603 √ 700 √ 701 √ 808 √ Symbian Evols [01.01.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

Scuderia.

Scuderia.

Üye
Zaten sunun surasinda iki uc gun kaldi bekleyelimde duzgun guzel sorunsuz bir cfw olsun hemde yeni yil hediyesi olsun telefonlarimiza :) usta sana birsey soracam bu avkon modunu uygulamak zormu oyle demissin yukarda ama nasil yapiliyor ?

SerseriGönlüm12

SerseriGönlüm12

Üye
Usta eline klewyene sağlik tahminen on numara bi yazilim geliyoo. Geceleri uyuyamiyorum walla kalkip resimlere bakiyorum. Geri dönmek istesek orjinal fp2 geri kurabilecekmiyiz. Ki geri yüklemeyi düşünmeyiz ama

EmreSalman

Üye
şunun şurasında 2 gün diyonda o 2 gün bana 1 ay olarak geliyor :D ben bu cfw yi ne zamandan berri bekliyorum (:

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
kardeş verdiğin tarihten önce biterse paylaşırsın değil mi hemen (:

paylaşamam...
zaten icon pakedini daha çözmek için çalışıcam ve test edicem modları hata varmı valla 01.01.2013 de çıkacağına dua edin bu kadar kısa zamanda yetiştirmeye çalışıyorum

SerseriGönlüm12

SerseriGönlüm12

Üye
Hadi be arkadaşim ver linki bu akşam indirelim

- - - Eklendi - - -

500 Ü VERMİŞSİN

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Zaten sunun surasinda iki uc gun kaldi bekleyelimde duzgun guzel sorunsuz bir cfw olsun hemde yeni yil hediyesi olsun telefonlarimiza :) usta sana birsey soracam bu avkon modunu uygulamak zormu oyle demissin yukarda ama nasil yapiliyor ?

yani testte edicem o tarihe kadar bekleyinki hata varsa çözeyim...
avkon değiştirme kolay değil anlatımı vardır ama hani benim kullandığım birazda benim düzenlemem ve güzel bir avkondur bi kurun değiştirmek isterseniz anlatımlara bakıp yapabilirsiniz zaten...

- - - Eklendi - - -

Hadi be arkadaşim ver linki bu akşam indirelim

- - - Eklendi - - -

500 Ü VERMİŞSİN
500 çıkalı çok oldu daha 700 yazılımı bitmedi bende bekletmek istemem ama daha test bile edemedim test edip hata varmı yokmu bakmam lazım biraz sabır

- - - Eklendi - - -

Usta eline klewyene sağlik tahminen on numara bi yazilim geliyoo. Geceleri uyuyamiyorum walla kalkip resimlere bakiyorum. Geri dönmek istesek orjinal fp2 geri kurabilecekmiyiz. Ki geri yüklemeyi düşünmeyiz ama
ilgin için ve yorumun için teşekkürler sizde saolasınız... tabikide orjinale dönebilirsiniz. orjinal dosyaları navifrm uygulamasından indirip bunu attığınız gibi atarsanız orjinale dönmüş olursunuz

- - - Eklendi - - -

şunun şurasında 2 gün diyonda o 2 gün bana 1 ay olarak geliyor :D ben bu cfw yi ne zamandan berri bekliyorum (:

:) hehe bekletmek istemezdim ama hatasız olsun diye beklemelisiniz...

SerseriGönlüm12

SerseriGönlüm12

Üye
01.01.2013 saat kaçta ekliycen buraya acaba. Biz o gece uyumayiz herhalde

SerseriGönlüm12

SerseriGönlüm12

Üye
3 gün sonra bu saatlerde

- - - Eklendi - - -

KURCALIYOR OLCAM SÜPERRRRRRRRRRRR

EmreSalman

Üye
iyi iyi 2 gün kaldı sayılı gün çabuk geçermiş :D

mustipa

mustipa

Üye
cumartesi pazar tatil neyse canım şunun şurasında pazartesiye ne kaldiki

SerseriGönlüm12

SerseriGönlüm12

Üye
Neyse ben uyumaya çalişicam. Herkese iyigeceler

SerseriGönlüm12

SerseriGönlüm12

Üye
Olmuyooo

- - - Eklendi - - -

TAMAM KARDEŞ BU SEFER YAPTIM

cuneytttttt

cuneytttttt

Üye
millet yılbaşında 10 dan geriye sayarken bizde cfw nin gelmesini beklicez:)

mustipa

mustipa

Üye
icon paketleri ne durumda

bilal13

Üye
birde sesde iyileştirmeler ve kamerada iyileştirmeler yaparsan cok ıyı olur ve cwf nin guzel olacagından emınım hadı kolay kolay gelsin sabırsızlıkla bekliyorum

Üst Alt