6300 Yazılım güncelleme ( 6.01) en son sürüm!

Sponsorlu Bağlantılar

naprosyn

Üye
beyler ben güncelledim.
tel türkçe falan herşey güzel fakat sms gönderemiyorum şuan.
gönderilemedi bilmemne bilmemne diyip duruyo sürekli :S

ÖlümsüzTürk

Üye
Buyuk bir hevesle buldum bu sayfayı : ) Fakat simdiye kadar okudugum yorumlar acıkcası beni tedirginleştirdi. Guncellemeden vazgectim

b1c3r

Üye
tşklr

GardiyanTR

Üye
bende 6.60 ı yükLü fazLa bi değişikLiği yok bence..sağoLasın payLaşım için..

yalcın1988

Üye
acmıyokı kardesim

By-neo

Üye
ben Nokianın sitesinden indirdim ingilizce cıktı sonra dil menusune baktım5 tane dil war we türkçe yok bunu yuklersem telefonum türkçe olurmu????

memcho35

memcho35

Üye
şimdi arkadaşlar bende nakia'dan telefona uygun güncelleme yazılımını indirdim. Kurdum noldu herkesin dediği gibi dil ingilzce oldu. Ama hemen panik yapmayın. Çünkü düzeltilebilir bir durum. Birkaç sayfa önde konu anlatılıyo oralarıda okursanız sorununuz %'de 100 çözülecektir. birazda konu ile ilgili kendiniz araştırma yapınız. Nemesis ve En son Nakia yazılımı kombinasyonu sonucu telefonunuz türkçe oluyor ben tekrar anlatıp aynı konuyu tekrarlamış olmayayım ama ben yaptım ve "v.06.01 ve TR" olarak kullanıyorum. Korkulacak bişi yok

coumaphe

coumaphe

Üye
hayır benim 6300 ın dili ing oldu değştiremiyom

cesaret5052

Üye
teşekkürler:)

Lion Heart

Lion Heart

Üye
hayır benim 6300 ın dili ing oldu değştiremiyom
nemesis service suiteden product code'u 0537625 olarak değiştir ve nokia software updater ile tekrar update yap ve yazılımı tekrar kur telefona...

-LiveYourLife-

-LiveYourLife-

Üye
teşekkürler

erola

Üye
arkadasım senin yüzünden tel..tr gitti.....

Lion Heart

Lion Heart

Üye
forumda yazılan mesajları okursan nasıl geri getireceğini öğrenebilirsin...

Esas benim sormak istediğim version 06.60 çıkmış ancak NSU da çıkmıyor. Bu ne zaman NSUya verielecek bilgisi olan var mı?

K_U_R_T

Üye
Teşekkürler(Bende Yükledim Çalıştı Ve Dil Türkçe Yani Hiç Şüpheniz Kalmasın Eğer İngilizce Olursa Buraya Mesaj Atın):):coold::oke::sn:

trex994

trex994

Üye
Yükleyen nasıl Yüklüyor peki.

torking

Üye
süper oldu.saolsaın

delikul

Üye
vaLLa arkadaşlar ben 6.60 verisonu yükledim ingilizceydi türkçeleştirdim :) eger isteyenlere anlatabilirim msn ***@hotmail.com

arda20055

Üye
6300 6.60 versiyonun türçe yapılması............ ya kardesşim her kafadan bi ses çıkıyor o dediğiniz programı indirip o kodu kırmızı zar gibi olan yere atıp zara bastığımda error diyor olmuyor böyle resimli videolu ayrıntılı bi şekilde anlatan yokmu o kadar kimse bilmiyor o bazı bilen veya bunu beceren kişilerde sanki altın bulmuş gibi bak biz yapabiliyoruz yapamıyan bilmem ne ne diyor ne oluyor kardeşim kendinize gelin bütün yazıları okudum adam akıllı bişey yazan yok

Üst Alt