603 √ 700 √ 701 √ 808 √ Symbian Evols [01.01.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

EmreSalman

Üye
hmm o icon paketleriyle uğraşmazsan erken paylaşırmısın (:

Scuderia.

Scuderia.

Üye
Pil bilgisi widgeti kucuk ve buyuk olarak var bende belco2 nin cfwsini kullaniyorum bi bakarmisin ise yariyor yuzdeli olarak falan gosteriyor..

- - - Eklendi - - -

Icon paketi derken neyle ugrasiyorsun suan dostum paylastigin resimlerdeki ikonlar gayet iyi bence ??

- - - Eklendi - - -

Pardonya telefonun kendi iconlariymis ben arkadasin paylastigi fotoyla karistirdim..meego olsaydi guzel olurdu gercekten :(

mustipa

mustipa

Üye
meego icon paketleri olmuyorsa bu çok kötü oldu benim için tek beklentim icon paketleriydi artık cfw yi beklememe gerek kalmadı umutlarım söndü neyse belki birgün yapılır icon paketleri

sLeepLe

sLeepLe

Üye
808 alırsam ilk iş evols yüklemek olucak :) kolay gelsin teşekkürler :good:

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
808 alırsam ilk iş evols yüklemek olucak :) kolay gelsin teşekkürler :good:
ilgin için teşekkürler. sanada şimdiden hayırlısı olur inşallah :)

- - - Eklendi - - -

meego icon paketleri olmuyorsa bu çok kötü oldu benim için tek beklentim icon paketleriydi artık cfw yi beklememe gerek kalmadı umutlarım söndü neyse belki birgün yapılır icon paketleri

yapacak birşeyim yok kardeşim

- - - Eklendi - - -

Pil bilgisi widgeti kucuk ve buyuk olarak var bende belco2 nin cfwsini kullaniyorum bi bakarmisin ise yariyor yuzdeli olarak falan gosteriyor..

- - - Eklendi - - -

Icon paketi derken neyle ugrasiyorsun suan dostum paylastigin resimlerdeki ikonlar gayet iyi bence ??

- - - Eklendi - - -

Pardonya telefonun kendi iconlariymis ben arkadasin paylastigi fotoyla karistirdim..meego olsaydi guzel olurdu gercekten :(

orjinal icon onlar bakalım çalışıyorum elbet bi türlü kırıp düzenleme yapıcam

mustipa

mustipa

Üye
inşallah biran önce icon paketlerini çözersin bıktım artık nokıanın ikonlarından

- - - Eklendi - - -

kapatma tuşuna bastığımızda çıkan simgelerin modunun nasıl cfwye uygulandığını bana anlatırmısın

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
inşallah biran önce icon paketlerini çözersin bıktım artık nokıanın ikonlarından

- - - Eklendi - - -

kapatma tuşuna bastığımızda çıkan simgelerin modunun nasıl cfwye uygulandığını bana anlatırmısın
uğraşıyorum. o uzuz iş konu valla anlatıcak kafa kalmadı bende...

Scuderia.

Scuderia.

Üye
Of be o iconlarlada çok güzel duruyordu :(

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
birileri iconlarmı dedi :D

mustipa

mustipa

Üye
yaptınmı yani inanamıyorum

Scuderia.

Scuderia.

Üye
Oo cok guzel valla olduysa cok cok tesekkurler :) cok guzel duruyor iconlar

mustipa

mustipa

Üye
şu resimdeki duvar kağıdını siteye eklermisin çok güzelmiş[/URL]

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
ana başlik düzenlendi...

EmreSalman

Üye
offf kardeş yapmışsın iconları süpersin ya :)

Brkcn5800

Brkcn5800

Üye
Geçmedi gitti şu 2 gün yılbaşından çok Evols'u bekliyorum valla :)

Scuderia.

Scuderia.

Üye
Haydaa benim diğer eski hesaba biri girdi ve mesaj attı arkadaşa vermiştim omu girdi acaba :)

- - - Eklendi - - -

Usta cfwye pil bilgisi widgeti ekleyebilirmisin üst mesajlarda söylemiştim ama görmedin herhalde ? yüzdeli olarak gösteriyor iyi oluyor

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Geçmedi gitti şu 2 gün yılbaşından çok Evols'u bekliyorum valla :)
:) hehehe oda güzel

- - - Eklendi - - -

Haydaa benim diğer eski hesaba biri girdi ve mesaj attı arkadaşa vermiştim omu girdi acaba :)

- - - Eklendi - - -

Usta cfwye pil bilgisi widgeti ekleyebilirmisin üst mesajlarda söylemiştim ama görmedin herhalde ? yüzdeli olarak gösteriyor iyi oluyor

yazılımı kapattım sis dosyası varsa yazılımdan sonra kurarsın artık o widgeti

Üst Alt