603 √ 700 √ 701 √ 808 √ Symbian Evols [01.01.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

DustoJniK

DustoJniK

Üye

bak orada değiştirilmiş. :) şu an mobilim anlatması zor. :)

- - - Eklendi - - -

Konuyu Sistem modlama bölümüne açtım. Onaylandığı zaman okuyup sizde yapabilirsiniz....

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
Yeni telefonun hayirli olsun ustam. 603 Evols sabirsizlikla bekliyorum. :oke:

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 14714

yigitsen

Üye
700 nerede kaldı üstad

EmreSalman

Üye
tamam kardeş saol .d

- - - Eklendi - - -

kardeş menüdeki dosya simgeleri aynı mı kalacak ?

cuneytttttt

cuneytttttt

Üye
artık sabrımız kalmamıştı 603 evols için bu haber moral oldu :)sabırsızlıkla bekliyoruz..

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
700 nerede kaldı üstad
sırayla yapıyorum.. 603 den sonra 808 ondan sonra 700

- - - Eklendi - - -

tamam kardeş saol .d

- - - Eklendi - - -

kardeş menüdeki dosya simgeleri aynı mı kalacak ?

belle refresh ile çok farklı kabuk tema ne yaptıysam klidi kıramadım.. düzenliyorum telefon açılmıyor.. yazılımları bitireyim en sona bırakıyorum meego icon pakedini

- - - Eklendi - - -

artık sabrımız kalmamıştı 603 evols için bu haber moral oldu :)sabırsızlıkla bekliyoruz..

yılbaşı hediyesi diyelim :)

EmreSalman

Üye
anladım tamam (: bide bu yazı simgesini hangi stil yapacaksın (: ona göre operatör ismini o simgeye göre yapacam (:

cuneytttttt

cuneytttttt

Üye
sırayla yapıyorum.. 603 den sonra 808 ondan sonra 700

- - - Eklendi - - -

belle refresh ile çok farklı kabuk tema ne yaptıysam klidi kıramadım.. düzenliyorum telefon açılmıyor.. yazılımları bitireyim en sona bırakıyorum meego icon pakedini

- - - Eklendi - - -

yılbaşı hediyesi diyelim :)

kardeşim 603 kullananları şimdiden sevindirdin gerçekten çok teşekkürler

Scuderia.

Scuderia.

Üye
Öncelikle 701 kullanıcısı olarak telefonun hayırlı olsun , beklemedeyim ve takipteyim browser'ı iyileştirirsen çok sevinirim ilk isteğim bu sanırım aklıma geldikçe söylerim dostum..

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim 603 kullananları şimdiden sevindirdin gerçekten çok teşekkürler
rica ederim

- - - Eklendi - - -

Öncelikle 701 kullanıcısı olarak telefonun hayırlı olsun , beklemedeyim ve takipteyim browser'ı iyileştirirsen çok sevinirim ilk isteğim bu sanırım aklıma geldikçe söylerim dostum..
:) teşekkürler.browserda modlamalar olucaktır ama donmalar hala var belle refreshde bile o sorunu çözemedim. onu yapıcaksa nokia yapıcak artık

Scuderia.

Scuderia.

Üye
rica ederim

- - - Eklendi - - -

:) teşekkürler.browserda modlamalar olucaktır ama donmalar hala var belle refreshde bile o sorunu çözemedim. onu yapıcaksa nokia yapıcak artık
Benım nokiadan bizim sisteme karşı pek umuduum yok ama neyse inşallah :) Bir önerim var sana bu CPU ve GPU performanslarıyla oynıyacaksan bataryayı düşün uzun batarya herkesin favorisidir çünkü :) Birde şu senin cfw ile verdiğin orijinal temadaki FP2 klavyesinin rengi falan çok açık gri ve üstten açılan bölümün renkleri bayagı açık seninde dikkatini çekmiştir büyük ihtimal bunu cfwnin orijinal temasında daha koyu hale getırebilirmisin ?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Benım nokiadan bizim sisteme karşı pek umuduum yok ama neyse inşallah :) Bir önerim var sana bu CPU ve GPU performanslarıyla oynıyacaksan bataryayı düşün uzun batarya herkesin favorisidir çünkü :) Birde şu senin cfw ile verdiğin orijinal temadaki FP2 klavyesinin rengi falan çok açık gri ve üstten açılan bölümün renkleri bayagı açık seninde dikkatini çekmiştir büyük ihtimal bunu cfwnin orijinal temasında daha koyu hale getırebilirmisin ?
evolsta şarj gayet iyi o konuda şüpen olmasın...
evet çok açık farkettim kapatmam için kabuk tema ile oynamam lazım zaten evols un kabuk teması megoo ama fp2 de çözemediğim yönü kabuk tema ile oynayamıyorum düzenlediğim zaman telefon açılmıyor artık onu en sona bıraktım 4 cihaza evols bitsin paketle uğraşıcam eğer çözebilirsem o bölümleride koyulaştırırım

- - - Eklendi - - -

603 Evols'da tamamdır :) sıra 808 de

Scuderia.

Scuderia.

Üye
:) hmm anladım birde açılışı değiştiriyorlardı galiba N9daki gibi oluyordu bunu eklemen mümkünmü ?

yunuq58

yunuq58

Üye
way hakan hayirli olsun kardesim :)

EmreSalman

Üye
hangileri yaptın hangileri kaldı kardeş :)

Scuderia.

Scuderia.

Üye
Hic evols kullanmadigim icin bilmiyorum :) bekledigime deyecek diye umuyorum insallah diledigim gibi olur..Senden en buyuk istegim tarayiciyi elinden ne kadar gelirse iyilestirmen.

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
hangileri yaptın hangileri kaldı kardeş :)
701 ve 603 tamamdır...

- - - Eklendi - - -

Hic evols kullanmadigim icin bilmiyorum :) bekledigime deyecek diye umuyorum insallah diledigim gibi olur..Senden en buyuk istegim tarayiciyi elinden ne kadar gelirse iyilestirmen.
c7 de ben kullanamıyordum bile ama 701 de c7 oranla daha iyi tarayıcı.. sizde deneyince görüşlerinizi belirtirsiniz...

Üst Alt