6300 Yazılım güncelleme ( 6.01) en son sürüm!

Sponsorlu Bağlantılar

yemre

Üye
Eeeee Ne Yapalım şimdi Benim 6300 Dili Ing Nasıl Düzelteceğiz?
Yardım
Yardım

samix

Üye
Yaa Abicim Yaptığıma Pişman Oldum Valla, Tr Gitti. N'apacaz şimdi Onuda Yazarsın Bi Zahmet. :((

whizzkid

Üye
güncelleme yapıp da telefonun türkçe dili gidenlerin telefonlarının yurtdışı veya spot olması lazım.... kvk genpa gibi garantili ise türkçe olur...diğerlerinde olmaz... s60 tlfnlarda nss ile kod değiştirilerek türkçeye çevirebilirsiniz. ama s40ta oluyor mu bilmiyorum.

bu arada hey gidi 6300 özledim ya.. ondaki mp3 keyfini başka hiç bi telefonda bulamıyorum. şu anda wireless office ve fotoğraf için n95 kullanıyorum AMA 6300 müzik açısından mükemmel bi telefon bence özellikle kulaklıktan.

Lion Heart

Lion Heart

Üye
Yaa Abicim Yaptığıma Pişman Oldum Valla, Tr Gitti. N'apacaz şimdi Onuda Yazarsın Bi Zahmet. :((

çözüm çok çok ve çoooook basit...

Nemesis Suite yükleyeceksin ve daha sonra sonra product code'u türkçe olan kodla değitirceksin. Sonra Nokia Software Update ile update edince yazılımın türkçe ya da tr dil seçenekleri arasında olacak. Daha geçende bir arkadaşımın telini türkçe yaptık. Yalnız forumda telefonu türkçeleştirme diye arat. Karışık bişey değil aksine basit bi işlem.

shnarsln

Üye
bende güncelledim ama ingilizce oldu bunu türkçeye çeviremyizmi yada eski sürümü geri yükleme şansı yokmu:aglakafayı yiyiecem yardım bekliyorummmmmmmm:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur

degerli43

degerli43

Üye
http://www.maxicep.com/symbian-dest...mak-dilin-ingilizce-olmasina-cozum-89677.html

Bu adreste dilin Türkçe yapılışı açıkça anlatıyor. S40 ve S60 farketmez. Ben de buradan öğrendim ve 3110c mi Türkçe yaptım.

Şimdi diğer konuya gelelim. Yani değişikliklere;
1-Müzik çalar hızlanıyor. (Müzik çalar başlatılıyor derken uzun süre beklemiyorsunuz.)
2-Kapanıp açılma olayı varsa ortadan kalkıyor.
3-Yeni temalar, zil sesleri, uygulamalar ve oyunlar geliyor.

Başka soruları da cevaplamaya çalışırım.

ronaldinyo80

Üye
paylaşım için tşkler emeğine eline sağlık

serkanet

Üye
v6.1 süper seste artma kamerada biraz daha sarı efek ve daha fazla e.q. etkisi emeği geçen arkadaşa teşekkürler

aniybee

Üye
kardeş ben 6300 a yükledim ama türkçe olmadı ayarlardan langunes e girdim sadece arapça ve ingilizce var

swwet291

Üye
son yorumu okuduktan sonra korktum ama inşallah bı sorun cıkmaz bırazdan denıjem gercı bu durumlarda sansım yoktur ama nyse dua edın benım ıcın sonucları yazarım :hmmm:(

--------------- Ekleme ---------------

bu yazılım wardı bende yhaaa bu vistalara uygun deıl yhaaa :(

dreamsfromhell

dreamsfromhell

Üye
bluetooth'la yükleme yapamazmıyız

muhammed07

Üye
bakın arkadaşlar. arkadaşımız ne güzel size 6300 yeni versiyonunu sunmuş ancak bazıları bu dil olayını cok abartıyor... ben kendimde bu sürümü yükledim ve benim telde ing. oldu ama emin olun bu bi sorun değil... nemesis programını isdirin.. güncelleme yaparken kullandınız usb kablosunya tekrar teli nemesis programına bağlayın.. orada ilk sayfada sağ üst tarafta kırmızı yeşil zar gibi resimler oan tuş var.. onun yan kısmına türkçe kodu girin.. bakın olabildiğince basit anlattım.. nemesis programını googledan NEMESİS SERVİSE SUİTE diye arayın.. sonra yükleyin ve dedimi yapın.. türkce kodda 0537625
işte bu kadar.. kardeşe kızıp durmayın.. bazı mesajları okudumda harbiden adamı pişma etmişsiniz... bu arada bazılarında ing olmasının sebebi telin yurtdişından gelmesi.. yani türkiyede üretilmemesi.. bunu bilmeniz olanaksız tabi.. bunu ance nokia kendi bilri.. görünüşte hiç bir fark yoktu sadece sürümün ilk dosyalarında ing dil dosyası vardır.... dediğimi yaparsanız oda değişir.. ben tekrar kardeşimize teşekkür ediyorum.. zahmet edip programı sizlerle paylaşmış ve sorunlarınızada kayıtsız kalmayıp yardım etmiş..

figo_serkan

Üye
teşekkürler

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
evet
bazı telefonlar ingilizce oluyor güncelleştirmeden sonra. o yüzden Nemesis programınını başta kurup gerekli işlemleri yapıp sonra güncelleştirmeyi yapmakta fayda varmış bilmediğim için güncelleşitmeyi yaptım doğrudan ve ingilizce oldu. bir süre böyle kullanacağım eğer zorluk çıkartırsa nemesis ile birlikte tekrar bir güncelleştime yapmayı düşünüyorum. belki yakında yeni bir sürüm çıkarda onunla birlikte yaparım türkçeleştirmeyi.

asıl önemli olan ben pek bir fark göremedim. flash desteği yükseltilmemiş. hala Flash8 ile yapılan swf dosyalarını desteklemiyor. media oynatıcısının hala bir yüzü bir skini yok. ileri geri saramıyorsun doğru dürüst.

yani paylaşımı yapan arkadaşa kızmak yerine nokia ya kızmak lazım. sürüm güncellştiriyoruz diyorsun ama hiç bişey yok. şu üretici firmalar bu forumlara bir inseler çok iyi olacak. kullanıcılar burda ama üreticiler meydanda yok.

--------------- Ekleme ---------------

tamam arkadaşlar
türkçeleştirmeyi başardım
arkadaşın dediği gibi nemesis programında 0537625 kodunu kullanarak ve tekrardan nokia software ile güncelleştirmeyi yükleyerek telefonun dili türkçeleştiriliyor

teşekkürler emeği geçenlere

mkc_a

Üye
arkadaslar her sey güzelde ben nemesis programınıda telefonumu göremiyorum ki onun baglandigini anlayamadigimda n türkçe yapamiyorum

cemali2727

Üye
eğer nemesis programı telefona bağlanmazsa başka bir bilgisayarda deneyin,
bende bağlantı sorunu oldu başka bir bilgisayara kurdum programı ordan değiştirdim dil kodunu (0537625) ama ben uğraşamam diyosanız güncellemeyin

mkc_a

Üye
valla güncelledim ama türkçeleştiremiyorum bende biraz inat yaptim bunu yapacaksam kendim yapacam yardim edecek olan arkadaslara şimdiden tesekkür ederim

degerli43

degerli43

Üye
nemesis te error hatası alıyorsanız aygıt yöneticisine gelin portable devices ten telefon modelinizi kaldırın pc suite den çıkış yapın(kaldırmayın sadece çıkın) hata olmadan trleştirme yapabilirsiniz

Üst Alt