kardeş verdiğin tarihten önce biterse paylaşırsın değil mi hemen (:
Zaten sunun surasinda iki uc gun kaldi bekleyelimde duzgun guzel sorunsuz bir cfw olsun hemde yeni yil hediyesi olsun telefonlarimizausta sana birsey soracam bu avkon modunu uygulamak zormu oyle demissin yukarda ama nasil yapiliyor ?
500 çıkalı çok oldu daha 700 yazılımı bitmedi bende bekletmek istemem ama daha test bile edemedim test edip hata varmı yokmu bakmam lazım biraz sabırHadi be arkadaşim ver linki bu akşam indirelim
- - - Eklendi - - -
500 Ü VERMİŞSİN
ilgin için ve yorumun için teşekkürler sizde saolasınız... tabikide orjinale dönebilirsiniz. orjinal dosyaları navifrm uygulamasından indirip bunu attığınız gibi atarsanız orjinale dönmüş olursunuzUsta eline klewyene sağlik tahminen on numara bi yazilim geliyoo. Geceleri uyuyamiyorum walla kalkip resimlere bakiyorum. Geri dönmek istesek orjinal fp2 geri kurabilecekmiyiz. Ki geri yüklemeyi düşünmeyiz ama
şunun şurasında 2 gün diyonda o 2 gün bana 1 ay olarak geliyorben bu cfw yi ne zamandan berri bekliyorum (:
hehe bekletmek istemezdim ama hatasız olsun diye beklemelisiniz...tam 00.00 da01.01.2013 saat kaçta ekliycen buraya acaba. Biz o gece uyumayiz herhalde

aynen öyle3 gün sonra bu saatlerde
- - - Eklendi - - -
KURCALIYOR OLCAM SÜPERRRRRRRRRRRR

iyi iyi 2 gün kaldı sayılı gün çabuk geçermiş![]()
cumartesi pazar tatil neyse canım şunun şurasında pazartesiye ne kaldiki

Neyse ben uyumaya çalişicam. Herkese iyigeceler
ne olmuyordu kiOlmuyooo
- - - Eklendi - - -
TAMAM KARDEŞ BU SEFER YAPTIM
millet yılbaşında 10 dan geriye sayarken bizde cfw nin gelmesini beklicez![]()
hehe...