
bayımm istisnaların ne kadar inatçı olduğunu bildiğinizi sanıyorumm...
ve istediklerini her şekilde yapabildiklerini konuyu uzatmaya gerek yokk
süprizlere açık olan bir site maxi dimi bana da açık ozaman :oke:

safakk

safakk

Üye
valla ben karagöl de ısrarcıyım yolu bozuk bi yer ama manzarası ve dağın tepesindeki doğal gölün yanı başında mangal yapmak ayrıca dağ havası çekmek ve tüm bunlara ek olarak giderken ki izmir'in mükemmel manzarası isteyene fotograflarını gösterebilirim :):oke:

Speedy

Speedy

Üye
6 Temmuz bir bana uymadı herhalde ilk önce geliyorum mutlaka orda olucam diye msj atıyordum ama müfettişlik sınavı aklıma geldi o yüzden 6 Temmuzda İstanbulda ben sınavda olurken sizler gelemeyenlerin adınada eğlenin.Ozana canlı olarak bağlanıp eğlencenize ortak olmaktan başka birşey yapamıycaz gb.Sınav günü ile denk gelmesi üzücü oldu ama bir daha ki buluşmada organize olma dileği ile...İyi forumlar Maxicep ailesi..

toprakumit

toprakumit

Üye
Çiğköfte yerken beni düşünün tammammı :agla2:

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
6 Temmuz bir bana uymadı herhalde ilk önce geliyorum mutlaka orda olucam diye msj atıyordum ama müfettişlik sınavı aklıma geldi o yüzden 6 Temmuzda İstanbulda ben sınavda olurken sizler gelemeyenlerin adınada eğlenin.Ozana canlı olarak bağlanıp eğlencenize ortak olmaktan başka birşey yapamıycaz gb.Sınav günü ile denk gelmesi üzücü oldu ama bir daha ki buluşmada organize olma dileği ile...İyi forumlar Maxicep ailesi..
Bu kötü oldu keşke gelebilseydin herkese uyuyor simdide sana uymuyor .
Çiğköfte yerken beni düşünün tammammı :agla2:
Tamam ağlama sende yeter hem gelmek istemiyordun hemde simdi ağlıyorsun :nono:

:kop:

dreamboys69

dreamboys69

Üye
spil için ulaşım sorunu olcak diye dert etmeyin onuda hallettik;)

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Arkadaşlar izmir deniz demektir, dışardan biri olarak İzmir dendiğinde aklıma güneş ve deniz geliyor, ama sizin konuştuğunuz yerlere bakarsak spil (sanırım ağaçlık alan) zaten burada da yapabileceğimiz bir şey.

Dolayısıyla ben yokum, size iyi eğlenceler. İzmir dendiğinde hiç orman veya ağaçlık alan aklıma gelmezdi, demek öyleymiş. Güzelim hava varken, gideceğiniz yeri düşününce. :)

a21a

a21a

Emekli Yönetici
Arkadaşlar izmir deniz demektir, dışardan biri olarak İzmir dendiğinde aklıma güneş ve deniz geliyor, ama sizin konuştuğunuz yerlere bakarsak spil (sanırım ağaçlık alan) zaten burada da yapabileceğimiz bir şey.

Dolayısıyla ben yokum, size iyi eğlenceler. İzmir dendiğinde hiç orman veya ağaçlık alan aklıma gelmezdi, demek öyleymiş. Güzelim hava varken, gideceğiniz yeri düşününce. :)

bu görüşe bende katılıyorum. sipil Manisanın.. manisa buluşmasında gidildi sipile.. Buluşma İzmir buluşması.. Sanırım dream arkadaşların manisadan gelememesi engeli var.. Fakat.. kimisine gün uymuyor.. kimisine yer uymuyor...bu durum herhalikarda ortaya çıkacak..
Dolayısıyle; yer ve gün ilan edilir. herkes buna göre hazırlanır. gelir yada gelmez...
yer konusunda da bir önerim var... TURKUAZ.. güzel bir yer.. eğlence yerleri ve deniz kenarı gayet İzmiri anlatan bir mekan.. önerimdir..:oke:

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
bu görüşe bende katılıyorum. sipil Manisanın.. manisa buluşmasında gidildi sipile.. Buluşma İzmir buluşması.. Sanırım dream arkadaşların manisadan gelememesi engeli var.. Fakat.. kimisine gün uymuyor.. kimisine yer uymuyor...bu durum herhalikarda ortaya çıkacak..
Dolayısıyle; yer ve gün ilan edilir. herkes buna göre hazırlanır. gelir yada gelmez...
yer konusunda da bir önerim var... TURKUAZ.. güzel bir yer.. eğlence yerleri ve deniz kenarı gayet İzmiri anlatan bir mekan.. önerimdir..:oke:

Abi ben İzmir diye geleceğim, babama soruyorum Spil neresi diye bilmiyorum diyor. 1 seneye yakın İzmir'de yaşamıştı. Sanırım Manisa'ymış senin dediğine göre.

Buluşma da una uyuyo buna uymuyor olmaz ki. Saati, tarihi mekanı yazarsın gelen gelir gelmeyen gelmez. O zaman herkese yakın nokta belirliyorsak bana da Kocaeli yakın. Gelin orda yapalım o zaman :)

safakk

safakk

Üye
deniz derseniz de foçaya gidelim mangal durumu olursa da karagöle gideelim hem de dağ havası çekeriz dahası izmir manzarası görürüz eğer ora neresi derseniz internette fototgrafları var gösterebilirim :oke:

oTToMaNiAc

oTToMaNiAc

Üye
abi bende bastan beri ozanada soledım burdada yazdım foca , kusadası,gumuldur,çesme yaz gunu bulusma dedıın buralarda olur dağa tepeye tırmanmaya gerek yoq o sıcakta

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Buluşma Büyük ihtimal İZMİR' de TURKUAZ ' da olacak.

Deniz, güneş, güzel mekanlar, açık hava, sahil.

Ahmet ve Ahmet Abi' ye katılıyorum İzmir Buluşması dediysek görünüşe de bakarsak, İzmir' de olmasından yana herkes.

Spil zaten masraflı olacağa benziyor ulaşım yönünden.

Dolayısı ile

İZMİR - TURKUAZ :oke:

oTToMaNiAc

oTToMaNiAc

Üye
10 Numara Mekan Bekle Bızı Turkuaz :heyo2::biggrin::bud::eller:

safakk

safakk

Üye
yanlız turkuaz tam olarak neresi biraz cahilimde :)

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
KONAK - PİER ' de buluşacağımız ve birlikte gideceğimiz için, herkesin tam olarak bilmesi gerekmiyor zaten :)

Quattro

Quattro

Üye
Turkuaz bencede deniz olmazsa en iyi seçim şuanda:oke:

a21a

a21a

Emekli Yönetici

böyle bir yer TURKUAZ...

İZMİR İnciraltı bölgesinde, üniversite öğrencilerinin, gençlerin, her kesimden insanın gittiği nargilenin, çayın biranın deniz güzelliğinde buluştuğu sosyal tesislerle dolu belediyeye ait çok hoş bir mekan..

mervecan

mervecan

Üye
izmirli deilim belki ama turkuazın geceside gündüzü de süper farklı bi havası olan bi yerr zaten izmirr güsel be yaww:)