dumanxtr
Üye
aloo kardeş tel TR gitti ne yapacagız şimdi
menü ye gir 49 yaz sonra ikikez daha menü yani okey tuşuna bas bak bakalım oradaki dil seçeneklerinde türkçe varmı.varsa okley le çık
yok kardeş türkçe Mürkçe gitmiyor.versiyon 6.01 yükleniyo telefon kendi kendine açıldığında ise türkçe olarak açılıyor..daha dün yaptım yanii abimin telefonunu
saol söylediğin için kardeş..yoksa yalancı çıkacaz..ben denemediğim şeyi yazmam ayrıca !! [/quote
6.01 benim türkçe sen yeterki destek iste ama bende ingilizce decince bi baksın diye yazdım
saol söylediğin için kardeş..yoksa yalancı çıkacaz..ben denemediğim şeyi yazmam ayrıca !!
bu arada Dumanxtr Abimizede Tşk EdiyoruzzSende Sağol kardeşim ama Yalancı Cıkacak bi durum yok.Durduk Yere neden Yalan SöyleyeLimki..çünkü herşey ortadabu arada Dumanxtr Abimizede Tşk Ediyoruzz
saol söylediğin için kardeş..yoksa yalancı çıkacaz..ben denemediğim şeyi yazmam ayrıca !! [/quote
6.01 benim türkçe sen yeterki destek iste ama bende ingilizce decince bi baksın diye yazdım
evet tşk.ederim..bende aynı şeyi yazacaktım dil ayarlarına baksın diye ama sen cevaplamışsın eyvallah sağol..
eyvallah sende sağol kemal23 kardeşimevet tşk.ederim..bende aynı şeyi yazacaktım dil ayarlarına baksın diye ama sen cevaplamışsın eyvallah sağol..
allah aşkına arkadaşlar bi soru sorduk bi cevap veren çıkmadı
sevgili kemal kardeşim rapid linkinden proyu indirdim pc ye kurdum teli usb kablosuyla pc ye bağladım telefonunuz için yeni yazılım bulunmadı diye uyarı verdi acaba ben nerede yanlış yapıyorum sence.

Arkadaşlar iyi hoş güncelleme tamam da bu yeni sürümde hangi özellikler var, yüklemeye değer mi?Kayda değer bi değişiklik olmuyorsa boşuna yüklemeyelim biz asıl onu merak ediyoruz...Teşekkürler...