6300 Yazılım güncelleme ( 6.01) en son sürüm!

Sponsorlu Bağlantılar

kastamonu_-_37

Üye
arkadaslar korkmayın bn de denedım hıc bı sıkıntı olmamıstı

Neverme0042

Üye
peki bunu yaptıktan sonra garantı dısına ccıkıyormu

Lion Heart

Lion Heart

Üye
hayır

ersans

ersans

Üye
arkadaşlar ben menüde gezinirken telefon yazılımını güncelleme diye bi yer var benim tel 3110c

burak_85

Üye
kardeş saolasın ama benimkin sürümle çıkış tarihi değisti başka bi değisiklik yok
:blush::blush::blush:

Dj_Destroyer

Dj_Destroyer

Üye
saol kardeş

ozanlife

Üye
teşekkür ederim paylaşımın için..ama benim tel ingilizce oldu düzelmio..yol gösterirseniz sevinirim

**reisbey**

**reisbey**

Üye
selamunaleykum peki 6233 olurmu buu???

dur6

dur6

Üye
slm. bana mynokiadan yazılım gündelemesi ile ilgili msj geldi ve ben de güncelledim ama dil ingilizce oldu(srüm 7.01) dili nasıl türkçe yaparım.. bilgisi olan var mı? tşk..

stre

Üye
aynı sorun bende de var fakat dil kodunu da değiştirdim bu sefer zaten en güncel pozisyonda deyip sadece çık tuşuba bastırıyor. bu sorunla baş edebilmiş bi arkadaş yok mu acaba...

realteam2103

Üye
aynı sorun bende de var fakat dil kodunu da değiştirdim bu sefer zaten en güncel pozisyonda deyip sadece çık tuşuba bastırıyor. bu sorunla baş edebilmiş bi arkadaş yok mu acaba...
evet aynen yardım edecek allahın kulu yok mu yaa deli olacam saatlerdir uğraşıyorum :vur

soner_1907

Üye
Arkadaşlar şuan 7.0 var ve içinde tr destek yok,elinde 6.01 olan varsa paylaşabilir mi ?

yilmaztuy

Üye
arkadaşlar benım tel bozuldu telefoncu yazılım yükledi tekrar bozuldu belki 10 kere gittim tel kapalı açılmıyo yazılım yükleyemıyorum tel kapalı olduğundan cihazı bilgisayar görmüyo yardımcı olursanız sevinirim

--------------- Ekleme ---------------

(buraya yazmak zorunda kaldım kusura bakmayın)arkadaşlar benım tel bozuldu telefoncu yazılım yükledi tekrar bozuldu belki 10 kere gittim tel kapalı açılmıyo yazılım yükleyemıyorum tel kapalı olduğundan cihazı bilgisayar görmüyo yardımcı olursanız sevinirim

byefee

Üye
nokia da bu kadar dandik iş yapıyo ya ne diyeyim daha ben.. güncelle güncelle diye msj mail gönderiyolar. güncellemeden türçe dil desteği bilmem ne yok yazmıyolar. güncelledik tr gitti. kod değiştir bilmem ne yaptık. bu seferde üstüne güncelleme yapacak yeni versiyon yok. delircem ya:@
illa yeni versiyon çıksın diye mi beklicez şimdi biz?
başka yolu yokmu bu işin?
yeni versiyon ne zaman çıkar:(

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
ya arkadaşlar dün 6300 üme nemesisten kodunu değiştirmeden yeni versiyon yükledim...dili doğal olarak ing. oldu..kodu 0537684 imiş sonra nemesis suite ile 0537625 i girdim yeniden yüklemeye çalıştığımda "En yeni versiyon yüklü yeni versiyona gerek yok" diyor yüklenmiyor bir çözümünü bilen var mı acaba?

KraLAbdo

Üye
Tşkler kardeş eline sağlık :)

kitri13

Üye
beyler ben telefonu bağlıyorum pc ye. bir telefon aranıyo diyor,ama telefonu bulamıyor.normalde bu kablo ile şarkı filan atıyorum hep.. neden olmuyo??? yardım....

dur6

dur6

Üye
nerden güncelledik şu telfonu.. tek tesellimiz ingilizcemiz gelişyor, tövbe tövbe...

coco_007

Üye
telefonumu güncelledim ingilizce oldu:@:@:@
ve türkçe dili yok

prens mavi

Üye
hani türkce menü olacaktı telefon ingilizce oldu

Üst Alt