6300 Yazılım güncelleme ( 6.01) en son sürüm!

Sponsorlu Bağlantılar

ozalx

Üye
beyler program telefonu bulamıyor,bağlantı tipi hangisini seçmeliyim ??

furkan7726

Üye
bende o hatayı yaptım bilen warsa söylesin 2-3 haftadir ing. kullaniyorum versiyon 7.0 son tekrar wersiyon kurmuyor nemesisten kodu girmden yaptım böle oldu

menderes_45

menderes_45

Üye
DAYI bende 7.00 sürümü var :D sen daha bunumu kullannıyon :P

marakesk

Üye
s.a beyler bu son sürümü nasıl yüklicez tele 6.01 olan sürümünü _?_? bilen varsa yardımcı olsa sevinirim_?

Lion Heart

Lion Heart

Üye
arkadaşlar benimde telefonumda 6.60 yüklüydü. USB kapağı kapanmıyordu servise verdim. USB kapağı garantiden değişti. (Sadece USB kapağı) ve yeni yazılım yüklendi version 7.0 ve türkçe...
Vesiyon 7 de 3 yeni hesap makinesi var. Opera Mini version 4 yüklü olarak geliyor.
Yalnız bir uyarı: Turkcell Telefon rehberim çalışmıyor. PC Suite üzerinden yedekleme yaparak bunu çözebilirsiniz.

mat-rock_58

mat-rock_58

Üye
kardeş bu zaten 6300ların standart sürümü değil mi?? çünkü ben telefonu ilk aldığımda 6.01di

--------------- Ekleme ---------------

DAYI bende 7.00 sürümü var :D sen daha bunumu kullannıyon :P

kardeş sende warsa koyda bizde yararlanalım...:heyo:

dumanxtr

dumanxtr

Üye
bende 6.60 yüklü ve güncelemeye bagladıgımda zaten son sürüm yüklü diyor 7.00 sürümüne nasıl ulaşabilirim

Lion Heart

Lion Heart

Üye
servise ya da nokia shop'a götürerek...

tatanqa

Üye
aqa bn *#0000# yaptıgımda wersıon 04.20 yazıo guncelleyemıorum telde bi acayip arkadaslarınki gibi normal deil çin malı dicem gerceğine benzeyen yerleri war bunun ne olduunu bilen warsa bizimle paylassın lütfen

serkanmencik

Üye
6300 en son programı yüklemeden önce telefonunuzun mutlaka grey yada farklı ithal edilip edilmedigine dikkat edin çünkü eger nokia ithal etmemişse telefondan türkçe menü siliniyor

Lion Heart

Lion Heart

Üye
ÖNEMLİ UYARI: Arkadaşlar Turkcell Telefon Rehberim uygulaması versiyon 7.00 ile ÇALIŞMAMAKTADIR. Bu yüzden en son versiyon 7.00'a telefonunuzu yükselttirmeden bir daha düşünün. Nokia ya mail attım ama henüz cevap gelmedi. Aklınızda bulunsun...

mustafasasi

Üye
benim 6300 versiyonu 6.60 oda turkcel telefon rehberimle senkrenasyon yapmıyor babamınki 6300 v06.01 eski versiyon ama onun ki yapıyor aklınızda bulunsun sorunu çözenler buraya yazsın

Lion Heart

Lion Heart

Üye
ben versiyon 06.60da sorun yaşamıyordum ancak version 07.00 ile birlikte bende aynı sorunu yaşamaya başladım.

Şarklı

Üye
saol bi denicem

egultekin

Üye
Merhaba arkadaşlar ;
Problemi nihayet çözdüm. 1 haftadır uğraşıyorum. Denemediğim yol kalmadı. Yabancı sitelerde de yeterli bilgiye ulaşamadım. Her yerde aynı sözler. Telefonu güncellemeye çalıştığımda , doğal olarak içindeki orijinal kod olan 0537677 yi görüp , Reinstall seçeneğini sunuyordu. Ancak , bu şekilde güncelleyince , haliyle , değişen hiçbir şey olmadı. Heryerde Türkçe kod olarak (Sanki başka hiçbir alternatif yokmuş gibi) 0537625 den bahsediliyor. Ben de yegane Türkçe kodu budur sanıyordum

Belki farkedenleriniz olmuştur. NOKIA Software Updater ile Nemesis aynı anda çalışamıyor. Aynı USB portunda çakıştıkları için. Ben de önce orijinal kodla güncellemeye başlayıp , ardından USB kablosunu çekip başka bir porta takıp Nemesisi çalıştırdım , kodu 0537625 e değiştirip , USB kablosunu eski yerine takarak güncellemeye çalıştım. İnen dosya boyutu farklıydı. Büyük ihtimalle Türkçe dosyaları iniyordu.
Fakaat malesef güncelleme neredeyse bitecekken , son 1 dakika içinde , "Telefon bağlantısı kesildi" uyarısı çıkıyor ve güncelleme tamamlanamıyordu.

Son bir umut RM-217 (NOKIA 6300) a ait tüm kodları , teker teker denemeye başladım. Uzak doğu dillerine ait 3 kod güncellemeyi kabul etti.Telefonda baktım. Fakat tabi ki işe yaramadı
Benim beklentim , bu yeni kod üzerine 0537625 i yazıp güncelleme yapabilmekti.

Denemeye devam ederken , 0546587 kodunda reinstall seçeneği belirdi. "Güncelleyeyim bakalım , içinde hangi diller varmış , telefondan bakarım" dedim. Güncelleme bittikten sonra , telefonun dil menüsüne girdim. Bi de ne göreyim..Türkçe seçeneği karşımda duruyor.
Diğer diller 7 , toplam 8 dil var şu an telefonumda.

İşte böyle ; 6300 için (Her durumda) asıl işe yarayan PRODUCT CODE : 0546587 imiş (birde 0534845 var deneyin)

Duyanlar duymayanlara duyursun. Haydi kalın sağlıcakla.

Lion Heart

Lion Heart

Üye
Arkadaşlar artık product code'u 0537625 olanlar da versiyon 7 türkçe yükleyebileceklerdir. Nokia Software Updater ile versiyon 7 indirime sunulmuş bilginize.

ozan_6533

ozan_6533

Üye
Kardeş telefon rehberi fln gidio die bliodum bi sorun çıkmasın?

c3yb0rg

Üye
ben
denicem şimdi inşallah bişi olmaz

--------------- Ekleme ---------------

ya ben yapamıom naıl olcak bi gösterseniz :(

trex994

trex994

Üye
NSU version 7.21 çıktı şimdide :oke: haberiniz olsun arkadaşlar

madencii

Üye
hacı sen bunu nokıa.com dan mı aldın?=??

Üst Alt