6300 Yazılım güncelleme ( 6.01) en son sürüm!

Sponsorlu Bağlantılar

bariton29

Üye
Nemesis de hata alanlar buradan yeni sürümü indirip tekrar deneyin.

Aynı şey bende de oluyordu sürümünü yükledim. Şimdi telefonumu Türkçe kullanıyorum...

lorien_1

Üye
Arkadaşlar Şebeke Bağlantısı Kesildi Hatası veriyor Nokia Software Update'i calıstırınca bunu nasıl cözücez? bilgisi olan varmı şimdiden teşekkür ederim

degerli43

degerli43

Üye
güvenlik duvarını kapatmayı dene

typeRkaan

typeRkaan

Üye
benim telefon 1 saatten fazladır şarjda şu şekilde bi hata mesajı veriyor bana N95i gayet güzel güncelliyorum ama 6300 ı güncellerken böle bi uyarı veriyor

degerli43

degerli43

Üye
şarzını fulleyip dene

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
evet şarjı fulledikten sonra şarj kablosunu çıkartıp öyle dene. azlında bu şarj olayı fazla büyütülüyor. şarjınız yarım olsa bile sorun olmaz çünkü işlemin normal süresi 15 dk diye yazıyor ancak 5-10 dk da işlem bitiyor.

degerli43

degerli43

Üye
evet şarjı flledikten sonra şarj kablosunu çıkartıp öyle dene. azlında bu şarj olayı fazla büyütülüyor. şarjınız yarım olsa bile sorun olmaz çünkü işlemin normal süresi 15 dk diye yazıyor ancak 5-10 dk da işlem bitiyor.

evet şarz hemen bitmiyor ama full olmasında fayda var

the_exorcist

the_exorcist

Üye
arkadaşlar aynı sorun bendede oldu ama nss kullandım halloldu.. yardımcı olan arkadaşlara çok teşekkür ederim.

pckolok

Üye
oley sonund abaşardım kafayı yemeden

adson

Üye
Ben güncelledim 6.01 e fakat dili ingilizce oldu.Nemesis ile uğraştım ama imei numarasını okutamadım Türkçe ye çeviremedim ACİLL YARDIM !!!!!!

kissbaby

kissbaby

Üye
Bnde GünceLLedim SaoL!.. Telefonu Yeni aLdıqımda fll cihaz DediLer Sewindim Bi Bakdım fll Cihaza Şarj Makinesi ve KuLakLık Çıktı :D:D Usb KabLosunu Sordum 30 ytL DediLer :S Daha Dün Bi Tanıdıqa Sordum 4 ytL e aLdım ... USB KabLosu buLamayanLar Yha da pahaLı Bişe SananLar İçin SöLüorum Gidin Bi Pc'cie Gösterin TeLin Usb Girişini aLın USB i Card ReaderLe FLn uqRaşMayın Derim ...[Ztn Micro SD Card Reader'Lar USB KabLosundan Daha PahaLı ve ZahmetLi ]

adson

Üye
Arkadaşlar başardım sonunda.Nemesisi açmadan önce nokia suiti kapatın. vistada kesinlikle olmuyor .

satan03

satan03

Üye
:megafon:sakın :nono:kimse güncellemesin 2 kişi haricinde herkes ing oldu dio bence inanmamak lasım:maxicep:

knucklesmeis

Üye
Güzel paylaşım Saolasın

trex994

trex994

Üye
Arkadaşlar mynokia.com'a üye olun üye formunda telefon modelinizi yazın size yeni telefon yazılımı çıktığında msj olarak bildiriyorlar.:oke:

--------------- Ekleme ---------------

güncelleyin 3 arkadaşta 6300 var hepsini ben güncelledim.
hiç sorun yok direk türkçe.
NOT:telefonunuzun sarjı full olsun.sarj cihazına bağlamayın.güncelleme yapılırken sonra batarya çıkart tak falan sinir ediyor adamı.

torking

Üye
teşekkürler.bende yükselttim.saolasın.bakalım ne gibi farklılıklar olacak

123seytan12355

Üye
arkadaşlar nokia pc su ite olması zorunlumu

aziza

Üye
benim telefonum garantiden yeni geldi 6300 versiyon 6.60 yazıyo

123seytan12355

Üye
v 06.01 mi yazması gerekiyor

bakallevent

Üye
arkadas ben senin programı attım ing oldu lutfen dogru durust yaz insanları kandırmana gerek yok!

Üst Alt