6300 Yazılım güncelleme ( 6.01) en son sürüm!

Sponsorlu Bağlantılar

dumanxtr

dumanxtr

Üye
aloo kardeş tel TR gitti ne yapacagız şimdi

menü ye gir 49 yaz sonra ikikez daha menü yani okey tuşuna bas bak bakalım oradaki dil seçeneklerinde türkçe varmı.varsa okley le çık

yusufucan

yusufucan

Üye
aloo kardeş tel TR gitti ne yapacagız şimdi

yok kardeş türkçe Mürkçe gitmiyor.versiyon 6.01 yükleniyo telefon kendi kendine açıldığında ise türkçe olarak açılıyor..daha dün yaptım yanii abimin telefonunu

kemal23

Üye
    Konu Sahibi

yok kardeş türkçe Mürkçe gitmiyor.versiyon 6.01 yükleniyo telefon kendi kendine açıldığında ise türkçe olarak açılıyor..daha dün yaptım yanii abimin telefonunu

saol söylediğin için kardeş..yoksa yalancı çıkacaz..ben denemediğim şeyi yazmam ayrıca !!

dumanxtr

dumanxtr

Üye
saol söylediğin için kardeş..yoksa yalancı çıkacaz..ben denemediğim şeyi yazmam ayrıca !! [/quote

6.01 benim türkçe sen yeterki destek iste ama bende ingilizce decince bi baksın diye yazdım

yusufucan

yusufucan

Üye
saol söylediğin için kardeş..yoksa yalancı çıkacaz..ben denemediğim şeyi yazmam ayrıca !!

Sende Sağol kardeşim ama Yalancı Cıkacak bi durum yok.Durduk Yere neden Yalan SöyleyeLimki..çünkü herşey ortada :) bu arada Dumanxtr Abimizede Tşk Ediyoruzz

dumanxtr

dumanxtr

Üye

rizeli53

Üye
allah aşkına arkadaşlar bi soru sorduk bi cevap veren çıkmadı

kemal23

Üye
    Konu Sahibi
allah aşkına arkadaşlar bi soru sorduk bi cevap veren çıkmadı

özür dilerim kardeş..görmemişim..ama senin telefon 4.20 ise ve rapidshare linkinde verdiğim programı indirip anlattığım şekilde yapıyorsan eğer mutlaka güncel yazılımı otomatik bulup yüklemesi gerekiyor..ben 6.01 sürümü çıkmadan önce denemiştim güncel sürüm yok demişti seninki gibi 6.01 sürümümün çıktığını öğrendim denedim güncelleme var dedi ve yükledi...

rizeli53

Üye
sevgili kemal kardeşim rapid linkinden proyu indirdim pc ye kurdum teli usb kablosuyla pc ye bağladım telefonunuz için yeni yazılım bulunmadı diye uyarı verdi acaba ben nerede yanlış yapıyorum sence.

kemal23

Üye
    Konu Sahibi
sevgili kemal kardeşim rapid linkinden proyu indirdim pc ye kurdum teli usb kablosuyla pc ye bağladım telefonunuz için yeni yazılım bulunmadı diye uyarı verdi acaba ben nerede yanlış yapıyorum sence.

bunları yapıyosan yanlış yaptığın bi yer yok..ama başta bi uyarı var..telefonu bağladığın zaman telefonun ayarı "genel" de olacak yani sessize felan alma..belki ondandır diye tahmin ediyorum..

hoıffnung2

Üye
bu yazılımı yükleyince benim telefonda ingilizce oldu. dil seçeneklerinde sadece ingilizce ve arapça çıkıyor. Ne yapmam lazım?

rizeli53

Üye
selam kemal 23 kardeş telefonun genelde olmasına dikkat ediyorum ama telefonunuz için mevcut yazılım güncelleştirmesi yok diye uyarı veriyor kullandığım nokia software updater v1,39tr

נяσασχ

נяσασχ

Üye
saol kanki :tamam:oke:

fearless888

fearless888

Üye
herşey için çok saolun ben güncelledim 5.00 dan 6.01 e çıktı ve bu işlem öncesinde Nokia PC Suite ile telefon hafızasına kayıtlı öğeleri bilgisayara yedekledim(rehber,ayarlar,mesajlar,takvim,notlar,yer imleri vb.) güncelleme 7-8 dk. sürdü ama daha bi değişiklik farketmedim zamanla yazılım değişikliğinden dolayı ek özellikler belli olacaktır emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum saolun...:oke::oke:

rizeli53

Üye
ya arkadaşlar ben neden bu güncellemeyi yapamıyorum yapanlar allah aşkına detaylı bilgi vrsinler kafayı yemek üzereyim takıntı oldu bende bu iş

artezu

Üye
Arkadaşlar iyi hoş güncelleme tamam da bu yeni sürümde hangi özellikler var, yüklemeye değer mi?Kayda değer bi değişiklik olmuyorsa boşuna yüklemeyelim biz asıl onu merak ediyoruz...Teşekkürler...

kemal23

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar iyi hoş güncelleme tamam da bu yeni sürümde hangi özellikler var, yüklemeye değer mi?Kayda değer bi değişiklik olmuyorsa boşuna yüklemeyelim biz asıl onu merak ediyoruz...Teşekkürler...

gözle görülür bi değişme yok..güncelleyen arkadaşlarda paylaşsınlar lütfen..ama mutlaka bi özelliği vardır yoksa nokia güncelleme çıkarma ihtiyacı hissetmezdi...güncellemenin faydalı olması için illede gözle görülür bişeyler olması gerekmiyor bence...

ultraemre41

Üye
ben denedim arkadaşlar tel ingilizceye dönüyor sakına denemeyin...:nono:

Üst Alt